- 24 Ocak 2021
- 10.612
- 23.706
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.181
Çocuğum yok valla , ama dua edin belki bu vesile ile olurSen nasıl temmuz anneleri topiğine dahil oldun da karıştırdılar seni orayı anlamadım çocuğun da yokmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğum yok valla , ama dua edin belki bu vesile ile olurSen nasıl temmuz anneleri topiğine dahil oldun da karıştırdılar seni orayı anlamadım çocuğun da yokmuş
İnşallah kuzum hepimiz bir bekleyiş içindeyiz rabbim bu bekleyişlerimizi güzelliklerle sonlandırsınÇocuğum yok valla , ama dua edin belki bu vesile ile olur
Aminnn inşallah cnmİnşallah kuzum hepimiz bir bekleyiş içindeyiz rabbim bu bekleyişlerimizi güzelliklerle sonlandırsın
Perşembe İstanbul a gidiyorum şimdi de geri denizliye ilaç almaya gidiyorum kara bahtım kör talihim
Hayırlı haberlerle dön inşallah kuzummPerşembe İstanbul a gidiyorum şimdi de geri denizliye ilaç almaya gidiyorum kara bahtım kör talihim
Amin yine geç olacak yine erken çatlar buHayırlı haberlerle dön inşallah kuzumm
Üzülmee tıpta artık her şeyim çözümü çaresi var. Rabbim dertsiz derman vermesinAmin yine geç olacak yine erken çatlar bu
Covid anlamayın diye çocuklara aynı anda denk geldi yazdım bebeklere de yapılıyor mu ki ?Sabah 6 buçukta kalktım ben kızım naberr
Kovid aşısı mı
Ben toktor geldim gene ama geri işe gidicem
İnşaallahÇocuğum yok valla , ama dua edin belki bu vesile ile olur
Koşturmacali geçti dışarda,
İstanbul da olmadığından denk gelmiyor galiba , uzun bı tatil olabilseAmin yine geç olacak yine erken çatlar bu
Canm kusura bakma mesajını buraya alıntılamışım. Raporunu hemen nasıl çıkartabildin benimde amh düşük direk devlette kadın doğuma gidip rapor istediğini mi söyledinBen varım. 35 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. 1 senedir korunmadığımız halde halde hamile kalamadım. Amh bakıldı maalesef 0.23 çıktı. Vakit kaybetmeden tüp bebeğe başvurun dediler. Önce bahçeci ile görüştüm. Sonrasında geçtiğimiz hafta Koç Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Özgür Öktem ile görüştüm. Ücretsiz görüşme ve muayene oldum. Olumlu ve ılımlı yaklaştı. Memnun kaldım. Başlamaya karar verdim. Amh düşüklüğü nedeniyle 5 gün içinde raporumu da çıkardılar. İlaçlarımın hepsini bugün temin edeceğim. Regl olunca tedaviye başlayacağım inşallah... Hakkımızda hayırlısı olsun.
Hee normal aşı mı bilmiyorum ki yapılıyomu diğeriCovid anlamayın diye çocuklara aynı anda denk geldi yazdım bebeklere de yapılıyor mu ki ?
İnşaallah
Koşturmacali geçti dışarda,
İstanbul da olmadığından denk gelmiyor galiba , uzun bı tatil olabilse
İşte evet denk gelemeyebiliyor demek inşaallah bu sefer olur saglikla, hayırlaCanm kusura bakma mesajını buraya alıntılamışım. Raporunu hemen nasıl çıkartabildin benimde amh düşük direk devlette kadın doğuma gidip rapor istediğini mi söyledin
Hee normal aşı mı bilmiyorum ki yapılıyomu diğeri
Yok İstanbul'da olmadığımdan değil de mesela yarın çağırsalar çok daha iyi olurdu bugün 18 mm yarın çatlayabilir Bi gün sonraya geç olma ihtimali yüksek
Ama böyle ayarlıyorlar Dr o ben bişey diyemiyorum ki
Gelecegim biraz meşgulümher bildirime bakamadım
Gelecegim tatlış.
Yok yeeeher bildirim diilim ulen ben, beni her bildirimle karıştırmaGelecegim biraz meşgulümher bildirime bakamadım
Korona mi ??Bugün aşı olmaya gidicez , tesadüf kızım ve oğlum aynı zamanda denk geldi
Yağmurlu hava dan selamlar
Tatliş haaGelecegim tatlış.
Yok ya 2 yaş aşısı, falan. Hayırlısı olsunKorona mi ??
Biontech mi
Ben halen olmadım ya halen düşünüyorum irdeliorum
Özel asilsri yaptirdiniz mi pekiYok ya 2 yaş aşısı, falan. Hayırlısı olsun