Kendime kocaman bir günaydın
bugün biraz halsiz,yorgun gibiyim gibi değil öyle hatta hava değişiminden etkilendim sanırım , çocukta , bende hasta oldum . Annem kahvaltı hazırlarken kalktım kızımın een sevdiği şeyleri yapıyordu
kedimde annemin evini daha çok sevdi , ona göre oynayacak şeyler daha çok burda
sanırım bu hayatta en büyük şansım kızım ve kendi ailem
zaten geldiğimden beri yemek , kahvaltıya dokunamıyorum halim yok yapmaya , o enkazdan çıkarttığım eşyalar olduğu gibi duruyor bugün toparlamaya çalışıcağız az çok annem dün az az toparlamış ama fazlasıyla var
mental olarak yavaş yavaş toparlandığımı hissediyorum yediğim kazığı hazmediyorum yavaş yavaş ,o evden kurtulduğuma şükrediyorum ve ailemin çevremin benim için ne kadar seferber olduklarını görüyorum o evde kendimi ne kadar değersiz ne kadar yetersiz bir insan olarak hissederken burda prenses gibiyim rabbime şükürler olsun
sırf çocuk için veya kocana sevginden dolayı bir ömür kendimi uçuruma sürüklemek fazlasıyla gereksiz . Acı tecrübeyle anlamış oldum kızım ve ben burada daha mutluyuz , zaten babası da çok az arıyor aradığında beni soruyor annen nerde ? Derdi çocuk değil çocuğunu seven böyle yapmaz zaten .. eşyaları daha anlamadılar verdiğim hasarları görünce ne olucak bakalım onun delirmesi beni mutlu eder bağırsın çağırsın krize girsin anlasın ki yuvayı yıkarken başkasının emekleriyle kurulan o evde kendi aldığım eşyalarla huzur bulamıcağını maddi bir kayıp yüzünden de ne kadar çıldıracak bakalım şu dünden beri bazı şeyler çok anlamsız gelmeye başladı zaten . Bu arada abim cezaevine gireli 8 gün oldu hala bir haber yok orayı arayıp bilgi alacağız öğleden sonra 9 yılı içeride geçti bir 5 yıl kesinleşmiş ceza daha aile olarak çok büyük sınanıyoruz sanırım bunun başka bir açıklaması olamaz. bu halsizliğin üstüne yavaş yavaş ağrılarım da başlıyor regl olmaktan çok korkuyorum hastaneye gidemeyecek duruma gelebilirim doğum sancısı gibi ilk başı gibi değil sonra nasıl acı çekiyorsan o şekilde kramplar inim inim inletiyor kistlerin büyüyüp yayıldığından dolayı korkuyorum daha beter ağrı çekeceğim diye az az akıntılarım gelmeye başladı dünden beri belkide rahmin girişine attığı için kist daha da zor olucak ama katlanacağım . Neyse bugün düşündüklerimi ve hissettiklerimi döktüm yine herşey bitecek ve güzel günler gelicek sadece zaman ve çaba lazım eminim zaman şu zaman herşeyin ilacı .. kendime dönüyorum