Hayati Diğer Güne Ertelemekk

Lillyum

çok bilmiş
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
2.681
13
116
55
Diğer
KIZLAR HAYATIM BOYUNCA YAPMIŞ OLDUĞUM BİR YANLIŞIM VAR . YANLIŞ DİYORUM ÇÜNKÜ YANLIŞ YAPTIĞIMI BİLİYORUM. HAYATIMI ERTELEMEKKK.BEN BUNU HEP YAPIYORUM İSTEDİĞİMİ İSTEDİĞİM AN YAPAMIYORUM .KUAFÖRE GİDEYİM DİYORUM ARADAN ENAZ ONGÜN GEÇİYOR KENDİMİ ŞIMARTAYIMDİYORUM 3 AY GEÇİYOR YAPMAK İSTEDİĞİM ÇOK ŞEY VAR. AMA KENDİM İÇİN ZAMANIM YOK BENİM GİBİ OLAN VARMI ARANIZDA YADA BAZI ŞEYLER İÇİN GEÇ KALMAMI ENGELLEMEME YARDIMCI OLACAK BİR İNSAN .HAYATIMI ERTELEMEK İSTEMİYORUM:a015:

bende bazen öyleyim ama bunu fark etmen iyi birsey..
bazen kendime sinir oluyorum ertelemelerim yüzüne kiziyorum kendime hadi diyorum bu sefer ertelemek yok hadi bakalim sira sende sende kendine bir hadi de inatci ol kendi kendine yavas yavas alistir kendini buna! ise yariyorrrr!!!!

Hasibem, daha sonra yazıcam sana yazdıkların ile ilgili, şimdi iş için çıkmam lazım .

ben bunu yıllarca yaptım arkadasım ama son 3 yıldır hayatımda hiçbirşeyi ertelemiyorum.Ben olmazsam etrafımdaki hiçbirşeyinde olmıyacagını,ben mutlu olmazsam sevdiklerimide mutlu edemiyeceğimi,huzurum olmazsa güçlü olamaıyacagımı beynime iyice kazıdım.ve sonuç süper.Şimdi ayırabildiğim her zamanı kendimi şımartmakla geçiriyorum ve inan bana yaşam kalitem ve iç huzurum arttı.Bu durumda evime .eşime.işime çok hoş yansıyor.

sana kocaman bir alkış.işte böyle olmak gerek.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sana kocaman bir alkış.işte böyle olmak gerek.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ya tamam böyle olmak gerek haklısında başlanacak ip nasıl tutulacak.ipin ucu kaçmış yakalayımıyorummm.geçen zaman için çok üzüleceğimmmm:a015:biliyorum ama ben merkezli yaşayamıyorum .:çok üzgünüm:

Eğer anneysen önceliklerin var.Eğer evliysen yine önceliklerin var.Eğer yalnız yaşıyorsan hayatı erteleyemezsin.Erteliyorsan da hata edersin.

ANNEYİM İKİ TANE YAVRUM VAR. İKİSİDE KOCAMAN OLDU ARTIK KÜÇÜKLERKEN HİÇ BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMÜYORDUMÖNCE ONLAR DİYORDUM AMA ŞİMDİ BÜYÜDÜLER AMA BEN HALA HAYATI YAKALAYA MIYORUM DEVEMLI BENİM ÖNÜNDEN AKIP GEÇİYOR ZAMANNASIL YAKALIYACAĞIM GEÇ OLMADANNNNNN

Realist O Planlar Canini Sikiyorya Insanin Canim. Bugünden Bir Hafta Sonra Ne Yapacağinin Belli Olmasiiii

sen cok haklısın , ipi yakalam istiyorsun maden zorla kendini.
mesela evde işin var, cok yorgunsun ama kuaföre mi gitmek istiyorsun.zorla kendini,evin işi hiç bitmez bunu hepimiz biliyoruz hatta hep deriz dimi.Kendini inandır önce.Deki ,evin işi hiç bitmez,evde calıs işde çalış ,eşim ,çocuklarım onların işide bitemez yani ben herzaman yorgun olucam.Ama kuaföre de gitmem lazım çek kapıyı çık kuaföre git.Çünkü diğer işler sarmal,hergün varlar,ev hergün kirleniyor,hergün işe idiyoruz,hergün yemek vs .Ne kadar coklar dimi.Ama senin kendine ayırdıgın gün .....?yok denecek kadar az dimi.Yani senin o gün dısarı cıkmanla ,sahil çay içmenle,kuaföre gitmenle ,yada arkadaşlarınla buluşmanla işlerin çogalmıyacak.aksine daha büyük keyifle güne baslyıp her işini kolaylıkla halledeceksin.Önceleri canın istemiyecek ,içinden gelmiyecek ama sonra kendine zaman ayırmasan suçluluk hissediceksin.Gercekden aynı yollardan gectim inan bana canım.Bi dene ha......

canin ne zaman ne yapmak istiyorsa onu o an yap,tabi fizana gitmek, dunya turu yapmak gibi seylerden bahsetmiyorum, bu zaten cogumuz icin imkansiz =), planli programli yasamayi bende hic sevmem, cok SIKICI olur. Ama bi arkadasini øzleyince ara bulusma ayarlayin, bakim yaptirmak istiyorsan hemen firla yerinden at kendini disari, ev isi cocuk dersi, kocanin gømlegi dersen hep kalirsin zaten øyle.

nekadar hoş şeker örneği aynen beni anlatıyor işte bu benim sizlere anlatmak istediğim

Birak daginik kalsin hersey yaslaninca evet yasliyim ama derli topluyum demektense yaslandim ama yasadim de.

zaman herşeyin çaresi ilacıdır fakat zamanın çaresi ilacı yoktur. Bunun geri dönüşü yok ya hayatını ertelediğin için huzursuzca ve bi işe yaramadığının düşünen insanlar gibi yaşayarak geçireceksin ve son gününde buna üzülmemeye çalışacaksın ki imkansız içindeki en büyük acın bu olacak
ya da hayatı saçından tutup öpeceksin

AH CANIM BENİM BEN OTURMUYORUMKİ İŞTEN SORUMLULUKTAN ZAMAN AYIRAMIYORUM KENDİME. ÖNCELİKLERİM VAR .BEN HERZAMANARKADAYIMMM HER ZAMAN YAPILACAK İŞLER ANNE BABA ÇOCUKLAR EŞİM BIKTIMMM BEN KAYBOLDUM YOKUMMMM.

Eğer anneysen önceliklerin var.Eğer evliysen yine önceliklerin var.Eğer yalnız yaşıyorsan hayatı erteleyemezsin.Erteliyorsan da hata edersin.

ne kadar doğru..evliyim ve çocuğum var..kendimizi çok ama çok erteliyoruz..özellikle çocuk olduktan sonra kendimiz 2.planda kalıyoruz ne yazıkki..yok onun yemek saati yok uyku saati yok şimdi ğidersem dışarısı soğuk üşüyecek hasta olacak kaygısı..maalesef..1 aydır kuaföre gidecem hala gidemedim.tamam bakımlı bir kadınım.kendi saçımı yapabiliyorum(1 sene kuaför kursuna gittim.)kendi kaşımı alabiliyorum.manikürümü yapıyorum..ama saç kestirmeye gelince hep erteliyorum..aslında oturduğum yerden dolayı sanırım..çünkü eski oturduğum yerde herşey ayağımın altındaydı ve ben mutlaka haftada 1 kez kuaförüme gidiyordum...ne yapalım hafta sonu olunca koçişe çocuğu atıp anca gidiyorum şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…