- Konu Sahibi ezelim-2008
hep hayallerim hem umutlarım vardı hayata karşı ne çok şey yapmak istemiş ne çok yarım kalmıştım ;sevmiştim kavuşamayacağımı bile bile sevmiştim hayat belkide bana karşı çok acımasızdı birşeyler yapmak istiyor neye elimi atsam yarım kalıyordu tıpkı benim gibi herzaman yarım, Ta geçmişten ta gençliğimden istediğim dilediğim umut ettiğim bir dileğim vardı "Allahım ne olur bir kızım olsun"diye yalvarırdım. ama derdim neyi istedim neyi hayal ettiysem hep yarım kaldı bu da olmayacak 18 yaşında alevlenen anne olma isteğim 28 yaşına geldiğimde yavaş yavaş temel atacağından habersiz hala yalvarırdım allaha "ne olur Allahım bi kızım olsun gerisi önemli değil"diye yine eksik kalacağımı yine yarım olacağımı bilmeden yanlış dilek dilemişim Allahtan. Evlendim ve dünyalar tatlısı güzeller güzeli bi kızım "EZEL"im doğdu ama bu seferde evliliğimde sorunlar var hiç bitmeyecek miş gibi gelen sorunlar. Bazen diyorum ki kendi kendime boşver herşey olacağına varsın şimdiye kadar hayatında ney tam olduki bu olsun zaten herşey YARIM...... Ama Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun........