Hayatimi yazsam roman olur kizlar

Aslinda bu konuda uzun sure oncr cok yanlis davranirdim. Bu dusunceler yetmiyormus gibi fazla yansitir ve mutsuz ederdim karsimdakinide. Simdi bunu haketmedigini dusunerek yasiyorum. Oyle bisey olduki daha sessiz ve eskisinden cok daha sabirli yasadiklariyla mahfolup yerinde sayan bir insan olmamak icin mucadele verir oldum.

Annenin kahvalti yuzunden kafana vurdugundan eminmisin .bence aranizda daha baska sorunlarda var gibi .bir kahvalti degilde bir birikim gibi sanki .erkek arkadasini kullanarak annenle arani duzeltsen cozum olabilirmi acaba
Inanin boyle, ne saka ne espri degil gercekten. Ama su konuda hak veriyorum, birikmislik olabilir. Cunku surekli bes sene onceki olumsuzlugunuda hatirlar on sene oncekide konu olur o an oyle yapar. Inanin az seyler yasamadik. Eve misafit gelecegini babama haber verirdi babam erkek haliyle evi silip supururdu.
Bir koltugun altini unutmus iste erkek adam ne kadar dikkatli olabilirki bir kadina gore, inanin bu sebepten evde kiyametler koptu. Neden unutmus? Nasil temizlemis? Vsvs. Insan hayatindaki en absurt seyleri hayatindaki en yakin kanindan gorunce dahada anlamlandiramiyor neden sorusuna cevap bulamiyor

Cok seyler yasamissiniz.
Ama hic korkmayin.
Cunku en dibi tekrardan boylamaniz imkansiz gibi. Cunku acilar sizi yogurdu ve olgunlastirdi. Anneniz bi kazik daha atsa ne olur? Artik alistiniz kaziklara, bi duraksar sonra devam edersiniz hayatiniza. Varsin sil bastan olsun. Ama sifirdan baslamassiniz bu kesin. Yada o sevdginiz adam, dertlenmeyin acilar bence sizi yeterince kivama getirmis. Hayat size ogrenilmesi gerekenleri ogrenmis, bu sebepten pekte bisey koymaz size.
Koymamali zaten, cunku hayat devam ettikce, nefes aldikca her saniye yeniden baslamaya bi imkandir.

cok zor ama affet.. herkesi herşeyi affet.. kadere iman et...her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.. gör mevla neyler neylerse guzel eyler

yasin 25 olmus bana göre ilk önce annenden uzak durmalisin kendini ruhen toplayana kadar, ve hicbirzaman baska bir insani hayatinin merkezi yapma o sen olmalisin hayatini en önemli kilan sensin sonrasi digerleri yani düsünce el veren beklemeden kendin kalkmalisin yara bandi insanin yine kendisi olmali , yoksa bagimli olursun herdaim birilerine , kaybetme korkusu zaten cogunda kötü cocukluk döneminden kalma izdir , bunu en iyi ilk önce kendini sevmeyi ögrendiginde yenebilirsin , öfke kontrolunu yenmek uzun sürebilir zaman ver kendini yillarin birikmisligi kolayca gitmez ama gecmise takilli kalma gecmisinin yarinlarini incitmesine izin verme bu senin elinde gecmisin degildi ... tüm yasadigin kötü olaylari bir rafa kaldir ve orta sakli kalsinlar gelecegin gecmisinden daha önemli :) hayat arkadasinla gelecegine yön verirken sadece ileriye bak ..... yani sorun sadece gecmise takili kalmanda zor olur zaman alir ama genc yasda büyüyen insanlar güclü insanlar olur zamani gelince anliyacaksin...

Ne guzel yazmissiniz.. bende hep boyle temkin ede de kendimi geldim bu noktaya.. ve en son bende durup bir farkettim artik aglamiyorum artik kendimi mahfetmiyorum. En onemlisi neden diye sormuyorum onume bakmak icin yasadigimi farkettim ..

Cok tesekkur ederim. Her daim hissettim bunu zorluklarin beni ne kadar yipratsada olgunlastirdigini farkederek devam ettim hayatima. Neden diye sormaktan vazgectim en onemlisi benimde kaderim buymus dedim. Insan basta kabullenemesede annesi sonucta zamanla kabulde ediyor bunlari. Zamanla ogrenicem artik kendime bagli olmayi en onemlinin ben oldugunu ve hayatimin merkezine kimseyi koymamayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…