Hayata sifirdan başlayan arkadaşlar..başarabildinizmi.?

hayatta herşey bizler için....
insanlar ne durumlara düşüyor,önemli olan
iki kişinin birbirine desteği...
o destek,o bağlılık ve sevgi olduğu sürece
insanın altından kalkamayacağı birşey yok diye düşünüyorum...
bu durumda olan herkese Allah yardım etsin...
ne oldum değil,ne olacağım demeli...
sevgiyle kalın....

merhaba paylaşmak ister misin? inanın insan okuduklarından ders alıyor. bende aynıdurumda olsam napardım onu düşünüyorum. bi mesleğim var ama benherşeyi bırakıp çıkardım. bi kızımı alırdım yanıma. kuzumu. ama ona nasıl bakar ne yaparım bilmiyorum. baba evine dönmem. kime gider ne yapardım. ama evlenmezdim sanrımı
AR YA senin için o doğru gelmiştir o anda. keşke çocuğundayanında olsa. kaç yaşında bilmiyorum ama bulur döner sana. sen annesisin... hiç kimse hiçbirşey yerini alamaz unutma

Bende hergün sıfırdan başlıyorum hayata.İki yıl önce ellerimden kayıp giden yuvamı unutamıyorum.Evlenmeden önce öyle mutluydukki onunlasenağlama.Kim bilirdiki böyle olacağını.Büyük hayallerle umutlarla kurulmuş bir yuvayı acımadan parçaladılar.21 yaşında dul kaldım.İşim yoktu.Sadece ailem yanımdaydı.Kendimi 2 senede toparlamaya çalıştım.Tam atlattım derken hatıralar mahfediyor beni.Şimdi çalışıyorum etrafımda bir sürü insan var ama ben kimseye güvenemiyorum.Yeniden güvenip aşık olacakmıyım bilmiyorum,kendime güvenimide kaybediyorum.Arkadaşlarım birer birer evleniyo,gözümün önünde yeni yuvalar kuruluyor bende gizli gizli ağlıyorumsenağlama

bnim çocuğum yok belkide o yüzden başarmam daha kolay olur dye düşünüyorum ya olsay dı naaprdım onu hiç bilmiyorum...

var hemde istediğim yerde istediğim şeklide çalışabilirim ama yapamıyorum dar geliyo sanki oralar boğuluyoryum baksalar bile yanlış anlıyorum herşeyi nasıl olcak bilmiyorum...:çok üzgünüm:

gülebildiğin için çok mutlu oldum..dilerim hep başarılı ol arkadaşım...

evet herşeydein başı ekonomik özgürlük öncelikle haklısın..çünkü benim gördüğümde bu elimde param olduğu zaman herşey daha yakındı nedense..manen uzak olan ailem bile.

evet bunu demek çok önemli ama birçok insan diğer insanların yaşadıklarını izlerken yada yada okurken yada yakınındayken ne olacağım demediğini bilmediğini hiç olmadık eleştirilerle bi de hayatın bu mücadelesini veren insanların daha da psikolojisini bozarak gücünü umutlarını kırıp aşağılayabiliyor.ama kimseye huzur bozukluğu dilemem fakat ben genelde yaşamadan yanlış eleştiriler de bulunan bi takım laflar la iç yakan bir çok kişininde zaman için aynı yada bi değişiği konumlara gelip.eleştirdği kişinin durumuna düştüğünü de gördüm alma mazlumun ahını meselesiydi belki de bu yada büyük konuşmanın neticeleri..birbirimizi daha da yıkmaktansa en azından moral verici gerçek ağırlıklı konuşmalarla dah dah motive edip güç verebiliriz..
dilerim hayat herkes için hep iyi olsun.

canım evet hatıraların acısı da tatlısı da yaka bırakmıyor ama anladığım kadarıyla çocuğun yok ve en güzeli ailen yanında..sen de aslında sıfırın da sıfırından başalyabilecek konumdasın başından geçen kötü olayları ders alarak senin ve karşındakini yaptığı hatları gözlemleyip sen bi daha yapmamak karşındakinin de yapmasınıfırsat vermeye rek çok güzel sil baştan yapıp daha güzel bir yuva kuracağına eminim.sil artık gözyaşlarını hayat iniş ve çıkışlardan ibaret herkes için..gözyaşı gücü kırıyor hiç birşeyi içine atma..sır paylaşmasını bilen hayattan dersler almış yakın dostların olsun ama en güzeli de ailen yanında..en yakın dostun onlarla paylaş..ve herşey ne kadar mükemmel olursa olsun kendinden başka hiç birşeye hiç kimseye de %100 güvenme hep %1 lik bi pay bırak ama belli etme derim..iyileri yaşarken tersi, durumda ayakta kalabilmek açısından iyi oluyor bu en azından iyiye de kötüye de hazır oluyor insan..
herşey gönlünce olsun canım..

var hemde istediğim yerde istediğim şeklide çalışabilirim ama yapamıyorum dar geliyo sanki oralar boğuluyoryum baksalar bile yanlış anlıyorum herşeyi nasıl olcak bilmiyorum...:çok üzgünüm:

aynı duyguları yaşadım ya boğuluyordum yada geçekten boğuyolardı laflarla..acıların çocuğu kadını haline gelmiştim bi adımda aliye idi(dizi vardı ya o zamanlar)ama vah vah sözleri de insanı daha çok bunalıma itiyor fatkında değilllerdi..göz açacak güldürecek azda olsa unutturacak beyninşi başka şeyleri açıp hayatın güzel olduğunu mücadeleye değdiğini gösterecek dost arıyor insan öyle zamanlarda...ve kötü şeyleri atlatıp dimdik durmuş insanları ve nasıl başardıklarını göstermek ama yargı yada kötü kıyaslamalarla diil..
çocuğun olmaması çok büyük bi avantaj ayrıca..çocuk yoksa sıfırdan diil sıfırın sıfırından başlanıyor bence..
hayatta başarılar arkadaşım..

off off içimi acitti yaşadiklariniz:çok üzgünüm:

kısss valla seni ağlatmak için anlatmadımmm:) bazen anlatmakta iyi hem yaşanmış hayatlar yaşnmamışlara örnek oluyor hem yaşayanlara anlatmak dertleşmek fikirler almak ilaç oluyor..dilerim tüm derdi olan en ufak diye nitelendirdiğimiz dertleri olan bile ki,ufak derdi de halletmeyince arkası büyüye biliyo çünkü halledilmesse.tüm arkadaşlarımızın tüm dertleri bitsin dileğiyle yaşamayanlarda hiç yaşamasın umarım..yada yaşayanların nasıl zordan çıktığı örnekleri onların çıkışına da kapı olsun..hayat herşeye rağmen çok güzel gülmeye değer...

mesela o resmindeki şirin beni güldürdü bugün bunun için tşk sana..

hayatta başarılar tatlı adaş..öptümm

sıfırdan başlayabilmek için öncelikle kişinin kendine güvenmesi gerek sonra herşey çorap söküğü gibi ard arda gelir zaten taşlar yerine oturur birnevii

sıfırdan başlayabilmek için öncelikle kişinin kendine güvenmesi gerek sonra herşey çorap söküğü gibi ard arda gelir zaten taşlar yerine oturur birnevii

malesef sadece kendine güvenle bitmiyor herşey bence o şart tabiki...ama kendine güvenip hayatı daha da çıkmaza giren de çok..biraz da şans ve iyi bir dost çevresi lazım..ve meslek olması gerek elde..

ben herşeye rağmen yeniden doğduğumu varsayarak başladıma.sçok iyi yapmışım insanlar yaşadıkça güçleniyorlar şimdi güzeller güzeli bir kuzucuğum var ve eşim:1hug:ayakta durabilmek ve yaşamak güzel ne olursa olsuna.sen önemlisi de kendine güvenmek...

malesef sadece kendine güvenle bitmiyor herşey bence o şart tabiki...ama kendine güvenip hayatı daha da çıkmaza giren de çok..biraz da şans ve iyi bir dost çevresi lazım..ve meslek olması gerek elde..

yanında güvenebilecek bir dostunun olması gerçekten çok önemli ve destek vermesia.ssadece güven değil ayaklarının yere sağlam basması gerekiyorÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…