- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.821
Yok yok telefon bekliyordu ya o gelmiş ona üzgündüTopigi kapatalım dediği içindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok telefon bekliyordu ya o gelmiş ona üzgündüTopigi kapatalım dediği içindir
Ne telefonu nolduYok yok telefon bekliyordu ya o gelmiş ona üzgündü
İstanbula gidiyordu ya tüp bebek için yumurtalarını toplamışlardı geçen onun telefonunu bekliyordu 2 yumurtasını almışlar herhalde konuya pek hakim değilim gelince kendi anlatır ayrıntılı işte yumurtasının biri döllenmemiş diğeri de günüyle uyumlu değilmiş yine haber edeceklermiş o günüyle uyumlu olmayan yumurtayla ilgili umutluydu ona üzülüyordu işte ama şimdi iyidir diye umuyorum demi guzummm bir mucizeeNe telefonu noldu
Ah yaİstanbula gidiyordu ya tüp bebek için yumurtalarını toplamışlardı geçen onun telefonunu bekliyordu 2 yumurtasını almışlar herhalde konuya pek hakim değilim gelince kendi anlatır ayrıntılı işte yumurtasının biri döllenmemiş diğeri de günüyle uyumlu değilmiş yine haber edeceklermiş o günüyle uyumlu olmayan yumurtayla ilgili umutluydu ona üzülüyordu işte ama şimdi iyidir diye umuyorum demi guzummm bir mucizee
Amann boşver kuzum beniİstanbula gidiyordu ya tüp bebek için yumurtalarını toplamışlardı geçen onun telefonunu bekliyordu 2 yumurtasını almışlar herhalde konuya pek hakim değilim gelince kendi anlatır ayrıntılı işte yumurtasının biri döllenmemiş diğeri de günüyle uyumlu değilmiş yine haber edeceklermiş o günüyle uyumlu olmayan yumurtayla ilgili umutluydu ona üzülüyordu işte ama şimdi iyidir diye umuyorum demi guzummm bir mucizee
Seni sormak için geldim de okudum fatmazelden diğer yumurta nasıl oldu haber var mı acabaAmann boşver kuzum beni
Siz nasılsınız nası gedeyor hayat
Yarını bekliyoruz kuzum gelişimi bugün günüyle uyumlu değilmişSeni sormak için geldim de okudum fatmazelden diğer yumurta nasıl oldu haber var mı acaba
Anladım canım inşallah güzel haberler gelir dualarım seninle herşey nasip bunu unutmaYarını bekliyoruz kuzum gelişimi bugün günüyle uyumlu değilmiş
Allah razı olsun kuzum benimAnladım canım inşallah güzel haberler gelir dualarım seninle herşey nasip bunu unutma
Şükür , çok yoğunum da esim gelecek,yeni konular da açtım ama yazamıyorum yoğunluktan. Öptüm canımbn istemiyorum cnm pro üyelik sadece merak ettim böyle iyim yoksa nasilsin iyimisin