Biraz daha aldatmasina izin ver 2. Çocuğu yapınca düzelir. Neden bu kadar abarttın ki ? İzle geç ne olacak amann.Arkadaşlar merhaba: ben 25 eşim 38 3 sene önce evlendim. hayatımın en büyük hatasını yapmışım bunu geç anladım bir buçuk yaşında kızım var bide tabi ilk günden kocam benden uzak soğuk umursamaz cinsel ilişkimiz çok kötü hep ben istiyorumdum sordum nedir mesele beni beğenmiyormusun sorun ne. yok beğeniyorum hemen konuyu kapatiyordu zamanla düzelir falan hep behaneler. Böyle böyle 3 sene geçti hep düzelir ümidiyle boşanmak istemiyordum ve kaç defa beni aldattı affeettim başkalarıyla yazışmalarını yakaladım kaç kere Instagram skaype başka sayitlarda Çooğunu görmezden geldim belli etmedim. Dedim boşanalım beni istemediğin beğenmediğin ortada böyle evlilik yürümez. Tamam dedi. Sonra ben vazgeçtim bosanmak istemedim cesaretim yoktu. Kaybetmek istemiyorumdum devam ettik ama. Yine aynı şey bana dokunmuyo yabancı Gibi soğuk neler yaşadım öyle pir kabusun içindeyim anlatamam piskoljim çökmüş vaziyette şimdi gizlice izliyorum haberi yok. sanal seks yapıyo başkalarıyla yazisiyo vhatcappda kıza fotoğrafini atiyo yazisiyorlar beni yine aldatiyo. Artık ben adamla yaşamak istemiyorum zaten ev arkadaşı gibiyiz ama ben hayla ona karşı bir şeyler hiss ettiğim için kalbimde bitiremedigim için çok acı veriyo bana bosanıyım gormeyyeyim evli olub ayrı ayrı odalarda uyumaktansa bitsin gitsin ne hali varsa görsün. Çok yoruldum artıktiksindimm. Sizce haksizmiyim lütfen? Beni anlayacak kimse yok etrafımda kimseye anlatamıyorum çok kötü bı durum ilk defa böyle bir şeyle. Karşı karşıyayım işgence
Arkadaşlar merhaba: ben 25 eşim 38 3 sene önce evlendim. hayatımın en büyük hatasını yapmışım bunu geç anladım bir buçuk yaşında kızım var bide tabi ilk günden kocam benden uzak soğuk umursamaz cinsel ilişkimiz çok kötü hep ben istiyorumdum sordum nedir mesele beni beğenmiyormusun sorun ne. yok beğeniyorum hemen konuyu kapatiyordu zamanla düzelir falan hep behaneler. Böyle böyle 3 sene geçti hep düzelir ümidiyle boşanmak istemiyordum ve kaç defa beni aldattı affeettim başkalarıyla yazışmalarını yakaladım kaç kere Instagram skaype başka sayitlarda Çooğunu görmezden geldim belli etmedim. Dedim boşanalım beni istemediğin beğenmediğin ortada böyle evlilik yürümez. Tamam dedi. Sonra ben vazgeçtim bosanmak istemedim cesaretim yoktu. Kaybetmek istemiyorumdum devam ettik ama. Yine aynı şey bana dokunmuyo yabancı Gibi soğuk neler yaşadım öyle pir kabusun içindeyim anlatamam piskoljim çökmüş vaziyette şimdi gizlice izliyorum haberi yok. sanal seks yapıyo başkalarıyla yazisiyo vhatcappda kıza fotoğrafini atiyo yazisiyorlar beni yine aldatiyo. Artık ben adamla yaşamak istemiyorum zaten ev arkadaşı gibiyiz ama ben hayla ona karşı bir şeyler hiss ettiğim için kalbimde bitiremedigim için çok acı veriyo bana bosanıyım gormeyyeyim evli olub ayrı ayrı odalarda uyumaktansa bitsin gitsin ne hali varsa görsün. Çok yoruldum artıktiksindimm. Sizce haksizmiyim lütfen? Beni anlayacak kimse yok etrafımda kimseye anlatamıyorum çok kötü bı durum ilk defa böyle bir şeyle. Karşı karşıyayım işgence
Nereden buluyorsunuz böyle adamları?Hadi bir hata yaptın evlendin diyelim,adamın seni defalarca aldattığını bile bile çocuk yapıyorsun.Nasıl bir akıl verebiliriz sana?Arkadaşlar merhaba: ben 25 eşim 38 3 sene önce evlendim. hayatımın en büyük hatasını yapmışım bunu geç anladım bir buçuk yaşında kızım var bide tabi ilk günden kocam benden uzak soğuk umursamaz cinsel ilişkimiz çok kötü hep ben istiyorumdum sordum nedir mesele beni beğenmiyormusun sorun ne. yok beğeniyorum hemen konuyu kapatiyordu zamanla düzelir falan hep behaneler. Böyle böyle 3 sene geçti hep düzelir ümidiyle boşanmak istemiyordum ve kaç defa beni aldattı affeettim başkalarıyla yazışmalarını yakaladım kaç kere Instagram skaype başka sayitlarda Çooğunu görmezden geldim belli etmedim. Dedim boşanalım beni istemediğin beğenmediğin ortada böyle evlilik yürümez. Tamam dedi. Sonra ben vazgeçtim bosanmak istemedim cesaretim yoktu. Kaybetmek istemiyorumdum devam ettik ama. Yine aynı şey bana dokunmuyo yabancı Gibi soğuk neler yaşadım öyle pir kabusun içindeyim anlatamam piskoljim çökmüş vaziyette şimdi gizlice izliyorum haberi yok. sanal seks yapıyo başkalarıyla yazisiyo vhatcappda kıza fotoğrafini atiyo yazisiyorlar beni yine aldatiyo. Artık ben adamla yaşamak istemiyorum zaten ev arkadaşı gibiyiz ama ben hayla ona karşı bir şeyler hiss ettiğim için kalbimde bitiremedigim için çok acı veriyo bana bosanıyım gormeyyeyim evli olub ayrı ayrı odalarda uyumaktansa bitsin gitsin ne hali varsa görsün. Çok yoruldum artıktiksindimm. Sizce haksizmiyim lütfen? Beni anlayacak kimse yok etrafımda kimseye anlatamıyorum çok kötü bı durum ilk defa böyle bir şeyle. Karşı karşıyayım işgence
Birazdan gelip özünde çok iyidir, çocuğuna karşı ilgilidir, çocuğunu seviyor falan derse düşüp bayılacağımNereden buluyorsunuz böyle adamları?Hadi bir hata yaptın evlendin diyelim,adamın seni defalarca aldattığını bile bile çocuk yapıyorsun.Nasıl bir akıl verebiliriz sana?
O modelden çok var evet ama bu model biraz daha siniz bozucu sanki.Bu cahillikte değil artık,başka bir şey.Ben sadece günahsız çocuklara üzülüyorumBirazdan gelip özünde çok iyidir, çocuğuna karşı ilgilidir, çocuğunu seviyor falan derse düşüp bayılacağım
Arkadaşlar merhaba: ben 25 eşim 38 3 sene önce evlendim. hayatımın en büyük hatasını yapmışım bunu geç anladım bir buçuk yaşında kızım var bide tabi ilk günden kocam benden uzak soğuk umursamaz cinsel ilişkimiz çok kötü hep ben istiyorumdum sordum nedir mesele beni beğenmiyormusun sorun ne. yok beğeniyorum hemen konuyu kapatiyordu zamanla düzelir falan hep behaneler. Böyle böyle 3 sene geçti hep düzelir ümidiyle boşanmak istemiyordum ve kaç defa beni aldattı affeettim başkalarıyla yazışmalarını yakaladım kaç kere Instagram skaype başka sayitlarda Çooğunu görmezden geldim belli etmedim. Dedim boşanalım beni istemediğin beğenmediğin ortada böyle evlilik yürümez. Tamam dedi. Sonra ben vazgeçtim bosanmak istemedim cesaretim yoktu. Kaybetmek istemiyorumdum devam ettik ama. Yine aynı şey bana dokunmuyo yabancı Gibi soğuk neler yaşadım öyle pir kabusun içindeyim anlatamam piskoljim çökmüş vaziyette şimdi gizlice izliyorum haberi yok. sanal seks yapıyo başkalarıyla yazisiyo vhatcappda kıza fotoğrafini atiyo yazisiyorlar beni yine aldatiyo. Artık ben adamla yaşamak istemiyorum zaten ev arkadaşı gibiyiz ama ben hayla ona karşı bir şeyler hiss ettiğim için kalbimde bitiremedigim için çok acı veriyo bana bosanıyım gormeyyeyim evli olub ayrı ayrı odalarda uyumaktansa bitsin gitsin ne hali varsa görsün. Çok yoruldum artıktiksindimm. Sizce haksizmiyim lütfen? Beni anlayacak kimse yok etrafımda kimseye anlatamıyorum çok kötü bı durum ilk defa böyle bir şeyle. Karşı karşıyayım işgence
Adamda sorun yok ki, sorun sizsiniz. Boşamayan sizsiniz.
O bekar gibi hayatını yaşıyor. Sihirli değnek değip karakteri değişmeyecek boşuna şikayet etmeyin görmeyin duymayın suçlanacak bir tarafı kalmamış çünkü artık.
Hayat tarzınız ilişki dinamiğiniz bu olmuş.
Ha yerinde olsam ne yapardım ben aramda 13 yaş olan adamla evliysem ve bana dokunmayıp sanal sex yapıyorsa ilk bir psikolojisini sağlam bozardım bana yetmiyorsun derdim manipülenin alasını görürdü. Yaşlı alırsak böyle olur falan derdim çıkar giderdim evden sosyallesirdim eğlenirdim yani aslında zaten boşardım da işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?