Canım kızımla çok mutluyum ama daha iki yaşında ve babasını ara ara soruyor şu üç günün ikisinde...çocuğa karşı tutumu geliyor eşimin sonra gezdirdim yaa nereye çıkacağız... Ağlasa yaa al şu çocuğu kafamı dinleyim... Hasta olsa bi dur zırt pırt hastane çıkarma-ki en son havale geçirdi-.. Tatile götürelim dedim param yok - annemden aldım verdim-ki ona da bıkbıklandı... Adak kesin dedi anası annemden para verdim burnumdan getirdi kabul olmaz.,şöyle böyle bi ton üstüne hakaret yedim. En son zaten bu patlak verdi annesi adak değil kan akıtma o parasını ver kadının sen kes, heryerde annem kesti deme sende... Çok gezip benzin parası harcamayın... Elektrik süpürgesi bak aktık ablanın eski elektrik süpürgesini al 100tl parça parasını verin de neler neler... Tamam o kadın söyleniyor eşimde ne gezme meraklısın seni tanıdığım güne lanet olsun kafama arada tak tuk eliyle tahrik etmeler hakaretler... Annemin evinde son buldu...işine gelmeyince hep böyle... Paramla rezil oluyorum resmen bide çalışmıyorum annem zaten vermez benim çalışırken kalan paramı iki de bi bişey olsa veriyorum annem verdi diye bi de üstüne sülalece kabalık işitiyorum. Çok yoruldum artık tek sığınağım yavrum. İki gün sonra alıp eve götürüyor yine aynı şeyler yaşanıyor. Ne yapacağımı nasıl davranacağını şaşırdım insanlara...