- 25 Nisan 2018
- 4.150
- 8.095
-
- Konu Sahibi CikolataCanavari
Keramet ve hikmet ne alaka hanımefendi. Ben size birşey yazmadım konu sahibi isterse rahatsız olduğu konuda söyler size ne oluyor?Bi' bitmediniz gerçekten.
Haram şeyler uygundur
İmam nikahıyla metres tutarlar uygundur
Rabıta diye gözü sürmeli heriflerden nur aktığını düşünürler uygundur
Sakinleşmek için olumlama yapmak uygun değildir.
Alimler ulemalar diyormuş. Hangi ulemalar diyor bunu. Keramet ve hikmet kapısı kapanalı çok oldu.
Nerede belirtmiş tam olarak ? Bu arada inançlı ve ibadetimi yapan bir insanım ama sizin gibi baskıcı dusuncede olan kişilerden her daim uzak duracagim. Burada meditasyon diyor sen diyorsun ki dinen caiz değil. Bir milyon tane meditasyon cesidi var. Nefes alıp vermenin yolları bile meditasyon olarak geçebilir. Bunu dine neden bağladın durduk yere gerçekten ilginç siniz.Konu sahibi kendi belirtti müslüman olduğunu bende söyledim. Asıl sizene benim yorumumdan, kendinize gelin
Ben değil tasavvuf ilmi bunu söylüyor. Araştırin ya ben eğer baskıcı geliyorsam gevşek bir müslüman a sorun. iyi gecelerNerede belirtmiş tam olarak ? Bu arada inançlı ve ibadetimi yapan bir insanım ama sizin gibi baskıcı dusuncede olan kişilerden her daim uzak duracagim. Burada meditasyon diyor sen diyorsun ki dinen caiz değil. Bir milyon tane meditasyon cesidi var. Nefes alıp vermenin yolları bile meditasyon olarak geçebilir. Bunu dine neden bağladın durduk yere gerçekten ilginç siniz.
Namazinda duasında olup ama ne meditasyona ne yogaya ne de vb şeylere haram gözü ile bakmayan gevşek muslumandan selam arkadaşlarBen değil tasavvuf ilmi bunu söylüyor. Araştırin ya ben eğer baskıcı geliyorsam gevşek bir müslüman a sorun. iyi geceler
Keramet ve hikmet ne alaka hanımefendi. Ben size birşey yazmadım konu sahibi isterse rahatsız olduğu konuda söyler size ne oluyor?
Ben size haramlar uygun, metres tutulur vs mi dedim.
Lütfen genelleme yaparak karşınızda ki insana kırmamayı deneyin
Ben değil tasavvuf ilmi bunu söylüyor. Araştırin ya ben eğer baskıcı geliyorsam gevşek bir müslüman a sorun. iyi geceler
Ben değil tasavvuf ilmi bunu söylüyor. Araştırin ya ben eğer baskıcı geliyorsam gevşek bir müslüman a sorun. iyi geceler
İbadet islamiyette mi var sadece?Kendi yazmıştı en başta ibadet vs diye okursunuz. İyi günler
Yok, bilmiyorsunuz.Ben fıkıh ve tasavvuf mezunuyum yani yakından bildiğim şeyler.
Ben artık spiritüalizm gibi şeylere pek inanmıyorum, bir ara aile dizimine de gittim hem de duyulmuş biriydi ama orda yapılanlar bana tiyatro oyunu gibi geldi, sayfayı takip ettim hakkaten hep aynı kişiler temsilci olarak katılmış 6 aydir aynı kişiler gidiyor. O yüzden bence daha somut şeylere bakın, terapi alıp youtube da psikologların videolarini dinleyin.Yolunda gitmeyen şeyler var yeni değil 4-5 yoldur. Maddi, manevi hiç bişey yolunda gitmiyor. Psikolojim de iyi değil. Bu konuda regresyon mu, dengelememi böyle çalışmalar var biraz spiritüel ama belki işe yarar onu da bilmiyorum. Bu çalışmalar işe yarar mı? Ya da ne yapmalıyım dua vs inanıyorum onu da yapıyorum. Böyle bişeyi hemen yaptıramam zaten en az 4-5 ayı var. Araştıracağım. Ama fikirlerinizi de bekliyorum.