Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim hosgeldinSelamlar herkese
Benimde kırılmaz cam taktırmam lazım.Ayyy bir haftadır dışarı çıkmamıştı bugün küçük kızımı büyük kızıma bıraktım
Dışarda işlerim vardı onları hallettim
Önce kozmetik iye gittim argan yağı şampuan filan aldım
Telefonum geldi ona kırılmaz ekran ve kılıf tatktırdım
Dönüşte yemek yaptırdım
Markete uğrayıp birkaç eksikleri aldım geldim eve
Ayyy dışarı çıkmak çok iyi geldi
35 TL ye taktırdım canım benim cadı kıza hiç birşey dayanmaz yedi 7 plus ımıBenimde kırılmaz cam taktırmam lazım.
HoşgeldinizSelamlar herkese
Ohhhh missssssBende kahve keyfindeyim.Sütlaç oldu et yemeği pişti birsek kuskus makarna olacak oda 5te başlarım.
Hayırlı olsun canım Benim bebede uyuyor yemeğimi de yaptım dinleniyorum
Teşekkür ederim canım benim kızda uyuyor kahve keyfindeyim bendeHayırlı olsun canım Benim bebede uyuyor yemeğimi de yaptım dinleniyorum
Hosgeldin canimHayırlı olsun canım Benim bebede uyuyor yemeğimi de yaptım dinleniyorum
Bende yapardım bir kahve de bir süre masum bitki çayları ile idare edeceğim artıkTeşekkür ederim canım benim kızda uyuyor kahve keyfindeyim bende
HoşbuldumHosgeldin canim
Yaaaaa yoksa hamile misinnnBende yapardım bir kahve de bir süre masum bitki çayları ile idare edeceğim artık
Çok isiyorum canım dur şu ev işini Bi halledelim hemen başlayacağımBugun dip kose temizlik yaptım beyazlar yikandi renklileri attim
Yemekler hazir yiyip yuruyuse cikarim
Zayiflamaya devam kmsl sende katil artik aramiza beraber zayiflayalim
Evet canım öyleymisimYaaaaa yoksa hamile misinnn
Ayyy çok iyiEvet canım öyleymisim
Hayirli olsun canim kacinci olacakEvet canım öyleymisim
Evet araları 2bucuk yaş olacak. Sürpriz oldu inşallah kolay büyürlerAyyy çok iyi
kızın küçüktü sanırım ikisi birlikte büyürler
Teşekkür ederim canım 2. Olacak inşallahHayirli olsun canim kacinci olacak