• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım nereye gidiyor bilmiyorum

😀 bakabiliyorsam pasa gibi yaparım,bakamayan ekonomik durumu olmayan yapmasin,çocuk yapmayın ne demek izin kağıdı mi alacağız senden sen kendin yapma saygı duyarim
Yavrucuğum sen bakıyorsun da o çocuğun hayatı ne olacak ? O da iyi maddiyatta olabilecek mi ? Çöküyoruz çöküyoruz. Iflas etti ülke venezuela gibi. Dünyanın cehennemi burası. iflas eden ülkeye çocuk yapmayı sevecen sevecen anlatıyorsunuz hala.bu ülkede milyonlarca insan her allahın günü doğduğu güne lanet ediyor. Sen ne yaparsan yap. Ben doğacak zavallıları düşünüyorum.

Ne saçma bir fikir.ben bekarken çalışıyordum evlendim ayrıldım isim saat olarak çok zorlayicoudi özel seltorde.evlendiktem bir yıl sonra hamile kaldım çocuğumu buyuttum çocuğum buyuynve çalıştım.sonra ikinciyi düşündüm.allah nasip etti ikinci doğdu şimdi 4 yıldır yine çalışmıyorum çocuğuma bakacak kimse yok.coxujlara bakmak ne kolaymi sanıyorsun
Ev hanimligi herşeyden zor.
Evi çekil ceviriyorum eşimde gayet memnun.calisan çalışıyorda biz ev hanımları yatiyoruzmu sanıyorsun.
Ev hanımının işi 1, çalışanın *2 eğerki gelir seviyesi çok yükske değil ve evde yardımcısı yoksa, yoksa tabiki de ev işi nankör iştir yap yap bitmez-çocuk bakımı desen ayrı bir sabır işi. Çalışmak çalışmamakta şartlar uygun ise kadının tercihidir. Ama özellikle çalışma tercihi olmayan-erkek çalışmalı,evi geçindirmeli diyenlere bende karşıyım hayat her anlamda müşterek ve para kazanmak kadının güvencesi bence.

Çocuk yapan kadınlara da sürekli saldıran böyle tipler görüyorum acaba kendileri yapmadıkları için mi ? Gelmişim 30 kusur yaşıma kimene cocuk yaptım yapmadım kendim bakıyorum, sen yapmayabilirsin. Çocuğumu bana baksin diye dünyaya getirmiyorum ki ben ona neler verebilirim diye getiriyorum,okuması,meslek sahibi olması için elimden geleni yapacak olanağa sahibim,çalışmasa da bakacak olanağa sahibim, kimene ? Çocuk yapmayinmis. Görende sanacak köyden çıkmışız 10 cocukluyuz. Bakabilen durumu olan,ısteyen yapsın.
Bak bacım ülke iflas etti iflas. Sadece açıklama yapılmıyor venezuela gibi. Ben hastane eczanesindeyim en basit ilaçlar bile yok ki kanser ilaçları hiç yok. Şimdi cici cici konuşuyorsun yarın anan, baban kanser olsa ilaç yok.hastalar 6 aydır tedavi alamıyor. Ülke her sektörde battı. Insanlar işsizlikten ayrı eve bile çıkamıyor, intihar ediyor. Sen batmış şirkete hevesli hevesli yeni eleman almanın derdindesin. Sonra da kısır gününde okuma yazma bile bilmyen teyze mantığıyla bize kıskanç diyorsun.benim derdim masum canlar. Sizin gibi gamsız ebeveyler değil. Büyüyünce sefalet çeken evladınıza da pişkin pişkin sana mı soracaktık ? Yapamayan kadıar kıskansın diye yaptık dersiniz. Böyle bir ülkede bu kadar gamsız olacak kadar ne yiyim ne içiyorsunuz ? Ya da başka yollara mı başvuruyorsunuz anladım ki?

Bak bacım ülke iflas etti iflas. Sadece açıklama yapılmıyor venezuela gibi. Ben hastane eczanesindeyim en basit ilaçlar bile yok ki kanser ilaçları hiç yok. Şimdi cici cici konuşuyorsun yarın anan, baban kanser olsa ilaç yok.hastalar 6 aydır tedavi alamıyor. Ülke her sektörde battı. Insanlar işsizlikten ayrı eve bile çıkamıyor, intihar ediyor. Sen batmış şirkete hevesli hevesli yeni eleman almanın derdindesin. Sonra da kısır gününde okuma yazma bile bilmyen teyze mantığıyla bize kıskanç diyorsun.benim derdim masum canlar. Sizin gibi gamsız ebeveyler değil. Büyüyünce sefalet çeken evladınıza da pişkin pişkin sana mı soracaktık ? Yapamayan kadıar kıskansın diye yaptık dersiniz. Böyle bir ülkede bu kadar gamsız olacak kadar ne yiyim ne içiyorsunuz ? Ya da başka yollara mı başvuruyorsunuz anladım ki?
Bir sen mi düşünüyorsun ülkeyi, kendini hemen bir statuye koydun bizi de gamsiza çıkardın. Çocuk yapmayın demekle ülke gidişatı düzelecek değil,bunu düzensiz çoğalan durumu yetersiz kişilere söyleyeceksin. Benim 1 çocuğum seni hiç ilgilendirmiyor, kendin yapma durumun yoksa yapana da niye çocuk yaptın diye söylenme hakkın yok

Yavrucuğum sen bakıyorsun da o çocuğun hayatı ne olacak ? O da iyi maddiyatta olabilecek mi ? Çöküyoruz çöküyoruz. Iflas etti ülke venezuela gibi. Dünyanın cehennemi burası. iflas eden ülkeye çocuk yapmayı sevecen sevecen anlatıyorsunuz hala.bu ülkede milyonlarca insan her allahın günü doğduğu güne lanet ediyor. Sen ne yaparsan yap. Ben doğacak zavallıları düşünüyorum.
Kimseye cocuk yapin diye bir soylemedim,çocuk yapmayı bayıla bayıla anlatıyorsun vs diyorsun kafandan yazıyorsun heralde😀

Kimseye cocuk yapin diye bir soylemedim,çocuk yapmayı bayıla bayıla anlatıyorsun vs diyorsun kafandan yazıyorsun heralde😀
Iyi peki. Maşallah psikolojiniz çok sağlam.hayran kaldım valla. Dalga geçmiyorum.nedir bunun sırrı ? Ben olsam şimdiye hakarete başlamıştım valla 😄

2.ci okumakla mantıklı bir hareket yapmışsınız. Ben de 34'den sonra 2.yi okuyacağım. Memur olduğu halde 37 yaşında okuyan başka arkadaş da var.

@Ferhans doğru mu etiketledim bilmiyorum, bence gerçekten seven erkek işsiz mi değil mi bakmaz. Herkesin bir gün işten atılma riski var bence.

2.ci okumakla mantıklı bir hareket yapmışsınız. Ben de 34'den sonra 2.yi okuyacağım. Memur olduğu halde 37 yaşında okuyan başka arkadaş da var.
Ama işte hayatım şu an belirsiz ve düzensizken bıraksam mı diye düşünüyorum, işim olsa daha rahat okurdum gibi

Ev hanımının işi 1, çalışanın *2 eğerki gelir seviyesi çok yükske değil ve evde yardımcısı yoksa, yoksa tabiki de ev işi nankör iştir yap yap bitmez-çocuk bakımı desen ayrı bir sabır işi. Çalışmak çalışmamakta şartlar uygun ise kadının tercihidir. Ama özellikle çalışma tercihi olmayan-erkek çalışmalı,evi geçindirmeli diyenlere bende karşıyım hayat her anlamda müşterek ve para kazanmak kadının güvencesi bence.
Zaten çalışan bayanın işi daha kolay demedimki hanfendi.
Ama şunu bilin ben çalışırken evde kaldığımdan daha rahhattim.en azından isyerinde masa başında oturup dinleniyordum.evde hep ayaktayim

Back