hayatıma yön vermek üzerine, kendimi çok yorgun hissediyorum.

Evet yaşadığımız bu şeylerden kendimize bir pay çıkarıp öyle yola devam etmek lazım, ne kadar yansak kül olsak daa.

Çok iyi biliyorum hpsini ben de yaşadım... Senin de olmuş üzüntün bellii canım.. Çok iyi anlıyorum ben de... İkimize de güzel şeyler gelsin hep bundan sonra, kalp ağrısı nasıl geçer bilmiyorum ama hayatta güzel olan şeyleri yaşamakla acısı hafifler diye düşünüyorum...

Geçer canım benim zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa

Sen dua et canım benim bir gün bakarsın duanı yaşarken bulursun kendini ben birini seveceğimden çok ama çok umutsuzdum platonik severdim senin gibi ve hep sevdikleri insanlar olurdu seni öyle iyi anlıyorum ki aslında hayatta inanmıyordum ne evlenecegime ne de sevecegime dua en güzel şey

çok teşekkür ederim kuzumm. Konuyu sınavdan sonra açayım diyodum kafam karışmasın diyee, meğersem zaten yeteri karışıkmış da ertelemişim.. Çok iyi geldi konuşmak. Rabbim inşallah herkesin sıkıntısını alsın, benim de,, yerine güzellikler koysun.. Ben de bunun için dua etcem. Eğer o da kötü bi kişiyse olmasın zaten..

İkinizi de tanımıyorum, Erkek tarafı senin onu düşündüğünün özlediğinin binde biri kadar aynı duyguyu hissetseydi seni arardı, bu kadar net söylüyorum. Ayrılık döneminde gönlünü oyalayacak bi meşgale bulmuştur (iş, oyun, sevgili, gezi,...)
O olsaydı zaten olurdu, hayatında olmadığına göre bu kangrenli kesip atmanın yolu başkasından geçiyorsa başkasını bul, yara bandıysa yara bandı olsun. 20 yaşımda üzüldüğüm bağlılık hissettiğim kişinin değil simasını adını bile hatırlamıyorım, sonrakileri de. Böyle böyle öğreniyor insan.içinizi acıtan şeylerin artık içinizi acıtmamasını kendinize öğretmelisiniz. Eskiye Niyazi diyip unutmanın yolunu bulun. Yukarılarda birileri yazmış, çok aşık olduğu adam sonradan gerçekten öküzün TEK’i çıkanlar var. O kişileri değerli kılan sizin yüklediğiniz anlamlar, bakış açınız. Değiştirmek de elinizde.
Ben özlediğiniz şeyin o kişi olmasından ziyade ilişkinin kendisi olduğunu düşünüyorum, ilişki güzel bir olgu.

Aynen canım benim bekleyelim bakalım her karanlığın bir sabahı vardır hayat ne güzellikler çıkaracak karşına birlikte göreceğiz

Çok doğru kendi bakış açım ve ona yüklediğim değer sadece. Evet gönlünü oyalayacak pek çok şey var hayatında. Kesinlikle düşünmüyor. Gerimde gerçek anlamda bırakmanın vakti geldi de geçiyor benim iiçin de.. Yorumunuz da güç oldu teşekkür ederim .

onunla birlikteyken yaptiginiz hatalarin fazla oldugunu ve bunu onun haketmedigini dusunuyorsaniz bu hal sizi yipratiyordur bence nacizane fikrim henyok oyle degilse de yeni guzel size ondan daha fazla deger veren ve yaninizda bulunan birileri mutlaka olacaktir buna izin verin.

canım arkadaşım hiç unutmayacam desteğinii :))
Bende seni hiç unutmayacağım birlikte sevinecez haberlerine meslektaşım benim

ayrıldığımız ilk zamanlarda öyle düşüncem vardı, büyük hatalar değl ama işte bunaltma gibii filan, suçlamıştım bu yüzden kendimi. Sonra barışıp devam etttiğimizde bunların hiçbiri olmadı ama zaten çok farklı biri eskisi gibi biri olmadığımı gayet iyi anlamıştı, buna rağmen gitti. O zmnda anladım kii ben nasıl olursam olayım zaten gidecekmiş kafasına koymuş. Sebepleri de ilk başta ben duygusal birisi olduğm için mesleğinden dolayı ona birşey olursa kaldıramam filan bunun gibi şeylerdi. Sonra ben bu yöndeki güçlü duruşumu gösterince de ben senden vazgeçtim dedi yani.

Şimdi kendime bir zaman verip güzelce kafamı boşaltıp daha mtlu olmak için çabalayacağım.. Teşekkür ederimm

Yüreğinin kafesteki bir kuş gibi nasıl cirpindigini burdan hissettimGece gündüz Allah im bana yaz dediğim kişiyle evliyim nerdeyse 1 yıl deli gibi ruhsuz dilimde sürekli dua ile gezdim biz imkansız gibi bir seydik rabbim onu bana döndürdü getirdi ben vazgeçmişken hem de.Evlendik neler yaşadım...Anladıgim şu ki Zorlamayacaksın hayırsa ztn olur

evett hibirşey için böyle çırpınmamıştım daha da çırpınır mıyım bilmem. Çok fazla şeey yaşadım sizde bilirsiniz o zmn. Çok sevindim gerçekten ne güzel siz kavuşmuşsunuz. Benim için de şuan imkansız çünkü hayatlarımız fazlasıyla değişti. Sanırım o da. Ki biz hiç iletişime geçmedik tamamen çıktık hayatlarmızdan..

Sizin nasııl oldu pekii ? tekrar nasıl başladıınız özel değilse eğer.

Ben de önceden burda okurdum yıllar sonra kavuşanları, onları görüp biz de öyle olalım diye de çok duua eettim. artık ben de sükut noktasına geldim Allaha bıraktım..

İkimiz farklı şehirlerdeydik artık ayrıldıktan sonra ben mecnun gibiydim hiç bir şekilde iletişimimiz yoktu benim onun bulunduğu şehirde isim vardi o zaman görüştük arkadaşca sevgilisi vardı evleneceklerdi hatta o galiba bende son damlaydi toparlandim hayatıma birini aldım haberi olmuş gene de tepki vermedi o kişi beni daha bı kendime getirdi tabi bende yara bandiydi ayrıldım ara sıra aklıma gelse de unutmuş gibiydim bir gün aradı sohbet ettik evlen benimle dedi 3 ay beklettim 40 gün içinde isteme Nisan kına düğün evlendik

gerçekten nasip işte bir yerde mutlaka insanın karşısına çıkıyor.... Mutlusunuz şimdi ne güzell. Böyle eyleri kavuşanları duymak beni mtlu ediyor..

Bizim hiç bir daha bi yerde denk glme durumumuz bile yok. Yinede nasip işte.

Ahhh benim güzel kardeşim neler birikmiş içinde hep gülüyorsun bizim konularımızaa eğleniriz ne güzel sen hayat dolu bir kadınsın bitanem asla senin değerini bilmen biri için kendi üzme artık hayatına bakma zamni güzel bir gün karşına öyle biri çıkar ki vay beee niye ağlamışım ben hiç de deyemecek biri için diyeceksin güzelim oyüzden napiyoruz hayatı dolu dolu yaşayıp gözlerimizi doldurmuyoruz bu hayati kendin için yasa başkaları için asla güzelim sen hayat dolu hatunsun güçlü bir kişiliğe sahipsin cancağızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…