hayatından gerçek anlamda memnun olmayan insanlar yorgun hissediyorlar. evliliğinizden, eşiniziden ya da işinizden memnun olduğunuza emin misiniz?
Haklısın canım ben işimden memnun değilim hemde hiç değilim. Birde şu iş ile ilgili sorunları işte burak vb. tavsiyeleri hiç anlayamıyorum. Yapabilen varsa alnından öpüyorum onu.. Ama ya benim işimden dolayı yada karakterim kaynaklı bilemiyorum. Bİr türlü başaramıyorum o kadar yıprandım ki bu iş yerinde. Artık canice düşüncelere kapılıyorum. Eğer maddi imkanım olsa hemen bırakırım bu işi. biraz kafa dinleyip düzgün bir iş bulurum. Ama işte iş bulmakta kolay değil hele bu özgüvensiz halimle hiçç mümkün değil..
ben de işi eve getirirdim. insanları çok ciddiye alırdım. üzülürdüm. artık umrumda değiller. umursamayınca kötü yönlerini de görmüyorsun sanki. komik geliyor yaptıkları. iş değiştirme de kendini değiştir o zaman desem?
Sevgili innuk senin tavsiyene uydum ve bugun kıyafetlerim hazır bir şekilde uyuycam...işin ilginci bugun ilk defa uykum yok:)
bu saatte hala ayaktayım...kendimden şüphe etmeye başladıım
Canım umarım sende bugun kıyafetlerini hazırlarsın inş..işin ii yanı ne biliyormusun??
yarın hiç bişi hazırlamak zorunda değilim:) girişimde bulunmak için cumayı seçtim:)
canım birde ben selülitlerimden çok şikayetçiyim...sanırım dünyanın en fazla selüliti olan kişisi seçilebilirim
bugun kendime bir iyilik daha yaptım...forumun ünlüüüüü suna dumankayanın asprinli selülit giderici tarifini hazırladım...bugun kullanmadım ama yarın kullanmaya başlayacağım...umarım işe yarar...
sevgili innuk, yatmadan önce sana heyacanla sabah için kıyafetlerimi hazırladığımı yazmıştım.ama ne oldu tahmin edemezsin....
özen bezen hazırladığım triko arkasından kocaman bir delikle beni bekliyormuş meğer.....
sonuç yeni bişiler bulup giymem gerekti...
sanırım doğa benim düzenli olmamı istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?