• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda ikinci kez yüz felci geçiriyorum ! Moralim sıfır ...

Goz seyirmesi,felcin ilerlediğini mi gosteriyormus yani ?

Leonela 20li yaşlarında annemde yüz felci geçirmiş iki defa dün aklıma gelince konun ona sordum. Göz seğirmesi iyi birşeymiş, kaslarının açılmaya başladığı anlamına geliyor. Buarada en ufak bir iz yok şuanda annemin yüzünde eminim sende atlatıp, sağlığına tamamen kavuşursun.[/QUOTE]

Ben de iyi bir şey olduğunu düşünüyordum canım, içimi ferahlattın.Yarın ilaçta birinci haftam doluyor. Sanki daha iyiyim.
Ayrıca 2 gündür araba kullanıyorum. Direksiyon kursum var. Sol gözüm hareketsiz olduğu için azcık yoruluyorum ama idare ediyorum :)
Duaları benimle olanlar, içinden bir an olsun bile iyileşmemi dileyenler, umarım her şey o güzel kalbiniz kadar güzel olur :) Sağolunnnnnn....

canım güzel düşünce herşeyi değiştirir sen güzel düşünki güzel şeyler olsun. konunu okuyan herkesin kalbinden de çok güzel düşünceler ve dualar geçtiğinden eminim...

sen içini ferah tut. burda bir arkadaşa daha söylemiştim bu sözü şimdi de sana söylüyorum,

"insan düşünceden ibarettir. gerisi yalnızca et ve kemiktir. gül düşünürse gül olr, diken düşünürse diken."

bu söz mevlana'nın çok güzel bir sözü. gerçekten böyle emin ol. sen tüm kalbinle dua et güzel düşün. herşey yoluna gircek ve eskisisnden daha güzel olcak. bunun da bir imtihan olduğunu unutma isyan etme nefes aldığın her an için şükret.

seni tanımasakta hepimiz seni seviyoruz ve kalbimiz seninle canım benim :)

Son düzenleme:
saç boyama konunda senin resmini görmüştüm röfle araştırmasında gayet güzel bir kızsın moralini yüksek tut Allah yardım eder isyan etme derim ben belkide etmiyorsundur genede söyelemk istedim
hemen sağlığına kavuşmanı dilerim :34:

çookkk geçmiş olsun canım...korktuğun gibi olmayacağına eminim, güzel haberlerini takip edicem:34:

benimde yüzümün sol tarafında bi şişlik var alt yanak kısmında tükürük bezinden şüpheleniyolar ama daha bi sonuç çıkmadı..dişleri sıkıp gülünce dediğin gibi hafif bi orantısızlık var kafam karışık:44:

canım güzel düşünce herşeyi değiştirir sen güzel düşünki güzel şeyler olsun. konunu okuyan herkesin kalbinden de çok güzel düşünceler ve dualar geçtiğinden eminim...

sen içini ferah tut. burda bir arkadaşa daha söylemiştim bu sözü şimdi de sana söylüyorum,

"insan düşünceden ibarettir. gerisi yalnızca et ve kemiktir. gül düşünürse gül olr, diken düşünürse diken."

bu söz mevlana'nın çok güzel bir sözü. gerçekten böyle emin ol. sen tüm kalbinle dua et güzel düşün. herşey yoluna gircek ve eskisisnden daha güzel olcak. bunun da bir imtihan olduğunu unutma isyan etme nefes aldığın her an için şükret.

seni tanımasakta hepimiz seni seviyoruz ve kalbimiz seninle canım benim :)

Doğru diyorsun canım. Ben de bir ay öncesinde bu düşüncedeydim ama nolduysa bu düşüncem değişti :( Bu düşünceyi geri edinmem lazım.
İyileşeceğime emin olmam lazım ... Çok teşekkür ederim canım.... Ben de hepinizi seviyorum ^^,

saç boyama konunda senin resmini görmüştüm röfle araştırmasında gayet güzel bir kızsın moralini yüksek tut Allah yardım eder isyan etme derim ben belkide etmiyorsundur genede söyelemk istedim
hemen sağlığına kavuşmanı dilerim :34:

Teşekkür ederim canım :) O gördüğün fotoğrafta şimdikine göre baya kiloluydum :)
Amin inşallah isyan etmeden bitecek bu maraton :)

çookkk geçmiş olsun canım...korktuğun gibi olmayacağına eminim, güzel haberlerini takip edicem:34:

benimde yüzümün sol tarafında bi şişlik var alt yanak kısmında tükürük bezinden şüpheleniyolar ama daha bi sonuç çıkmadı..dişleri sıkıp gülünce dediğin gibi hafif bi orantısızlık var kafam karışık:44:

Canım ıslık çalamıyorsan, dişleri sıkıp gülünce "hırlar" gibi orantısızlık varsa, yüzünü şişirdiğinde sağ tarafın daha çok şişiyorsa, kaşlarını kaldırdığında bir kaşın daha çok yukarıda ise, yüz felcinden şüphe edilebilir. Ayrıca kulak arkasında ağrı ile başlayıp, boğazda ağrıya geçer, çünkü tükürük bezlerini de etkiliyor felç. Ayrıca dilinin bir tarafında uyuşukluk olur genellikle. Tad alamazsın.

Bende bi kac ay önce yüz felci gecirdim.. Cok zor günler geciriyordum herseyi icime ata ata artik bu sekilde sagligimi etkiledi. Doktor sinirsel dedi tabi bende hic sasirmadim yasadiklarimdan dolayi tabi... Ilac verdi doktor yavas yavas gecmeye basladi ama gözümün teki daha buyuk kaldi onun normale dönmesi uzun sürdü biraz. Suan tamamen gecti. Moralini bozma insallah seninkide gecicek.

bende 4 yıl önce geçirdim hem cereyanda kalmaktan hemde sinirsel olduğunu sölemişlerdi kısa zamanda düzeldi çok şükür bir daha olmadı ama doktorum sinirlerime dikkat etmem gerektiğini aşırı stres karşısında tekrarlayabileceğini hatta vücudun bunu alışkanlık haline getirip her sinirlendiğimde olabileceğini sölemişti o yüzden dikkat etmek lazım Allah acil şifalar versin canım canını sıkma streste tetiklio bu hastalığı

bende 4 yıl önce geçirdim hem cereyanda kalmaktan hemde sinirsel olduğunu sölemişlerdi kısa zamanda düzeldi çok şükür bir daha olmadı ama doktorum sinirlerime dikkat etmem gerektiğini aşırı stres karşısında tekrarlayabileceğini hatta vücudun bunu alışkanlık haline getirip her sinirlendiğimde olabileceğini sölemişti o yüzden dikkat etmek lazım Allah acil şifalar versin canım canını sıkma streste tetiklio bu hastalığı

Canım ne kadar zamanda düzeldin , hatırlıyor musun ? Bu çok önemli. Ama düzelme derken, mesela şuan dudağımın sol tarafı sağıma göre daha hareketsiz, ama eskiye göre de iyiyim yani. Sol gözümü de sağıma göre daha zor sıkıyorum. Tam bir ay oldu. Tamam , tam 1 ay da dışardan hiç anlanmayacak konumdayım ama kendim fark ediyorum.

Bende bi kac ay önce yüz felci gecirdim.. Cok zor günler geciriyordum herseyi icime ata ata artik bu sekilde sagligimi etkiledi. Doktor sinirsel dedi tabi bende hic sasirmadim yasadiklarimdan dolayi tabi... Ilac verdi doktor yavas yavas gecmeye basladi ama gözümün teki daha buyuk kaldi onun normale dönmesi uzun sürdü biraz. Suan tamamen gecti. Moralini bozma insallah seninkide gecicek.

Ne kadar zamanda "tam anlamıyla" iyileştin peki ? Mesela o sol gözün tam anlamıyla ne zaman düzeldi. Benim de öyle işte. Dudağımın sol kenarı duruyor, ve sol gözümü çok sıkamıyorum.

Canım ne kadar zamanda düzeldin , hatırlıyor musun ? Bu çok önemli. Ama düzelme derken, mesela şuan dudağımın sol tarafı sağıma göre daha hareketsiz, ama eskiye göre de iyiyim yani. Sol gözümü de sağıma göre daha zor sıkıyorum. Tam bir ay oldu. Tamam , tam 1 ay da dışardan hiç anlanmayacak konumdayım ama kendim fark ediyorum.

bir ay sonrasında benimkide dışardan farkedilmiodu ama kendim farkettiğim sorunlar vardı hafif gözümde falan bir kaç ay içinde oda düzeldi ama bence düşünme fazla düzelene kadar canını sıkar sürekli başkaları farketmio nede olsa diye kendini rahatlat bir süre sonra aynaya bir bakarsınki herşey düzelmiş

bir ay sonrasında benimkide dışardan farkedilmiodu ama kendim farkettiğim sorunlar vardı hafif gözümde falan bir kaç ay içinde oda düzeldi ama bence düşünme fazla düzelene kadar canını sıkar sürekli başkaları farketmio nede olsa diye kendini rahatlat bir süre sonra aynaya bir bakarsınki herşey düzelmiş

Gerçekten miiiii çok teşekkür ederim canım :) İnşallah bir daha geçirmeyiz .(

Ben 6 yıl önceki yüz felcimi hatırlamıyorum ne zaman geçtiğini :( O yüzden soruyorum. Bilemedim !
:(
O zaman benim dudağımın kenarı ve gözümde en geç birkaç aya geçer inşallah :)

inşAllah en kisa zamanda iyileşirsiniz, Allah yardimciniz olsun. Dualarim sizinle

Gerçekten miiiii çok teşekkür ederim canım :) İnşallah bir daha geçirmeyiz .(

Ben 6 yıl önceki yüz felcimi hatırlamıyorum ne zaman geçtiğini :( O yüzden soruyorum. Bilemedim !
:(
O zaman benim dudağımın kenarı ve gözümde en geç birkaç aya geçer inşallah :)

inşallah en kısa zamanda geçer seninkide haberlerini bekliyoruz:16:

Acil şifalar diiyorum canım umarım sağlığına en kısa zamanda kavurşursun..çok takma dahda kötüsü olabilirdi Allah korusun buna hamd olsun de ve pozitif düşün eminimki herşey düzelicek yoluna giricek zamana bırak dua et ve her zaman enerjin yüksek olsun pozitiffff ol hepsi geçicekk;)

Çok teşekkür ediyorum kızlar hepinize... Cansınız, inanın:)

Back
X