Hayat zor hem de ok...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kendımı okadar kötü hissedıyorumkı.konuşacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum belkı siz bile okumıycaksınız.kocam askerde,ben ailemın yanımda kalıyorum.hiç arkadaşım yok.bütün gün evdeyim.kocamın ailesınden bir allahın kulu bıle aramıyor.bense burda depresyon ilaçlarına mahkum kalmış bi şekılde yaşıyorum.kımse bana değer vermıyor.herkese dürüst davrandığım içinmi böyle oldum.ikiyüzlülük yapmadım dıyemi?kendıme olan güvenımı yıtırmek üzereyım.hiçdeğilse burdan arkadasım olsaydı.ama oda yok.çok sıkıldım arkadaşlar çok.kımse benı anlamıyor.babamın sorumsuzluğu hepten benı mahvetti,evle hiç bi alakası yok.annem boncuk işliyerek geçindiriyor bizi.bense zengin bi aileye gelın gittım.bırakın maddı yardımı bı telefon açıpta yavrum nasılsın demedıler.insanlar bukadarmı öldü.hayata resmen küstüm.dışarı bile çıkmıyorum,insanlar üstüme üstüme gelıyor.bumu hayat denılen şey......

sizin ayrı bir eviniz yok mu?

kayınvalidenizle probleminiz mi var ki sizi aramıyorlar?

sizde eşiniz yokken kendinizi geliştirebilirsiniz. oturup bunalıma girip kendini yaşlandırıcağınıza cıvıl cıvıl olun güzel şeyler yapmaya çalışın.

dur canım sakin ol.
sende bi işe girip çalışsan hem depresyondan hemde başın dinlenmiş olur.
kimse sana para vermek zorunda değil sonuçta
kazanabilirsin

ayrı evim vardı ama boşalttık eşim askere gıderken.eşyaları bı depoya koyduk.kayınvalıdemle sorunumuz var,eşim askere gıderken onların yanında kalmam gerekıyomuşda ben kalmamışım.bu tip sorunlar yani.ben normalde çalışıyorum zaten ama özel bi okulda e okullar kapanınca otomatik işsizim şuan.benı okadarda tembel bi işe yaramaz görmeyin arkadaşlar.

Kıyamam ben ona..Üzülme canım seni anlıyacak dinleyecek bizler varız burada...
Şurda okulların açılmasına ne kaldı ki zaten birazcık dişini sık..
Bak sana çok güzel bir tavsiye kimseden beklentin olmasın bak nasıl kendini iyi hissetmeye başlıyorsun.

canım çok sağol ama yalnızlık çok zor.insanlardan tek beklentım iyiniyetlı olmalarıydı.ama olmuyo işte herkes bır değil.yada kötüler hep benı buluyo.

isyan etmeyin arkadasım..

kayınvalidenize tatlı dille anlatsaydınız yada biraz da orada kalsaydınız. ama hep kayınvalide yanında kalınır şeklinde yaklaşmaları da çok kötü.. hiç olmamış yani...

sizi işe yaramaz görmüyoruz ne haddimize... siz ilk mesajınızda çok kötü durumlardaymış gibi bir izlenim vermişsiniz. Allaha şükür gayet iyi işiniz var evinizde varmış. şimdilik boşaltılmışta olsa gelince açılır.
Allah daha büyük dertler vermesin. her yaşadığımız sorun bizlere elbette en ağır dertmiş gibi geliyor ama ne yapalım hayat.. irili ufaklı üzüntülerle dolu.

Başka bir konunuzda kayınvalidenzin sizi istemediğini yazmışsınız yani bu durumda sizi aramamaları normal değil mi. Siz onları görmeye dahi gitmek istemiyorsunuz.
sizin mesajlarınızı ve konularını okudum bana öyle geliyorki hayatı biraz da siz kendinize zor hale getiriyorsunuz

bısı dıyımmı eger cevremdekı kısıler tarafından aranmasam sevılmesem be sucu ınsanlarda aramam once aynaadan kendınıze bakın derım..yuzlesın bakalım..neden kımseyle gorusmedgnızı sız daha ıyı bılırsınız bence..

kısır döngü gibidir kendini yalnız hissedersin kötü olursun kötü oldukça yalnız hissedersin.
aranızı düzeltmeye bakın eşinizin ailesiyle çünkü bir ömür böle gitmez.
kendinize meşgale bulun elişleri veya hobiler.
hayat kendine gülümseyeni sever sırt çevireni değil o yüzden inadına gülümseyin lütfen.
mutluluğun ve iç huzurun sizi bulması dileğimle:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…