- 24 Nisan 2015
- 8
- 4
- 38
-
- Konu Sahibi alliswell2930
Merhaba,
Hamile olsaydınız idrar testinde çıkardı diye düşünüyorum ama yine de kesin olarak emin olmak istiyorsanız betahcg'ye baktırmanızda yarar var. Çocuklara odaklandığımızdan ne yazık ki vücudumuz bize oyunlar oynayabiliyor. İnşallah en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz.
Bu arada bende 1,5 yıldır hamile kalamıyorum. Şu an preseed diye bir jel deniyorum. Bu jel yoluyla bir çok kişi hamile kalmış. Bir umut belki faydası olur diye başladım bende :) İsterseniz araştırıp sizde deneyin.
İnşaaallaaah canıım Rabbim bütünn isteyenlere sonra bana da nasiib etsin inşaallaah: ) iki yıldır kadınlar kulübünü takip ediyorum ve burdaki insanların samimiyetine hayran olduğum ve güvendiğim için en sonunda üye oldum:) ben iki aydır kaplıcalara gidiyoruM bu ay kürlere başlıycam nasipse ilk sizin tavsiyenizle başlıcam.adaçayı yağı için gün önemli mi adetten önce veya şukadar sonra diyeRica ederim. Merak etmeyin yalnız değilsiniz buradaki büyük bir çoğunluğumuz bu şekilde. Her ay ister istemez kafamıza takıyoruz, ümitleniyoruz, hormonlarımızda ona göre çalışıyor ve sonra negatifi görünce üzülüyoruz. Napalım herşeyde bir hayır vardır. Zamanı geldiğinde eminim ki hiçbirimizin kucağı boş kalmayacak.
Tıkalı tüplerle hamile kalanları okumuştum o yüzden size önerdim. Bir de bunu kullanmadan önce adaçayı yağı kürü yapmışlar. Bu da tıkalı olan tüpleri açıyormuş. Aktardan alacağınız adaçayı yağını en küçük tamponlardan birinin ucuna biraz döküp gece yatmadan önce vajinadan içeri sokup sabaha kadar bekletiyormuşsun. Gittigidiyor'dan, ebay'dan ve kendi sitesinden temin edebiliyorsunuz jeli. Ben daha uygun olduğu için yurtdışından getirtmiştim.
Umarım bunlardan birinin size faydası olur bir an önce bebişinize kavuşursunuz.
İnşaaallaaah canıım Rabbim bütünn isteyenlere sonra bana da nasiib etsin inşaallaah: ) iki yıldır kadınlar kulübünü takip ediyorum ve burdaki insanların samimiyetine hayran olduğum ve güvendiğim için en sonunda üye oldum:) ben iki aydır kaplıcalara gidiyoruM bu ay kürlere başlıycam nasipse ilk sizin tavsiyenizle başlıcam.adaçayı yağı için gün önemli mi adetten önce veya şukadar sonra diye