Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Tmm yok inş 😁sen hep pozitif misindir ne guzell 😊
Diilim ama bı sürü yol denedim olmayınca, aklıma şöyle bi yöntem geldi . Negatif konusmassam ve pozitif insanlarla bir arada olursam, yılbaşına oldum ben 🤣🤣 Allah sağlık, sıhhat versin, çözülmeyecek dert olduktan sonra icabına bakalım inşaallah 🤲

Bugün de mesela benim annem aradı o negatif ses tonuna duygu sömürülerine senin derdin beni ilgilendirmiyor gibi tavırlarına rağmen az önce burda kızlarla gıf atma muhabbeti yaptık moralim yerine geldi ufacık şeylerle demekki mutlu olmak pozitif olmak bizim elimizde 🥰

arkadaşlar beynimiz (beyimiz değil haa :) ) neye inanırsa onu yaşatır bize. eğer mutlu olduğuna inandırabilirsek mutluyuz. yok inanmadıysa ha gayret çocuk kandırır gibi kandıracağız onu. mesela şimdi yalandan gülsek beyin bunun yalandan olduğunu anlamaz bizi sahici gülüyoruz sanır. hatta bu gülme işini hep beraber deneyelim şuan :) bakııın nasıl mutlu olmaya başladınız.

Bence pozitif olmaya çaba gostermekte pozitifliktir 😂 benim hep aklima saglik sorunu yaşayanlar gelir ya da derimki migrenin tutsa umrunda olmaz şu durum dunyayi unutuyor insan hemen duzelirim 😉
Evett, çok şükür halimize 🤲 ben de buna benzer şeyler düşünüp şükrediyorum🥰

arkadaşlar beynimiz (beyimiz değil haa :) ) neye inanırsa onu yaşatır bize. eğer mutlu olduğuna inandırabilirsek mutluyuz. yok inanmadıysa ha gayret çocuk kandırır gibi kandıracağız onu. mesela şimdi yalandan gülsek beyin bunun yalandan olduğunu anlamaz bizi sahici gülüyoruz sanır. hatta bu gülme işini hep beraber deneyelim şuan :) bakııın nasıl mutlu olmaya başladınız.
Süper 🙂ben de kendimi kandırmaya başlamıştım bu aralar,doğru yoldayım demek. O zaman tamam hep birlikte deneyelim bence de . kahkaha atayım 🤣🤣

X