Diyet orta halli ya taşınma telaşı var bakamadim buralara ev bulduk taşınacağız bir iki güne belim ağrıyor,yiyorum biraz
AA buldun demek hayırlı uğurlu olsun inş. Allah kolaylık versin.Çok taşındım ama çare yok bu mesleğin cilvesi BudaDiyet orta halli ya taşınma telaşı var bakamadim buralara ev bulduk taşınacağız bir iki güne belim ağrıyor,yiyorum biraz
Kmsl Hnd topigin hayırlı olsun diyeyim keşke tartışmalar hiç olmasa tabi
Teşekkür ederim canım hayırlı olsun eviniz deDiyet orta halli ya taşınma telaşı var bakamadim buralara ev bulduk taşınacağız bir iki güne belim ağrıyor,yiyorum biraz
Kmsl Hnd topigin hayırlı olsun diyeyim keşke tartışmalar hiç olmasa tabi
Aaaaa probiyotikliyi ilk defa gördümZeyno al sekerim
Tadı çok güzel beğendim ben bu markayı seviyorum.Başka probiyotikli çeşitleride varAaaaa probiyotikliyi ilk defa gördüm
Afiyet olsun canım
Evet ya şükür çoğu bitti azı kaldı maddi manevi zor bı dönem,evdeki hesap çarşıya uymadı yineAA buldun demek hayırlı uğurlu olsun inş. Allah kolaylık versin.Çok taşındım ama çare yok bu mesleğin cilvesi Buda
Çok teşekkür ederim canımTeşekkür ederim canım hayırlı olsun eviniz de
Yorgunluk ayrı maddiyat ayrı toplanması ayrı yerleşmesi ayrı dertEvet ya şükür çoğu bitti azı kaldı maddi manevi zor bı dönem,evdeki hesap çarşıya uymadı yine
İnşallah canım biran evvel keyif leveline geçmek istiyorumYorgunluk ayrı maddiyat ayrı toplanması ayrı yerleşmesi ayrı dertAllah kolaylık versin çabucak olsun inş. Yardıma gelebilsem keşke çok güzel koli toplarım Yerleşimce şöyle kahve fotosu atarsın keyif yaparken
Afiyet olsun canımYemek yedik . Topla makineye yerleştir derken vakit hemen geçiyor .
Saol cnm bende biraz dinlenip bi kahve içeceğimAfiyet olsun canım
Ayyy afiyet olsunSaol cnm bende biraz dinlenip bi kahve içeceğim
yeni fincanlarımı test edeyim yanına gelin pastası
Dene gerçekten çok seveceksinBu hafta senin tavuk yemeğini deneyeceğim .
Sağol canım. HoşbuldumBende 88 liyim
3 çocuğum var
8,5,2 yaşlarında hoşgeldiniz tekrar