How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

HAYATIM KİTAP OLUYOR

Kabul Edeyim mi Etmeyim mi

• Ankete Katılan
    50
Şöyle Bi geçmişine baktım da yoğun Bi şekilde psikolog önerisi isteyenlere yorum yapmış konu sahibi. Günahını da almayayım da neyse.
Özeniyor bence. Gerçekten psikoloğa gidip rol model almış da olabilir. Psikolog olsaydı “psikolog doktoru” yazmazdı sanırım. Takıntılı bir tip olduğu belli ama

Aseksüeldir, eşcinseldir ya da farklı pek çok sebebi olabilir. Tanıdığım pek çok korkak ve pasif insan evli. Cesaretle bir ilgisi yok yani
Valla benimde aklıma o geliyor. Yani bir insan 15-16 yaşında karşı cinse ilgi duymaya başlıyor. Bazen ayakları yerden kesiliyor, aşık oluyor. Evleniyor. 43 yaşında maddi durumu iyi olan bir erkek neden evlenmez? Ben Hasan’ı lisede tanıdım. Tanıdığım en sessiz erkeklerden biridir. Ağzı var dili yoktur. Annesinin ünlü bir psikiyatrist olması beni şok etti. Böyle dominant bir anneye o pasif çocuğu bağdaştıramadım.

Valla benimde aklıma o geliyor. Yani bir insan 15-16 yaşında karşı cinse ilgi duymaya başlıyor. Bazen ayakları yerden kesiliyor, aşık oluyor. Evleniyor. 43 yaşında maddi durumu iyi olan bir erkek neden evlenmez? Ben Hasan’ı lisede tanıdım. Tanıdığım en sessiz erkeklerden biridir. Ağzı var dili yoktur. Annesinin ünlü bir psikiyatrist olması beni şok etti. Böyle dominant bir anneye o pasif çocuğu bağdaştıramadım.
Dominant ebeveynlerin çocukları öyle oluyor genelde. Çünkü evde de dominantlar ve baskılıyorlar. Hele çocuk duygusal mizaçlıysa iyice içine kapanıyor. Ben üzüldüm şahsen. Muhtemelen problem ebeveynindedir.

Gülseren B. ne ola ki geleceğin Gülseren B.su çıksın piyasaya hatta çıkmasın daha iyi😂🙈 Kendisiyle tanışmış olma bahtsızlığına uğramış bulunuyorum, pandemiden önce Ankarada bir iş toplantısında tanıdım kendisini. O sırada 2 iş insanıyla sohbet ediyordum, kendisi sohbete geldi konuşmaya başladı susmak bilmedi🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Ben şuyum ben buyum öyleyim böyleyim konuştukça konuştu adlarımızı, işlerimizi bile sormadı🙄normal bir sohbette önce kendini tanıtırsın sonra karşı tarafı sorarsın amma bu teyze bizleri tanımakla ilgilenmedi bile. Kafası uçmuş gitmiş sankim kendisinin madem onca terapist çalıştırıyor valla kendi de faydalansın🤐🤐🤐
Kendisi de biraz narsist oldugunu soylemisti bir roportajinda cunku onu takip edenler ve kifaplarini okuyanlardan bazilari narsist yorumu yapmisti. O da sanirim evet biraz var narsistlik gibi birsey soylemisti.

O diziler ve kitaplar kadar saçma bir şey yok. Benim adam izlerdi ben de bakardım arada. Sanırsın travma mühendisliğine geçiş yapacak. Zaten sonra psikiyatriye gitti. Doktor iş stresi seninki bir şeyin yok ilaca da gerek yok demiş yollamış. 🤣 İnsanı hayattan soğuturlar. Müge anlı da izlemem. Bana iyi gelmiyor.
Bence tedavi olduktan sonra tekrar o anılara maruz kalmak doğru değil. Beyin iyileşip unutmaya çalışıyor ya da silikleştiriyor sen tekrar hatırlatıyorsun. Beynin işleme prensibine ters.
"Sana gül bahçesi vaadetmedim." Güzel kitaptı ama şimdi her kitabı da gömmeyeyim. Bir de dünyaya faydası dokunmuş, iz bırakmış insanların hayat hikayelerini okumakta fayda var.

Ama belli bir yaşa kadar evlenmemeyi başarısızlık olarak görüyorum.
Ne garip bir bakış açısı. 40 a doğru evlendim ve o yaşa kadar gitmediğim, görmediğim yer kalmadı. Şahane bir hayat yaşadım. Ben şimdi hayatı korkak bir şekilde uzaktan izlemiş mi oluyorum? Umarım yazdıklarınızı yanlış anlamışımdır.

Bahsedilen hayat birilerine farkındalık katıp ışık tutacaksa ne ala, sadece dram dram dram şeklinde devam ediyorsa no..!

Ne garip bir bakış açısı. 40 a doğru evlendim ve o yaşa kadar gitmediğim, görmediğim yer kalmadı. Şahane bir hayat yaşadım. Ben şimdi hayatı korkak bir şekilde uzaktan izlemiş mi oluyorum? Umarım yazdıklarınızı yanlış anlamışımdır.
Siz de zaten en sonunda evlenmişsiniz.
Evlilik her insanın hayatında deneyimlemesi gereken bir kurum bence. Sürdüremez o ayrı. O potaya hiç girmemek cesaretsizlik bence.

Yahu zaten yaşadığımız coğrafyada kime sorsanız herkesin hayatı roman. Malum hayat şartları küçük çocukları bile "Hayatımı yazsam roman olur." kıvamına getirmiş.
Bir dram silsilesidir gidiyor. Bıktım valla.
Sizin hayatınız da eksik kalsın, yazdırmayıverin.

Yahu zaten yaşadığımız coğrafyada kime sorsanız herkesin hayatı roman. Malum hayat şartları küçük çocukları bile "Hayatımı yazsam roman olur." kıvamına getirmiş.
Bir dram silsilesidir gidiyor. Bıktım valla.
Sizin hayatınız da eksik kalsın, yazdırmayıverin.
Cidden ya biraz daha ufuk açıcı, bilimsel ya da eğlenceli şeylere ihtiyacı var ülkenin. Bilim insanları da kitap çıkaracaksa bilimsel ve çeşitli deneylerle desteklenmiş kitaplar çıkarsın. Psikolojide çoğu kitap çeviri maalesef. Kendi ülkemizdekiler ise onun bunun dramını yazıp duruyor.

Gülseren B. ne ola ki geleceğin Gülseren B.su çıksın piyasaya hatta çıkmasın daha iyi😂🙈 Kendisiyle tanışmış olma bahtsızlığına uğramış bulunuyorum, pandemiden önce Ankarada bir iş toplantısında tanıdım kendisini. O sırada 2 iş insanıyla sohbet ediyordum, kendisi sohbete geldi konuşmaya başladı susmak bilmedi🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Ben şuyum ben buyum öyleyim böyleyim konuştukça konuştu adlarımızı, işlerimizi bile sormadı🙄normal bir sohbette önce kendini tanıtırsın sonra karşı tarafı sorarsın amma bu teyze bizleri tanımakla ilgilenmedi bile. Kafası uçmuş gitmiş sankim kendisinin madem onca terapist çalıştırıyor valla kendi de faydalansın🤐🤐🤐
Bnde hiçbir dizisini izlemedim kadın parayı buldu

Sağlık Bakanlığına şikayette bulunmalık bir durum🤐 terapistler, psikologlar ne olursa olsun danışmanların sırlarını paylaşamaz, paylaşmamalı. Hele ki dert para ise durum iyice mide bulandırıcı bir hal alıyor.
iyide izinsiz bişey yapmıyo ki? bence kötü bir durum yok. eskiden de türkiyede bir sürü pislik şeyler oluyodu tek farkı o zamanlar insanlar anlatmıyordu herşey gizli kalıyordu rezil oluruz diyerek. şimdi zaman değişti bunlar halka duyuruldugunda toplum bilinci oluşuyo insanlar o konuda fikir sahibi olup ona göre tepki verebiliyo (bastırılmadıgı sürece tabi:işsiz:) zaten bireysel olarak rıza alıyo sanki gizlice kaydedip aman nerden bilcek diye habersizce yapmıyorki o zaman suç olur. istemiyorsa reddeder olur biter zorla bir durum yok. bu durumlardan para kazanması ayrı konu tabi yorumsuz

Önemli olan senin psikolojik durumun arkadaşım. Eğer ben kötü evreden geçmiş olsaydım ki herkes için yıkıcı.. İstemezdim herhalde diye düşünüyorum.

Kızlar geçenlerde gittiğim ünlü bir psikolog doktoru bana kitabında( hikayemi) yer vermek istediğini söyledi. Sizce kabul etmelimiyim. Yarın 40 lı yaşlarıma geldiğimde bakıp hatırlayıp ağlamak istemiyorum. Zor atlattığım unutmak istediğim şeyler. Ama şuna inanıyorum bu kadın geleceğin Gülseren Budayıcıoğlu'su yarın kitabı dizi formatında çekilse şaşırmam. Bir yanda da istemiyor değilim gizli kalarak duyulmak görülmek tıpkı kırmızı odadaki gibi. Aslında hakikaten o kadar çok ağır şeyler varki eminim bir senarist yapımcı duysa film çekeceğini
İsim falan değişecekse neden olmasın ki ..

Ben istemezdim, yani bunun bir psikolog tarafından yapılmasını istemezdim. Ben hislerimi o anlasın diye anlatıyorum anlatsın diye değil. Bir de mesela anlattığım bir olayı başka türlü anlatsa bu sefer de ama ben bunu anlatmadım böyle mi anlamış bu şekilde mi anlaşılıyorum der kafaya ayrı takardım...

Back