Bunları yapmaya karar vermek bile harika bişey tebrik ediyorum siziŞükürsüzlük yapmak istemem,güzel giden bir hayatım var.
Yalnız bu hayatı daha da güzelleştirmek için adımlar atmaya karar verdim,bu adımları da yazarak süreklilik sağlamak istiyorum.Önümdeki 1 aylık süreç içinde yapmak istediklerim
Cilt bakımına başlayarak sabah ve akşam devam ettirmek
Yıllar önce okuduyup çok sevdiğim kitabı tekrar okuyup bitirmek
Ev temizliğine dikkat etmek
Diyetisyene ve reformere başlamak
Yüzme öğrenmek
Ufak bir operasyon olmam gerekiyor,onu halletmek
Yapmam gereken alışverişleri tamamlamak
Yarından itibaren buraya yaptıklarımı yazarak ilerleyeceğim.Umarım üşengeçliğimi geride bırakıp ilerleyebildiğim kadar ilerlerim
Çok teşekkür ederimBunları yapmaya karar vermek bile harika bişey tebrik ediyorum sizi
Harikasınız gerçektenÇok teşekkür ederim
Cilt bakımıma başladım akşamları önce makyaj yağı ardından su bazlı temizleyiciyle temizleyip salyangoz kabuğu esansı sürüyorum umarım uzun vadede faydasını görürüm.Ayrıca yarın için botoks randevusu aldım 32 yaşındayım artık yaptırmanın vakti geldi diye düşünüyorum
3 tane kitap siparişi verdim kargoya verildi gelir gelmez başlayacağım
Yatak odası hariç heryeri güzelce temizledim,yıkanacak halıları toparladım yarın halıcıya vereceğim
Bu maddeyi operasyon sonrasına bırakıyorum çünkü önce tahlillerim yapılacak
Yüzme kursu için yarın başvuru formunu dolduracağım bugün erkekler günüymüş gitmedim o yüzden
Doktora randevu bugün için bulamadım,yarın sabah erkenden eşim gidip randevu ayarlayacak
Yüzme kursu için,kızım için ve ev için alışverişleri yaptım hepsi kargoya verildi gelmesini bekliyorum
Günlük bilgilendirme yapmaya devam edeceğim,buraya yazmak çok motive ediyor insanı okuyan herkese sevgiler
Çok teşekkür ederim ne kadar güzel,insan en büyük yatırımı kendine yapmalıHarikasınız gerçektensizi okuyunca bende motive oluyorum aklımdan bir sürü şey geçiyor
Merhaba herkese sık sık yazamıyorum ama aklım hep burada,çok sıcak havalar elim kolum o kadar zor kalkıyor ki yine de güncelleme yapmak istedim.Geçtiğimiz hafta içinde 2 kere arkadaşlarımla buluştum,biraz diyette ipin ucu kaçtı ama toparlayacağım diye umuyorum.Haftaya yine arkadaş görüşmelerim ve misafirim olacak dikkat etmem lazım ama bakalımŞükürsüzlük yapmak istemem,güzel giden bir hayatım var.
Yalnız bu hayatı daha da güzelleştirmek için adımlar atmaya karar verdim,bu adımları da yazarak süreklilik sağlamak istiyorum.Önümdeki 1 aylık süreç içinde yapmak istediklerim
Cilt bakımına başlayarak sabah ve akşam devam ettirmek
Yıllar önce okuduyup çok sevdiğim kitabı tekrar okuyup bitirmek
Ev temizliğine dikkat etmek
Diyetisyene ve reformere başlamak
Yüzme öğrenmek
Ufak bir operasyon olmam gerekiyor,onu halletmek
Yapmam gereken alışverişleri tamamlamak
Yarından itibaren buraya yaptıklarımı yazarak ilerleyeceğim.Umarım üşengeçliğimi geride bırakıp ilerleyebildiğim kadar ilerlerim
Beslenmeniz de neler varYine yeniden merhaba,günlük niyetine açtığım konunun aylığa dönüşmesi biraz canımı sıksa da en sevdiğim mevsimin gelişiyle buraya güncelleme yapayım dedimAğustos ayı bu sene yaşadığım en beter aydı ya inanılmaz sıcak,yorucu,çocuklarımın bile ne yapacaklarını şaşırdıkları bir ay oldu zaten normalde de yaz mevsimini sevmem ama bu sene hiç sevmedim neyse ki bitti ve artık işe başlama vakti geldi.Bir kez daha anladım ki ben enerjimi öğrencilerimden alıyorum,okulda olmakta hayatımı çok güzel düzene sokuyor.İçim umut dolu bir şekilde yeni aya başlıyorum,hadi bakalım
Cilt bakımım hak getire,aksine bir de makyajla uyumaya başladım ki yanağımda hemen kocamam bir sivilce çıktı .Günlük bakım ürünlerime ek olarak tonik aldım bundan sonra rutinime o da eklenecek,geceleri makyaj temizleme yağı>su bazlı yıkama jeli>tonik > esans olarak düzenimi oturtacağım
Kitabımı ne yazık ki bitiremedim,Eylül ayı hedefim Kelebek kitabını bitirmek..Kızım kreşe başlayacak bir aksilik çıkmazsa,okuldan geldiğimde bana kalan 1 saatlik süre olacak o süreyi dinlenme ve okumaya ayırmak istiyorum.
Temizlik fena sayılmaz,Salı günü il dışına denize gitmiştik şu an onun dağınıklığı var biraz,bugün ve yarın halledeceğim.Takı dolabımı ve makyaj masamı düzenledim,hafta sonu kıyafetlerimi düzenleyeceğim.Bu sene niyetim haftalık kombin yapıp (3 ya da 4 gün dersim olacak) giyeceklerimi ayarlamak.Sabah dolabın karşısında düşünmek istemiyorum.
Diyetisyenle bir ayda 3.2 kilo verebildim,şu an 87.00 kiloyum cumartesi gününe kadar 86.0 olmaya çabalayacağım.Spora başlayamadım ameliyat olacağım için,ameliyattan sonra tekrar değerlendireceğim bu kararımı.
Yüzme kursum bitti,serbest stil yüzmeyi öğrendim,denizde de bolca pratik yaptım
Hala ameliyat olamadım kursum cumartesi günü bitmişti,anesteziden onay aldım dün,ameliyat günü için bugün eşim doktora uğrayacak bakalım
.Yeni bir makyaj süngeri,kapatıcı ve far fırçası,wag maşa,kıyafet askılığı,parfüm,lens ve takı siparişi vereceğim.Ayrıca bir kaç parça kıyafet alacağım ama kilo vermeye çalışıyorum eğer verirsem aldıklarım olmayacak,nasıl yapsam bilemedim.Veremezsem giyeceğim yeni şeylerim çok yok bu da sıkıntı.Haftasonu mağazalara bakmak için komşu büyük şehire gidebilirim
Şöyle hayatıma bakıyorum da,gerçekten tek problem kilolarım gibi gözüküyor.Bundan 2 ay önce tüp mide ameliyatı için doktorla görüşmüştüm(160 boy 90 kg),aile ve eşten veto yedim vazgeçtim.Şimdi ise mide botoksu düşünmeye başlafım fiyatı 6000,10 dakikalık bir işlem.2 ay içinde 15 kg verebilirsin diyor doktor.İşe yararsa tekrar yaptırma şansım da var.Bilemiyorum arkadaşlar morbid obez değilim ama obezim,ve çocukluktan beri böyle artık yoruldum.Botoksa çok yakınım olursam buraya yazacağım zaten ama olur da okuyanlardan olan varsa fikir alırım seve seve
Çok teşekkür ederimBeslenmeniz de neler var
Hangı saatlerde yıyorsunuz
Çok kilonuz yok
Düzenli beslenme hamur işi ve şekeri keserek bence verebilirsiniz
İnsülin direnci var mı
Duygusal açlık
Diyetisyenle devam edin baktınız olmuyor o zaman diğer seçenekleri düşünürsünüz
İnsallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız
Aslında liste gayet doyurucu duruyorÇok teşekkür ederimSon listemin fotoğrafını yüklüyorum,duygusal yeme ya da insülin direncim yok benim sıkıntım porsiyonlarımı ayarlayamamak yani bir şey sağlıklı bile olsa o kadar çok yiyorum ki midem asla küçülmüyor.Saat olarak 10.30 kahvaltı 18.00 akşam yemeği bitmiş olacak şekilde düzen kurdum ama işte arada kalan saatlerde ağzım hiç boş durmuyor iştahımı baskılaması için botoksu düşündüm
İnanın S bedende gözüm yok bana m olsa yeterAslında liste gayet doyurucu duruyor
Yeşil çay çok kurtarıcı
Saatlerınız de iyiymiş
Arada kalan saatlerde hep ufak ufak ceviz meyve yıyebılsenız çok iyi olur
Beğendiğiniz birinin fiziğini ekran resmi yapın
Suyu az içiyorsanız hatırlatıcı uygulamalardan yükleyin
S beden kıyafet alıp aynanın önüne asın
Belki işe yarar
İnsallah ben inanıyorum başaracaksınızİnanın S bedende gözüm yok bana m olsa yeterTavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Kesinlikle yazacağımİnsallah ben inanıyorum başaracaksınız
Buraya da yazın lütfen başardım diye
Sevincinize zaferinize ortak olalım