Hayatım kaydı gerçekten kâbus gibi yardımınıza ihtiyacım var lütfen..

Mahkemeden nafaka kararı çıktığında mecbur ödemek zorunda, ne demek ne kadar verebilirim, aldatmadan önce düşünecekti, yanına kâr mı kalsın yaptıkları?

yabancı mısınız acaba

Umarım bir işiniz yada size sahip çıkacak bir aileniz vardır.Dahala haksız mıyım diye soruyorsunuz.

İyi bı avukat bulmam için maddi gücüm olması lazım
Maddi gücünüz yok ve siz hâlâ nafaka, tazminat vb. istemeyi düşünmüyorsunuz. Bazı konular şaka gibi ya. İleride perişan olacaksınız, farkında mısınız? Adam çocuğun nafakasını bile ödemeyecek. Daha bir ay önce nafaka bağlandı çocuklarıma. Okul çağındalar. Çocuk başı 2 bin tl. 2 bin tl sizin çocuğa da bağlansa bozdurun bozdurun harcayın! O parayla kira, fatura, yeme içme, çocuğun ihtiyaçları vb. nasıl ödenir? Uğraşmazsanız perişan olursunuz.

Tamam işte ailenizin yanına dönün çocuğunuzla Türkiye’ye evlilik için geldiyseniz boşandıktan sonra burada kalmanız gerekmiyor hem şu an sizin ülkeniz yaşam için buradan daha iyi
Bir buçuk yaşında kızım var doose sendromu nöbetler geciriyo tedavi goruyo doktorları burda bilmiyorum oraya götürmem doğrumu olur yanlış mı çok çaresizim

Aldattı affettim den sonrasını okumadım, mustehak

Adam daha yanıbaşındaki kadınla birlikte olamıyor ona buna yazmanın derdinde.bence bu adamlar yıllaryılı çapsızlığa o kadar alışmışlar ki o çöplükten çıkartıp, temiz pak bir eve oturunca uyum sağlayamıyorlar artık.yav kardeşim gencecik kadını bulmuşsun bu yaşında adam gibi seks yapacağına saçma sapan ona buna yazmanın derdinde.tam bir akıl tutulması gerçekten bazı erkekler.eline ne geçiyor yani.cinsel ihtiyacını mı gideriyorsun? Yooo.ee bu yaştan sonra egonu mu tatmin ediyorsun? Nedir yani bu saçmalık.

Bir buçuk yaşında kızım var doose sendromu nöbetler geciriyo tedavi goruyo doktorları burda bilmiyorum oraya götürmem doğrumu olur yanlış mı çok çaresizim
Orada aileniz olacak yanınzda,doktorlar da vardır muhakkak. Burada kalıp ne yapacaksınız küçücük çocukla meslek yok iş yok,çevre yok .Sizin oralarda anaokul kreş gibi kurumlar ücretsiz diye duymuştum Türkiye’de tüm ailesi burada olan kadınlar için bile zor boşandıktan sonraki hayat siz tek başınıza perişan olursunuz gurbette

En mantıklısı ailenizin yanına dönmek. Başka türlü geçinmeniz imkansız. Doktor demişsiniz de, buradaki doktoru çocuğunuzla ilgili rapor yazar olur biter.

Ancak ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum.

22 yasindayken 35 yasinda adamla evlenirken bana bir genc adamdan daha fazla imkan tanir diye evlenip bir cocuk doğurup nafakada alip arabam evim olur bosanir önüme bakar diyen genc bir guruh oluştu.

Bunlar konulara, ilgisiz koca cinsel iliskiye girmeyen koca beni ihmal eden koca diye baslayip evliyken baska adamlarla gorusmeyi de mesrulastiriyorlar.

Bu adamlarla evlenirken adam ayni adam bunu unutmayin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…