kızlar benimde sağ gözüm kızardı, dün bi rimel alıp denemiştim ve yıkamadan yattım, sanırım o allerji yaptı sanırım, damla aldım, kullanıyorum, ama sağ gözüm kırmızı baya
ben makyaj yapamıyorum, takı takamıyorum, bünyem kabul etmiyor,
Kızlar teyzemin kocası hasta idi bugün fenalaşmış kaybettik işten izin alıp gidicem
Sağol cnm benimne masrafsız hatunsun sen ya
başınız sağolsun canım
vucudun doğal olacağım diye direniyorrrr
bende canım isterse yapıyorummm hergün yapmadığım oluyor
hele hastayken hiç yapmam
ama ruj sürmeyii çok severimm
aynen direniyor, bende makyaj ancak özel zamanlarda yaparım ve gözlerim baya yoruluyorvucudun doğal olacağım diye direniyorrrr
bende canım isterse yapıyorummm hergün yapmadığım oluyor
hele hastayken hiç yapmam
ama ruj sürmeyii çok severimm
evet masrafsızımne masrafsız hatunsun sen ya
başınız sağolsun canım
aynen canım, korumak daha zor hakkaten, burada beraber öğrencez inşallahaynen sabah tartılıp göreceğiz ak koyunla kara koyunu bakalım
kızım tabiiki de bensiz olur mu
beni çıkarma listeden vermesemde almıyayım işte
kızlar benimde sağ gözüm kızardı, dün bi rimel alıp denemiştim ve yıkamadan yattım, sanırım o allerji yaptı sanırım, damla aldım, kullanıyorum, ama sağ gözüm kırmızı baya
ben makyaj yapamıyorum, takı takamıyorum, bünyem kabul etmiyor,
aynen aynen, yüzük takıyodum, oda parmağımdan düştü, daha da takmadımAYNI BEN
rimer sürdüm mü göümden şıpır şıpır yaş akar ruj sürsem işe gelesiye yerimmm
küpe taktım mı kulağım yara olur
yüzük takmam çünkü oğlan arada patlatığım için yüzük gelince acıyo diye (tabi genelde şaka dövme yok yanlış anlamıyon)
bir kolye o da altın birde bileklikk
aman sabah birde bunlarlamı uğraşacammmmmm
Kızlar teyzemin kocası hasta idi bugün fenalaşmış kaybettik işten izin alıp gidicem
AYNI BEN
rimer sürdüm mü göümden şıpır şıpır yaş akar ruj sürsem işe gelesiye yerimmm
küpe taktım mı kulağım yara olur
yüzük takmam çünkü oğlan arada patlatığım için yüzük gelince acıyo diye (tabi genelde şaka dövme yok yanlış anlamıyon)
bir kolye o da altın birde bileklikk
aman sabah birde bunlarlamı uğraşacammmmmm
aynen canım, korumak daha zor hakkaten, burada beraber öğrencez inşallah
kız ben daha salı diyete başladım öyle çok eksi beklemeyin benden, daha bu gün 400 gr eksim vardı, bakalım yarın ne olacak
KIZ BEN HERGÜN SABAH yapıyorum ya
hatuna bak bununla mı uğraşacağım diyor
bakımlı hatun seniKIZ BEN HERGÜN SABAH yapıyorum ya
hatuna bak bununla mı uğraşacağım diyor
aman ben sanayi de çalışyom erkeklerle çalışa çalışa erkek gibi oldum napalımmm
makyaj yaptım mı burdakiler hayırmı bir yere mi gidecende makyaj yapmışsın diyolarrr
bende çocukluğumdan bu yana sevmiyorum, bence beynim bunu algılayıp, bünyeme allerji yapın mesajı veriyoraman ben sanayi de çalışyom erkeklerle çalışa çalışa erkek gibi oldum napalımmm
makyaj yaptım mı burdakiler hayırmı bir yere mi gidecende makyaj yapmışsın diyolarrr
ben bir haftadır tartılmıyorum ama sanki kilo almış gibi hissediyom bakalım yarın ne olacakkkk
offfffkrizantem3 ne olacak benım bu halimmmm
aman ben sanayi de çalışyom erkeklerle çalışa çalışa erkek gibi oldum napalımmm
bakımlı hatun seni
önemli olan kendini iyi hissetmen, kız ben makyaj yapınca bi tuaf oluyorum, hele oje hayatımda sürmemişimdir (denemk amaçlı 1-2 kez hariç tabi)yok kız o kadar değilim ama kendimi de iyi hissediyorum
belki de ben bugün ondan biraz gıcığım
bende çocukluğumdan bu yana sevmiyorum, bence beynim bunu algılayıp, bünyeme allerji yapın mesajı veriyor
ben de öyle hissediyorum
bir de c.tesi kontrol var yine
boşver sen milleti yahu
yap yap olumlu düşün pozitif ol
kendini daha iyi hisset
önemli olan kendini iyi hissetmen, kız ben makyaj yapınca bi tuaf oluyorum, hele oje hayatımda sürmemişimdir (denemk amaçlı 1-2 kez hariç tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?