Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun fıstığımacil değil Allahtan olduğu vakit olsun
5 tüp kan verdimmm
Sağol cnm teşekkür ederimbaşın sağolsunn
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım
başınız sağolsun canımmmKızlar teyzemin kocası hasta idi bugün fenalaşmış kaybettik işten izin alıp gidicem
başınız sağolsun canımmm[/QUOTE
Sağol cnm
vucudun doğal olacağım diye direniyorrrrkızlar benimde sağ gözüm kızardı, dün bi rimel alıp denemiştim ve yıkamadan yattım, sanırım o allerji yaptı sanırım, damla aldım, kullanıyorum, ama sağ gözüm kırmızı baya
ben makyaj yapamıyorum, takı takamıyorum, bünyem kabul etmiyor,
BAŞINIZ SAĞOLSUN ROLLAMKızlar teyzemin kocası hasta idi bugün fenalaşmış kaybettik işten izin alıp gidicem
Sağol cnm doslar sağ olsunBAŞINIZ SAĞOLSUN ROLLAM
başınız sağolsun, Allah rahmet etsinKızlar teyzemin kocası hasta idi bugün fenalaşmış kaybettik işten izin alıp gidicem
kızlar yarın tartı günümüz unutmayın
F frenzy80
genic
krizantem3
Rolla
G guziss35
vefa84
@LiLyaNa_
@LaMeKaN369 canım cuma günleri tartılıyoruz, katılacak mısın bize
ocak ayı tablomuz, müsaitken yaptım
genic sen dahil olmak istiyor musun, 60 kg kadar git ya, bırakma bizi
BAŞLANGIÇ ilk kilo 31.12.2015 08.01.16 fark 15.01.16 fark 22.01.16 fark 29.01.16 fark ocak top. fark YASEMİN 70.7 66.1 . . . . . . . . . KRİZANTEM 68.7 67.7 . . . . . . . . . GUZİSS 69.5 71.2 . . . . . . . . . ROLLA 69.9 71.0 . . . . . . . . . GENİC 67.9 64.5 . . . . . . . . . VEFA 60.2 62.9 . . . . . . . . . SARAYCA 59.7 64.0 . . . . . . . . . LİLYANA 54.0 54.0 . . . . . . . . .
eee ben nasıl tartılıcamm tartı bozuk gibi bişeyy
Amin cnm sağolbaşınız sağolsun, Allah rahmet etsin