Okuyanlara selamlar,inanılmaz yorucu günlerden geçerken konuma uğrayayım dedim.Artık kendini gerçekleştiren kehanet oldu,her sene olduğu gibi ilk haftadan çocuklarım hasta,benim boynumda çıban gibi sivilceler çıktı stresten,ameliyat yerlerimden biri ise inatla iyileşmiyor.Yine de dışarıya karşı asl modumu düşürmüyorum,en azından çaresi olan şeyler.
Cilt bakımıma devam ediyorum,ne yazık ki boynumdaki sivilcelere çözüm bulamıyorum,stresim geçince onlar da geçecek eminim.
Kitabımı okula götürdüm biraz okuyabildim çok şükür,bir arkadaşım da okumak istedi,bu yüzden çabuk bitirmeliyim.
Temizlik güzel gidiyor evde boyanmadık 2 yer kaldı haftasonu oralar da bitecek ve ben kış temizliğine başlayacağım.Bir kafın çağırmak istiyorum ama emin de değilim ona vereceğim parayla kendime alışveriş yapasım da var
Diyetime 85.5 ile devam ediyorum cumartesi diyetisyene gideceğim yeni liste almaya.Spor yok kollarımın acısından dolayı,okulda ne kadar hareket edersem o işte
Dişçiye gidemedim,bunu halledeceğim
Kendime takı,lens,pantolon ve 2 tane üst kıyafet aldım.Uzunca bir süre kıyafet almayacağım.Önümüzdeki ay ocağımı değiştireceğim planım bu.
Haftalık kombin hazırlamaya devam ediyorum,büyük kolaylık oluyor
Yarın yine okul ve kreş maceramız var,umarım kızım bu sefer sebepsiz ağlama krizlerine girmez de kafamız dinç bir şekilde çıkarız evden.Herkese sevgiler