- 17 Ekim 2021
- 11.330
- 37.597
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Selam kızlar, "hayata pozitif bakanlar" buyrun muhabbete.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette çoğu zaman olmasa daFatmazell selam, beğenmişsin, pozitif misin
Öyle bi cümle kurmayalim, mutluyum, mutlusun, mutluyuz (çaktırma )hayata pozitif bakamıyorsak
Google dan bakmak lazım doğru mu diye tamam o zaman adet dışı negatiflik yokAy ben adetten onceki gün acayip negatifim ya hayatim berbat sanki bir gerginlik sonrasi genelde pollyanna ay dogru mu yazdim acaba
ayy inşaallah öyle anlaşılmamistir, zaten ilk mesajimda açıklamıştım Allah'tanCovid pozitif anlayanlar ? :)
Allah seni kızCovid pozitif anlayanlar ? :)
Elbette çoğu zaman olmasa da
Tmm yok inş sen hep pozitif misindir ne guzellGoogle dan bakmak lazım doğru mu diye tamam o zaman adet dışı negatiflik yok
Diilim ama bı sürü yol denedim olmayınca, aklıma şöyle bi yöntem geldi . Negatif konusmassam ve pozitif insanlarla bir arada olursam, yılbaşına oldum ben Allah sağlık, sıhhat versin, çözülmeyecek dert olduktan sonra icabına bakalım inşaallahTmm yok inş sen hep pozitif misindir ne guzell
Peki Gebelik testi pozitif anlayanlar? :)Covid pozitif anlayanlar ? :)
Evett, çok şükür halimize ben de buna benzer şeyler düşünüp şükrediyorumBence pozitif olmaya çaba gostermekte pozitifliktir benim hep aklima saglik sorunu yaşayanlar gelir ya da derimki migrenin tutsa umrunda olmaz şu durum dunyayi unutuyor insan hemen duzelirim
Ayy yaaPeki Gebelik testi pozitif anlayanlar? :)
Süper ben de kendimi kandırmaya başlamıştım bu aralar,doğru yoldayım demek. O zaman tamam hep birlikte deneyelim bence de . kahkaha atayımarkadaşlar beynimiz (beyimiz değil haa :) ) neye inanırsa onu yaşatır bize. eğer mutlu olduğuna inandırabilirsek mutluyuz. yok inanmadıysa ha gayret çocuk kandırır gibi kandıracağız onu. mesela şimdi yalandan gülsek beyin bunun yalandan olduğunu anlamaz bizi sahici gülüyoruz sanır. hatta bu gülme işini hep beraber deneyelim şuan :) bakııın nasıl mutlu olmaya başladınız.