- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi antisiyete
Anlat bize hikayeni biz cherryle yazalım. 3 ümüz aramızda kırışırız.%100000
Kendim yazar kendim pazarlarım travması madem bu iş iyice ticaret olduysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlat bize hikayeni biz cherryle yazalım. 3 ümüz aramızda kırışırız.%100000
Ya doktorlugunu kisiligini bilemem ben Ün'ü açısından dedim.zaten kadin da kabul ediyir bira narsislik var diyor. Siz bu arada ne isle mesguldunuz merak ettim.Gülseren B. ne ola ki geleceğin Gülseren B.su çıksın piyasaya hatta çıkmasın daha iyi Kendisiyle tanışmış olma bahtsızlığına uğramış bulunuyorum, pandemiden önce Ankarada bir iş toplantısında tanıdım kendisini. O sırada 2 iş insanıyla sohbet ediyordum, kendisi sohbete geldi konuşmaya başladı susmak bilmediBen şuyum ben buyum öyleyim böyleyim konuştukça konuştu adlarımızı, işlerimizi bile sormadınormal bir sohbette önce kendini tanıtırsın sonra karşı tarafı sorarsın amma bu teyze bizleri tanımakla ilgilenmedi bile. Kafası uçmuş gitmiş sankim kendisinin madem onca terapist çalıştırıyor valla kendi de faydalansın
Danışanının ismini açıklayamaz, kimliğini ifşa edemez sadece. Diğer türlüsü yasak değil galibaSağlık Bakanlığına şikayette bulunmalık bir durum terapistler, psikologlar ne olursa olsun danışmanların sırlarını paylaşamaz, paylaşmamalı. Hele ki dert para ise durum iyice mide bulandırıcı bir hal alıyor.
Haklisiniz zor karar.Bu sizin kararınıza bağlı ne desek olmaz.
Karakter de önemli burada.
Her seferinde sizi üzecekse olmaz yok ben başka insanlara faydam olsun benim yaptığım hataları yapmasınlar istiyorum diyorsanız açık kapı olabilir.
Yine de zor bir karar.
İyi düşünün.
Ya sen ne kafa kizsin. Dunde. Beri yay mi senin burcun ahahhaBirinin benim acılarımı anlatarak para kazanmasını istemem. İlla anlatılcaksa kendiniz yazın siz kazanın hiç değilse acılar Bi işe yarasın.
Ya anlaşılmaz da eleştirilirseniz bilemiyorum ya şöyle yapmasaydi niye bunu böyle yaptı falan deseler ben çok çıldırırdim ve sanırım kafama taksrdimGizli de olsa anlaşılmak Bilinmek gibi güzel birsey de var isin sonunda bu beni biraz etkiliyor
Hayatimda daha mantıklı bir yorum görmedimBirinin benim acılarımı anlatarak para kazanmasını istemem. İlla anlatılcaksa kendiniz yazın siz kazanın hiç değilse acılar Bi işe yarasın.
Kadin bana senelerce yari fiyatina yardimci oldu ve tercihi bana birakti ben kadinin kalbini bildigim icin o konuda ticari kaygi güttüğünü düşünmüyorum. Kadin insanlara hakikaten farkindalik olsun diye bir çok alanda calisiyor ve cogu egitim seminer omullardaki yetimhanelerdeki isleri de ucretsiz yapiyor. Ayrica iki cumhurbaskanindan plaketi var. Asla oyle bir doktor degil.Kadın sizin acılarınız üzerinden para kazanacak. Siz acılarınızı anlatırken içinden “oo bana ekmek çıktı” demiş gibi tövbe tövbe hiç hoş değil bende. Böyle yazınca çok kaba oldu çok özür dilerim ama. Bence kabul etmemelisiniz belki göreceğiniz varsa da gömemezsiniz
Sen kabul etmissin kardes bize .... Düşer ama ne yalan söyleyimm kirmizi odadaki alya dan etkinlenmedim değilKadin bene senelerce yari fihatina calisti ve tercihi bana birakti ben kadinin kalbini bildigim icin o konuda ticari kaygi güttüğünü düşünmüyorum. Kadin insanlara hakikaten farkindalik olsun diye bir çok alanda calisiyor ve cogu egitim seminer omullardaki yetimhanelerdeki isleri de ucretsiz yapiyor. Ayrica iki cumhurbaskanindan plaketi var. Asla oyle bir doktor degil.
Kimsenin beni bilmesini istemem. Yazdiktan sonra kimligimi gizlemesi icin senaristleremi guvenecegim yapimcilara mi%100000
Danışanının ismini açıklayamaz, kimliğini ifşa edemez sadece. Diğer türlüsü yasak değil galiba
Psikolog doktoru ne allasen?Kızlar geçenlerde gittiğim ünlü bir psikolog doktoru bana kitabında( hikayemi) yer vermek istediğini söyledi. Sizce kabul etmelimiyim. Yarın 40 lı yaşlarıma geldiğimde bakıp hatırlayıp ağlamak istemiyorum. Zor atlattığım unutmak istediğim şeyler. Ama şuna inanıyorum bu kadın geleceğin Gülseren Budayıcıoğlu'su yarın kitabı dizi formatında çekilse şaşırmam. Bir yanda da istemiyor değilim gizli kalarak duyulmak görülmek tıpkı kırmızı odadaki gibi. Aslında hakikaten o kadar çok ağır şeyler varki eminim bir senarist yapımcı duysa film çekeceğini
Benim doktorum ticari bir kafada olsa idi saati 1000 liralik seansi bana yari fiyatina senelerce vermezdi. Ve saatini ikiye katladigi zamanlarda oldu kadini bilen biliyor cok guzel bir yuregi var. Onlarca insana yardim ediyor ve bunun reklamini asla yapmiyor. On yargili olmak ne kadar kolayYani bu işin ticarete dökülmesi zaten baştan aşağı yanlış. Siz derdinizi anlatıyorsunuz ama karşı tarafın gözünde dolar işaretleri bunun da travmasından çok ekmek çıkar diye zaten dünyanın parasını alıyorlar, adam gibi, profesyonelce oturup 1 saat karşı tarafı dinleyip yardımcı olmaya çalışsınlar çok mu zor
Acinacak seyler yasamadim ama zordu yasadiklarim. Ve evet asla kimsenin beni yasadiklarimla yargilamasini veya bundan sebep farkli bir bakis acisina sahip olmasini istemem. Ancak kimligim gizli kalacaksa kimse gozume bakip ne zor gunler yasamissin demeyecekse neden olnasin derimMuhtemelen size acıyan ve ne diyolardı schadenfreude yaşayıp gününe devam edenleri gerçekten görmek istiyo musunuz? Bu sağlam psikolojili insanların bile kolayca kaldırabileceği türden bir şey değil. Dünyanın iğrenç bi yer olduğunu biliyoruz da lütfen kimse bunu bana acıyarak yapmasın yani, ben böyle düşünüyorum.
Hahahah olur ozelden yazzAnlat bize hikayeni biz cherryle yazalım. 3 ümüz aramızda kırışırız.
Gülserenin de 20 dk lık seansı 400 Tl çok da şey yapmamış sizin doktor.Benim doktorum ticari bir kafada olsa idi saati 1000 liralik seansi bana yari fiyatina senelerce vermezdi. Ve saatini ikiye katladigi zamanlarda oldu kadini bilen biliyor cok guzel bir yuregi var. Onlarca insana yardim ediyor ve bunun reklamini asla yapmiyor. On yargili olmak ne kadar kolay
Okudum korkunç. Allah kimseyi o duruma dusurmesinAslında yasak ya da geçmişte yasaktı. Kitap yazıp ilk öğretim okullarında velilere konferans veren ; pediatrist olarak geçen bir doktor geçmiş yıllarda dava edilmişti. Nörolog olduğunu yazan kaynaklar da var. Ancak maalesef beraat etti.
Onam formu adı altında alınan izinlerin detayı sorgulanmalı.