Hayata geç kaldım

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.908
3.712
Merhaba sevgili kk hanımları beni tanıyan olur mu aranızda bilmiyorum ama hikayemi kısa anlatayım bilmeyenler için, Benim ailem liseyi okumama izin vermedi aradan çok zaman geçtikten sonra açıktan bitirdim derken yks ile iki yıllık bi bölüm okudum yaş oldu 30 derken hayatımda sevdiğim kişi ile evlenmeme çok karşı çıktı ailem neyse tatsız şeyler oldu çok kırıldım, kırdım fayda etmedi . Mutsuzluğumun farkında olan babam ve (aynı zamanda okumama son derece karşı çıkan) bana iş buldu tanınmak 30 yaşından sonra iş hayatına atıldım resmen okyanusa atılır gibi ,Rabbimd şükür başarısız olmadım şimdi işimi tamamiyle olması gerektiği gibi yapıyorum ve alıştım ama bu iş geleceğim için ne uzaktır ne kısaltır sabit kalırım yani ,şuan işletme okuyorum dışarıdan o da 2 seneye biterse 33 yaşında yeni okyanuslara dalmam lazım yaşıtlarım şimdi mevki olarak çok başka yerlerdeler ben başka yerdeyim yaş itibari ile çok geç kaldım herşeye ve ayrıca özel hayatım da öylece kalakaldı okuduğunuz için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Hayır sakın geç kaldım diye hissetme.
Hepimizin hayatında geç kaldığını hissettiği dönemler olmuştur. Ama şu an işinize sarılın zaten mevcut şartlarda atanma vs derken insanlar ancak 30a yakın işlerini ele alıyor.
İşletme bitirdiğinizde de hayat önünüze yeni bir şey çıkarmayacak. Elbette bitirin ama ona odaklı bir meslek hayatı düşünmeyin. Olursa ne ala...
Öğretmen, mühendis vs bir sürü insan marketlerde çalışıyor. Bulunduğunuz iş ne bilmiyorum ama sıkıca sarılın. Elbet özel hayatınızda da birileri olacaktır. Olumsuz tecrübelerinize takılmayın.

Merhaba sevgilimizle KK hanımları beni tanıyan olur mu aranızda bilmiyorum ama hikayemi koda anlatayım bilmeyenler için, Benim ailem liseyi okumama izin vermedi aradan çok zaman geçtikten sonra açıktan bitirdim derken yak ile iki yıllık bi bölüm okudum yaş oldu 29 derken hayatımda sevdiğim kişi ile evlenmeme çok karşı çıktı ailem neyse tatsız şeyler oldu çok kırıldım, kırdım fayda etmedi . Mutsuzluğumun farkında olan babam ve (aynı zamanda okumama son derece karşı çıkan) bana iş buldu tanınmak 30 yaşından sonra iş hayatına atıldım resmen okyanusa atılır gibi ,Rabbimd şükür başarısız olmadım şimdi işimi tamamiyle olması gerektiği gibi yapıyorum ve alıştım ama bu iş geleceğim için ne uzaktır ne kısaltır sabit kalırım yani ,şuan işletme okuyorum dışarıdan o da 2 seneye biterse 33 yaşında yeni okyanuslara dalmam lazım yaşıtlarım şimdi mevki olarak çok başka yerlerdeler ben başka yerdeyim yaş itibari ile çok geç kaldım herşeye ve ayrıca özel hayatım da öylece kalakaldı okuduğunuz için teşekkür ederim
Geç olsun güç olmasın vardır bununda bir hikmeti.

Neye göre kime göre geç kaldığınızı düşünüyorsunuz ? Hayatın herkese sundukları başkadır. Geç kalma diye bir şey yok bugünlerde ne güzel çabalayarak gelmişsiniz isteklerinizin peşinden koşmaya devam :)

Bence geç kalmamışsiniz aksine herşeyi çabalarinizla yakalamışsiniz.... Başarılar
çok sagolun
Neye göre kime göre geç kaldığınızı düşünüyorsunuz ? Hayatın herkese sundukları başkadır. Geç kalma diye bir şey yok bugünlerde ne güzel çabalayarak gelmişsiniz isteklerinizin peşinden koşmaya devam :)
teşekkür ederim yazdıklarınız çok değerli

Screenshot_2024_0119_131722.png

X