Merhaba arkadaşlar 37 yaşındayım daha öncede bir sürü başlık açmıştım depresyonla ilgili.ben çocukluğumdan beri depresyon hastasıyım sorumluluk alamıyorum saçma sapan şeylerden depresyona giriyorum mesela dil kursuna giderken öğrenmek zor geliyor veya sınıfın içinde sesli birşey okuyamıyorum kursu yarıda bırakıyorum veya evlendim ne yemek yapacam diye depresyona giriyorum,biliyorum çok saçma ama benim beynim farklı çalışıyor,temmuz ayından beri yine depresyondayım şimdide önümde bir ömür var bu hayat çok uzun diye düşünüyorum takmışım bu hayat çok uzun gün doğmasın istiyorum tükenmişlik sendromu gibi birşey 15 kilo verdim,Almanya’da yaşıyorum ama belki iyi gelir diye Türkiye’ye ailemin yanına geldim ama yine iyileşemiyorum,kafam çalışmıyor artık halimi görseniz acırsınız ölemiyorumda sadece çok büyük bir acı çektiğim,Almanya’ya dönmek istemiyorum ama oğlum orda dönsem bile bakamam ki ona,eşimle de sorunlarımız oldu daha önce çalışmıyorum diye bana ahlaksız teklifte bulundu internetten chat sitelerine girip para kazanmam için ve eniştesinin logistik deposundan malları çalıyor internette satıyor,ben zaten saf salak gibi birşeyim herşeyi sineye çektim,aileme anlattım hemen boşan diyorlar ama boşansam oğlum orda kalacak,ne olur yardım edin oğlumdan ayrı nasıl yaşarım ben nasıl anneyim diye daha çok acı çekerim,benim sorunum beynimle bakışlarım bile aptal gibi artık,dahada ömür uzun,hergün gün doğacak ama ben ne yapıcam yaşamak istemiyorum artık.