Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayatımı yaşamak için geç kalmamışım meğer...
- Konu Sahibi RooSE
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ocak 2009
- 1.004
- 11
- 358
- 35
ya anlayamadığm bir şey war..bu güllerin bir sebebi olmasın??? her patron yapmaz çnküü böyle şeyler tatlım
Benimde kafamı kurcalıyor aslında her sabah beni evden kendisi alıyor normalde servisimiz var ama o alıor benikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 sonra çok yakın davranıyor ama aklımda şüphede oluyor hani acaba başka bişeyin peşinde mi diye sanırım zamanla çözücez onuda şimdilik uzak durmaktayım
Benimde kafamı kurcalıyor aslında her sabah beni evden kendisi alıyor normalde servisimiz var ama o alıor benikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 sonra çok yakın davranıyor ama aklımda şüphede oluyor hani acaba başka bişeyin peşinde mi diye sanırım zamanla çözücez onuda şimdilik uzak durmaktayım
Evet canım mesafeli dur..yakında çıkar sinan beyimizin kokusuuu kaydirigubbakcemile3
bi de resimlerinde çok güzel çıkmışsın tatlımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım benm..
- 25 Ocak 2009
- 1.004
- 11
- 358
- 35
Evet canım mesafeli dur..yakında çıkar sinan beyimizin kokusuuu kaydirigubbakcemile3
Bakalım hayırlısı canım :asigim:
sanırım sen patronunun ilgisini ta baştan beri hissediyordun,sevgilinlede aran limoniydi heyecanını kaybetmiştin ama ayrılmayı göze alamıyodun çünkü yalnız kalmaktan korkuyordun.patronunun sana olan ilgisinden emin olduğunda ise yapılan en ufak hata bile olsa ayrılmayı planlıyordun.ve gözün aydın.
açıkcası iki şey aklıma geldi benim adam baştan durumu farketmiş ve hiçte haksız değilmiş düşüncesi.2.ci erkek arkadaşına ilgin bıtmış ve bır arayışta oldugun ıcın patronun patron ve nazık bır erkek oldugu ıcın hoşuna gıtmış ama kendını harcamamaya dıkkat et derim ben.adı üstünde o bir patron ve senı kapının önüne koyabilir kapının önüne koydgu andada ne sevgısı kalır nede ılgısı ıyı düşünüp dikkatli hareket et.
M
meliss86
Ziyaretçi
sanırım sen patronunun ilgisini ta baştan beri hissediyordun,sevgilinlede aran limoniydi heyecanını kaybetmiştin ama ayrılmayı göze alamıyodun çünkü yalnız kalmaktan korkuyordun.patronunun sana olan ilgisinden emin olduğunda ise yapılan en ufak hata bile olsa ayrılmayı planlıyordun.ve gözün aydın.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- 333
benim kafam karıştı.Başlıkta evli oldugunuz yazıyor.7 8 o9 da evlenmişsiniz.Bir sinan var. Bir de erkek arkadaş.Kocanız nerde bu durumda?
ay ben de anlamadım bşey..:uhm: sinan la mı evlendi yoksa?
- 25 Ocak 2009
- 1.004
- 11
- 358
- 35
ay ben de anlamadım bşey..:uhm: sinan la mı evlendi yoksa?
Doğru tahmin...:asigim:
- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- 333
bana biraz tuhaf geldi nedense gecen günde sizin konunuzu okudum ailemin yanında kalıyorum demişsiniz ,bundan birkac ay önce asık oldum diye konunuzu okudum ama ay olarak hatırlamıyorum ama subat yada mart ben bu işten birsey anlamadım anlayan birisi n'olur bana anlatsın
Arkadaşın konusunu bende okumuştum canım. Erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra, konusunda bahsettiği patronu ile evlenmiş. Konuyuda yanlış hatırlamıyorsam Nisan ayında açmıştı. Umarım bende doğru anlamışımdır.