- 18 Haziran 2017
- 146
- 31
- 98
- 28
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Kim olursa olsun birine böyle cümleler kurulmaz, böyle yaparak kendini muhtaç göstermiş olursun. Hele öyle gitmemesi için yalvarmaktır borç vermektir bunlar hiç yapılmaz. Eğer destek almazsanız kişiler değişir ama yaşadıklarınız aynı kalır. Kendinizi sevmeyi, başkalarına kalması için yalvaracak, kendinden ödün verecek kadar bir muhtaçlık duymamayı, sevilmediğiniz yerde vazgeçmesini bilmeyi ve en en önemlisi kendinize saygı duymayı öğrenmelisiniz.bana acıdığın icin mi yanımdasın dedim
Birde para mi verdinizMerhaba daha önce ayrıldığım Sevgilimle ilgili bir kaç konu açmıştım şimdi şöyle oldu biz ayrılalı 2 ay olmuştu ben iyice kendimi topladım ve hayatıma bakıyordum sonra bu bana yeniden yazmaya bazen aramaya başladı benden borc istedi ben de verdim hatta. Sonra her gün sohbet etmeye gece beraber uyumaya başladık ama sevgiliz olmadık şuan ilisko istemiyorum dedi ve benim ona karşı toparlanan duygularım yeniden yerlebir oldu. Yeniden ona alışmaya bağlanmaya başladım ve kendini geri çekti yine ilgisiz olmaya başladı bu gece çok kötüydum 5 saniye de olsa yüzünü göreyim moral bulayım dedi göremezsin dedi bana acıdığın icin mi yanımdasın dedim ben o kadar vicdanlı biri değilim dedi. Sonra yattı uyudu ben yine perişan haldeyim ona yeniden alıştım ve tekrar gitmemesi için ona yalvardım gitme bu sefer kesin ölürüm dedim ama perişan haldeyim uardim edin ne olur bana akıl verin
Para istedikce sen verdikce yanina geliyor olaya bak. Kendini kaptirmissin bari parani kaptirma.Merhaba daha önce ayrıldığım Sevgilimle ilgili bir kaç konu açmıştım şimdi şöyle oldu biz ayrılalı 2 ay olmuştu ben iyice kendimi topladım ve hayatıma bakıyordum sonra bu bana yeniden yazmaya bazen aramaya başladı benden borc istedi ben de verdim hatta. Sonra her gün sohbet etmeye gece beraber uyumaya başladık ama sevgiliz olmadık şuan ilisko istemiyorum dedi ve benim ona karşı toparlanan duygularım yeniden yerlebir oldu. Yeniden ona alışmaya bağlanmaya başladım ve kendini geri çekti yine ilgisiz olmaya başladı bu gece çok kötüydum 5 saniye de olsa yüzünü göreyim moral bulayım dedi göremezsin dedi bana acıdığın icin mi yanımdasın dedim ben o kadar vicdanlı biri değilim dedi. Sonra yattı uyudu ben yine perişan haldeyim ona yeniden alıştım ve tekrar gitmemesi için ona yalvardım gitme bu sefer kesin ölürüm dedim ama perişan haldeyim uardim edin ne olur bana akıl verin
Eski mesajları okumadım ama bu mesaja bakılırsa gördüğünüz gibi sadece kaçınca ve de maddi veya fiziksel ihtiyacı düşerse kovalıyo, elde edince de cazibenizi yitiriyorsunuz..bu manipülatif ve fırsatçı karakter özelliğine sahip birisini aslında küçümsemeniz, saygıya değer bulmamanız lazım objektif bakabilseniz. Yani çok yakışıklı, zengin veya karizmatik bile olsa sizin gibi kendine herhangi bi yamuk yapmamış bir kızcağıza davranış tarzı 5 para etmez bi kişilik profili çiziyor ne kadar sevseniz de. Tamam sizde de öz değer problemi veya bağımlı kişilik özellikleri var belki o yüzden onu nerdeyse tanrılaştırıp kendi değerinizi onun sevgisine endekslemişsiniz ama bir dahaki terketmeye ( ki sanırım terk etti zaten) geri kabul etmeyin ancak elinde yüzük, nikah tarihiyle gelirse, onda da ancak nikahtan sonra kabul edin derim. Kolay elde edilen bir lokma olunca değeriniz de o şekilde az olmuş. Diyet yapmak veya zararlı alışkanlığı bırakmak gibi ilk etapta zor olsa da yaklaşık iki ayda toparlamışsınız zaten....yine bi iki ay dişinizi sıkarsınınız sonra da asla gardınızı indirmezsiniz. En yalnız ve zayıf hissettiğiniz anda ondan mesaj veya telefon gelmesi, kendini acındırıcı sözler söyleme, para isteme, doğum günü kutlama, gece yarısı özledim diye mesaj atma, kalpli emoji atma, facebookta resminizi beğenme, naber diye sorma, engelleyince başka telefondan arama, birisi aracılığıyla selam söyleme vs gibi belli başlı senaryolara karşı standart tepkilerinizi önceden belirlersiniz. Sapmadan uygularsınız.Merhaba daha önce ayrıldığım Sevgilimle ilgili bir kaç konu açmıştım şimdi şöyle oldu biz ayrılalı 2 ay olmuştu ben iyice kendimi topladım ve hayatıma bakıyordum sonra bu bana yeniden yazmaya bazen aramaya başladı benden borc istedi ben de verdim hatta. Sonra her gün sohbet etmeye gece beraber uyumaya başladık ama sevgiliz olmadık şuan ilisko istemiyorum dedi ve benim ona karşı toparlanan duygularım yeniden yerlebir oldu. Yeniden ona alışmaya bağlanmaya başladım ve kendini geri çekti yine ilgisiz olmaya başladı bu gece çok kötüydum 5 saniye de olsa yüzünü göreyim moral bulayım dedi göremezsin dedi bana acıdığın icin mi yanımdasın dedim ben o kadar vicdanlı biri değilim dedi. Sonra yattı uyudu ben yine perişan haldeyim ona yeniden alıştım ve tekrar gitmemesi için ona yalvardım gitme bu sefer kesin ölürüm dedim ama perişan haldeyim uardim edin ne olur bana akıl verin
Adam sizi sevsin diye para bile vermişsiniz. Şu durumda adamdan sizi sevmesini, sizinle olmasını beklemek çok absürt değil mi? Acımasını bile beklemek saçma, adam sizi kullanıyor. Siz de kullanmasına izin veriyorsunuz.Merhaba daha önce ayrıldığım Sevgilimle ilgili bir kaç konu açmıştım şimdi şöyle oldu biz ayrılalı 2 ay olmuştu ben iyice kendimi topladım ve hayatıma bakıyordum sonra bu bana yeniden yazmaya bazen aramaya başladı benden borc istedi ben de verdim hatta. Sonra her gün sohbet etmeye gece beraber uyumaya başladık ama sevgiliz olmadık şuan ilisko istemiyorum dedi ve benim ona karşı toparlanan duygularım yeniden yerlebir oldu. Yeniden ona alışmaya bağlanmaya başladım ve kendini geri çekti yine ilgisiz olmaya başladı bu gece çok kötüydum 5 saniye de olsa yüzünü göreyim moral bulayım dedi göremezsin dedi bana acıdığın icin mi yanımdasın dedim ben o kadar vicdanlı biri değilim dedi. Sonra yattı uyudu ben yine perişan haldeyim ona yeniden alıştım ve tekrar gitmemesi için ona yalvardım gitme bu sefer kesin ölürüm dedim ama perişan haldeyim uardim edin ne olur bana akıl verin
Bazı insanlar bazı şeyleri göz göre göre kendine yapıyor yaMerhaba daha önce ayrıldığım Sevgilimle ilgili bir kaç konu açmıştım şimdi şöyle oldu biz ayrılalı 2 ay olmuştu ben iyice kendimi topladım ve hayatıma bakıyordum sonra bu bana yeniden yazmaya bazen aramaya başladı benden borc istedi ben de verdim hatta. Sonra her gün sohbet etmeye gece beraber uyumaya başladık ama sevgiliz olmadık şuan ilisko istemiyorum dedi ve benim ona karşı toparlanan duygularım yeniden yerlebir oldu. Yeniden ona alışmaya bağlanmaya başladım ve kendini geri çekti yine ilgisiz olmaya başladı bu gece çok kötüydum 5 saniye de olsa yüzünü göreyim moral bulayım dedi göremezsin dedi bana acıdığın icin mi yanımdasın dedim ben o kadar vicdanlı biri değilim dedi. Sonra yattı uyudu ben yine perişan haldeyim ona yeniden alıştım ve tekrar gitmemesi için ona yalvardım gitme bu sefer kesin ölürüm dedim ama perişan haldeyim uardim edin ne olur bana akıl verin
Bilmiyorum ona hiç bir zaman sormadım paran nasil sana yetmiyor diye hic demedim ona o istedikçe verdim ben daha önce de vermiştim bir kac kere hatta bir keresinde o hiç istemediği halde ben verdimAdam bumerang gibi gidip gidip dönüyor, her döndüğünde oradasınız. Sizi kullanıyor, siz de seve seve izin veriyorsunuz. Bi dur demek için iradenizi kontrol edemiyorsunuz bu yüzden kendinize bir iyilik yapın profesyonel destek alın.
Geçmiş konunuzda, 6k maaş alıyor demişsiniz. Aynı kişi ise, Yurt dışında 6.000 Euro alan biri, size maaş bağlar, sizden nasıl borç istiyor? Sanırım burada da size yalan söylemiş.
Buraya yazabildiğinize göre o gitmiş ama siz ölmemişsiniz.Merhaba daha önce ayrıldığım Sevgilimle ilgili bir kaç konu açmıştım şimdi şöyle oldu biz ayrılalı 2 ay olmuştu ben iyice kendimi topladım ve hayatıma bakıyordum sonra bu bana yeniden yazmaya bazen aramaya başladı benden borc istedi ben de verdim hatta. Sonra her gün sohbet etmeye gece beraber uyumaya başladık ama sevgiliz olmadık şuan ilisko istemiyorum dedi ve benim ona karşı toparlanan duygularım yeniden yerlebir oldu. Yeniden ona alışmaya bağlanmaya başladım ve kendini geri çekti yine ilgisiz olmaya başladı bu gece çok kötüydum 5 saniye de olsa yüzünü göreyim moral bulayım dedi göremezsin dedi bana acıdığın icin mi yanımdasın dedim ben o kadar vicdanlı biri değilim dedi. Sonra yattı uyudu ben yine perişan haldeyim ona yeniden alıştım ve tekrar gitmemesi için ona yalvardım gitme bu sefer kesin ölürüm dedim ama perişan haldeyim uardim edin ne olur bana akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?