kesinlikle bence de demekki eski sevgilin senin farketmedigin birseyler sezmiş ve olayı abartsa da haklıymış.. bence sakın bu kadar kısa zaman sonra bir ilişkiye baslama. ve birsey diyim mi ne olursa olsun ilişkiler bittigi asamada can yakmıyor o anki kızgınlıkla insan oh iyi oldu diyor ama sonradan uzuluyor insan.. demekki seni gercekten seviyormus senağlama sadece ifade yolu yanlış olmuş. o da seni kaybetmesine belki de farkında olmadan seni patronuna itmeye yol açmış.. hayırlısı hakkınızda !
Ama asla onu aldatmadım ki.bana inanmayanlarada kendımı anlatmam zaten ben benim içimin rahat lması önemli değil mi canım.aldatsam en azından yaptıklarını mantıklı bir kefeye koyardım ben bunu hakettım der otururdum..
Ben zaten aldattın demiyorum.
Onun algılayacağı bu olacaktır diyorum.
Sağa sola anlatacağı da bu olacaktır.
Ama şu da var ki hislerinde de yanılmamış işte, patronunun sana ilgisi varmış.
Ha o itmiştir seni bütün bu yanlış hareketleriyle, bi sürü hata yapmıştır, bu konuda haklısın.
Ama patronunla aranda bir ilişki başladığı anda o haksızken haklı duruma gelecek.
Hem içimden bir his senin bu duruma pek de üzülmediğini söylüyor... hoş hisse gerek yok kendin diyorsun zaten üzülmedim diye.
Neyse, bitmiş bir konu neticede ama inşallah canın sıkılmaz bununla ilgili.
Hayırlısı olsun hakkında.
canım o istanbulda yaşıyor ben adapazaında sinanı hiç görmedi bile nasıl haklı çıkabilir???
Şimdi siz sevgilinin kıskandığı adamdan kırmızı güller alıyorsun ve çok kibar oldğunu mu diyorsunuz ?kafamçokkarıştı
Bu durumda ne düşünülebilir ki..
Daha bir ilişkiden yeni çıktın ve patronun sana yakınlık gösteriyor...
Sevgiliniz birşeylerden şüphelenmiş demek ki biraz abartmış ama sonuçta haklı çıkmış fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?