Hayatımı maf etti mahkemeye vermelimiyim?

Allah aşkına siz fuhusu mu destekliyorsunuz?? Gerçekten anlayamıyorum. Aklım almıyor??? Ne demeliydim?? Aferin kizlar, önünüze gelenle düşün kalkin gayri meşru çocuklar doğurup sokağa atın mi diyeyim??? Okumayın, meslek sahibi olmayın herkes uckurunun derdine düşsün işi gücü bıraksın deseydim sanırım daha olumlu geri dönüşler alacaktım. Gerçekten ilgincsiniz. Pes doğrusu. Ben artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Herkes istediğini yapmakta özgür. Bir büyük olarak yapılan yanlışların tekrarlanmaması adına uyarıda bulundum. Aklı olan ne demek istedigimi gayet net anlar. Anlamak istemeyenlerin ne niyetle direndikleri gayet açık. Herkes ne yaparsa kendine yapar. Beni kullanarak işi farklı yerlere çekmeye çalışanlara prim vermem.! Çocuk yaşta değiliz kimseye pabuç bırakmam gereken neyse yapılır merak etmeyin!
Herkes işine baksın. Dağılın....
Sizin gibilere aynı düşünmek zorunda değilim. Hani herkesin düşünce özgürlüğü vardı?? Ne oldu??? Herşey işinize geldiği gibi... !!! Benden size iş çıkmaz!! Hadi başka yorumlara!!!

Hangi gençlik hani şu müge anlida boy boy konuları olan genclik mi herkesin bebeği başkasindan senden büyüğüm öyle yüz kızarmalı olaylar nerdeymiş ya fazla Türk filmi izlemekten bunlar hep

Yooo çarpıtmadım 17 yaşında bir ÇOCUĞA konuşmalarınızın toplamı bu yani.

Gayette aklı başında bir anne ve çevre ile şu an kendi ayakları üzerinde duran, belkide bu zihniyetle başaramayacağınız bir mevkideyim.

Ergenken yaptığım hangi hata olursa olsun asla gömülmedim, aksine çocuk olduğumun bilincinde olan yetişkinler bana doğrusunu ürkütmeden anlattı, ders almamı sağladı ve yanımda durdu. Psikolojim çökmediği için derslerime çalışabildim, okulumu bitirdim, bir erkeğin sevgi ve merhametine sığınmadım çünkü zaten eksik değildim.

Bugün geldiğim yerin asıl mimarı aklı başında ebeveyn ve çevremdir.

Beşerdir şaşar denir. Koskoca insanlarız yine hata yaparız. Kimse hatasız asla değildir.

Bazen başımıza bir olay gelir o an insan akıl tutulması yaşar ve akıl akıldan üstündür der, daha objektif bakabilecek insanlardan yorum isteyebilir. Bunun zekayla alakası yoktur.

Şu teknoloji çağında kimseye anlatamayıp, internetten çare arayan bir ÇOCUĞUN bunları okuyabileceğini düşünmeniz lazım.

Hamile kalmıştır mesela kanuna ve akla uygun bir şeyler yazın ki cesaretlensin. Evden kaçmak, canına kıymak gibi bir eylemde bulunmadan neler yapabileceğini idrak etsin.

Veya "Burda aklı başında ablalar var, bana bir yol gösterirler,linç etmezler, ayıplamazlar" diyerek derdini anlatabilsin ki kaybolup gitmesin.

Global bir yerde kötü kalbiniz size kalsın!

Ahlak bekçiliği yapı özgürlüğün ne olduğu dersini vememeniz eksik kalırdı zaten.
Hamile de kalabilirim, kullanılıp atıladabilirim, istediğim yerde konu açıp ağlayıp zırlayadabilirim bunları yapmak benim seçimim. Her açıdan başkalarının benim adıma karar verip dayattığı hayatı yaşamaktan çok daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…