- 26 Ağustos 2022
- 364
- 462
- 18
- 25
- Konu Sahibi Dusuncelibirksi
Merhaba ablalar kasımda 23 yaşında olacağım.. eski konularimi bilen bilir hayatım çok kolay geçmedi aileme destek olup ev geçimine katkıda bulunmakla bebek bakmakla geçirdim hayatımı kardeşimi büyüttüm lise 3 de çocuk gelişimi okurken ailemin masraflarıma yetisemeyecegini görüp okulu bıraktım açıktan liseyi bitirdim dahası 19 yaşında evlilik yaptım ve 1 seneyi eziyetle geçirdikten sonra boşanma kararı alıp ailemin büyük destek vermesiyle de bosandim çocugum yok kasımda kpss ye gireceğim düz memurluk için ama asıl hayalim resim öğretmeni olmak bu konuda çocukluktan gelen ilgim ve yeteneğim var ve bunun için önümüzde ki haziran da üniversite sınavına gireceğim hayallerim cok başka yönde ama bunun için geç kadığımı bazen çok düşünüyorum cesaret edemiyorum güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var bu süreçte lütfen evlilik için geç kalırsın yaşın geçerse seni çoluklu çocuklu adamlar alır demeyin bu lafları çok duydum ve biktim da evlenmek gibi bir hayalim yok güzel şeyler duymak istiyorum cesaret almaya ihtiyacım var