Hayata Diren ♥♥♥

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.410
95.804
Bugun is yapmak istemiyor musunuz, ev isinden kaytariyor musunuz. Kendinizi de saldiniz, disari cikmak dahi istemiyorsunuz. Evet evet dediginizi duyar gibiyim. O zaman bu topik tam size gore.

Bende bu aralar boyleyim. Saldim cayira , mevlam kayir mod on. Hem geyik yapalim, hem sorunlarmizi tartisalim, hem birbirimize destek olalim. Burada BEN yok. BIZ variz. :KK50:

Son düzenleme:
Bugun is yapmak istemiyor musunuz, ev isinden kaytariyor musunuz. Kendinizi de saldiniz, disari cikmak dahi istemiyorsunuz. Evet evet dediginizi duyar gibiyim. O zaman bu topik tam size gore.

Bende bu aralar boyleyim. Hem geyik yapalim, hem sorunlarmizi tartisalim, hem birbirimize destek olalim. Burada BEN yok. BIZ variz.
:KK50:
kımı zaman aynı anlattıgın durumdayım ama yapacak bısı yok cunku evde benden baska kımse yok yapmak zorundayım seve seve :))

kımı zaman aynı anlattıgın durumdayım ama yapacak bısı yok cunku evde benden baska kımse yok yapmak zorundayım seve seve :))

Ben normalde boyle degilim ama bugunlerde boyleyim iste. Zorla bulasiklari koydum. Yemek yemem lazim evde yemek yok. Nerden ismarlasam acaba? Camasirlari hic yazmiyorum bile. :mad:

aldım canım sagoll,ee kımler katılacak bızeee :)

Zamanla katilirlar acelen ne. :KK70:

Ben normalde boyle degilim ama bugunlerde boyleyim iste. Zorla bulasiklari koydum. Yemek yemem lazim evde yemek yok. Nerden ismarlasam acaba? Camasirlari hic yazmiyorum bile. :mad:

Zamanla katilirlar acelen ne. :KK70:
ben bugun cok calıstım ewde bır kısı ıle ew bu kadar kırlenmez yaaa :)))

valla benım ıcın kesınlıkle tek daha rahatsın ıstedıgın gıbı hareket edıyosun,canınmı sıkıldı kızları cagırıp parti moduna gecıyosun :)

82 dogumluyum esımden ayrılalı ıkı sene oluyo,iç mımarlık yapıyorum ıstanbulda yalnız yasıyorum

82 dogumluyum esımden ayrılalı ıkı sene oluyo,iç mımarlık yapıyorum ıstanbulda yalnız yasıyorum

Bayanlara yas sorulmaz bilmiyor musun. :KK70:Bekarim normalde analistim ama anormalde gicik biriyim.:KK70:Analistligi sevmedigim icin bolum degistirip ikinci yuksek lisansima basliyorum. Birde Ingiltere'nin bir koyundeyim. :KK71:

yas solemeyıp benım gıbı dogum tarıhını soleyebılırsın:KK49:aaaa ıngıltere nasıl bır yerr

yas solemeyıp benım gıbı dogum tarıhını soleyebılırsın:KK49:aaaa ıngıltere nasıl bır yerr

Guzeldir severim kendisini. :KK70:Gicik bir yer gicikligimi buraya borcluyum dermisim. Bugunlerde cok sikiliyorum pervin, icim disima sigmiyor ama suclusu Ingiltere degil tabi ki. Yas konusunu gecelim topige ugramam bak. :cool:

Guzeldir severim kendisini. :KK70:Gicik bir yer gicikligimi buraya borcluyum dermisim. Bugunlerde cok sikiliyorum pervin, icim disima sigmiyor ama suclusu Ingiltere degil tabi ki. Yas konusunu gecelim topige ugramam bak. :cool:
ıstersen ozelden konusalımmm :)

X