yapamadım ki canım ya çayla börek yedim aşk tutamaçlarım azalmıştı çoğalsın dedim hem yarına enrji lazım
Allakım bişimi kaçırdım yarın görüşüyor musunuz yoksam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapamadım ki canım ya çayla börek yedim aşk tutamaçlarım azalmıştı çoğalsın dedim hem yarına enrji lazım
Allakım bişimi kaçırdım yarın görüşüyor musunuz yoksam?
yok canım ya
alışveriş yapcaz arkadaşımla
avrupa yakasını talan etcezde
Ooo cnm bu da güzel hayde bakalım göreyim seni al herşeyi bitir kalmasın bişecik:) Hemde kampanyada olsun herşey
Bu arada iyiki varsın
valla giyinmelik alcam bişeyler çeyiz gırtlağa kadar doldu ev yeter bayramdan sonra çatal kaşıkımda kargolanıcak
elbise gömlek pantolon ve ayakkabı alıcam nasıl taşıcam bakalım
canım benim sende iyiki varsın
sen anlat bakim varmı değişiklik
Ooo bende gömlek istiyorum ama önce şu döbişi eritmem gerek
Yaa bizi unutma aldıklasrını paylaş bizimlee
Cnm bende hiçbir değişiklik yok hiç çalışmıyorum yani başlamadım daha dders çalşmaya ama başlamam gerek bakalım bayramdan sonra artık:)
Onun dışında yalnızım bi değişiklik yok keşke olsa da paylaşsam aa bu arada ben actifry aldım çok memnun kaldım cnm tavsiye ederim
canım hayırlısı çıksın karşına hiç beklemediğin anda karşına çıkıvericek bak gör
resim çekip eklerim hemen
ben onu almak istemiyorum aldığım an bizi itersin arkadan yuvarlana yuvarlana gideriz artık bayır aşağı
anneme teeeeeeee ben küçücükken aldığım anneler günü hediyesi fritöz vardı kolisiyle hala duruyo çeyizimin olucakmış o annem öle diyo onu kullanırım ama öle kızartma tarzı bişey istemyiom valla 5 öğün patates yeme modundayız ikimizde
:) Benimde pek aram yok kızartmalarla kilodan dolayı ama bu gerçekten 1 kaşık yağ ile kızarrtıyo hemde sadece patates diil herbişi yapıo
Az yağ az kalori...
Pekii en sevdiğin yemek ne bakalım cnm?
Geldım canlarımteyzemler geldıde yenı gıttı napıyorsunuz bakalım
hehehe ozaman alma haklısında:) Ben et sevmem fazla sebzeciyim
Okyonus fal bakarmısın bize?:) kahveler benden
hehehe ozaman alma haklısında:) Ben et sevmem fazla sebzeciyim
Okyonus fal bakarmısın bize?:) kahveler benden
iyi valla canım ayakkabı buldum
biz et yemeden doymuyoz
kendimi kaldırıp spor yapmam masaja gitmiştik kadnı sen spormu yaptın dedi dedim yöööö işim olmaz o zman çok et yiyon dedi o derece yani
iyi valla canım ayakkabı buldum
biz et yemeden doymuyoz
kendimi kaldırıp spor yapmam masaja gitmiştik kadnı sen spormu yaptın dedi dedim yöööö işim olmaz o zman çok et yiyon dedi o derece yani
Faldan anlamam kahvenın yanındakı lokumlarda benden olsun guıet sende su getır
O da güzelmiş et yemeden doymuyorz haa ay çok güldüm Bizimkilerde öyle herşeye et koyuyolar
Masaja mı gitmiştin? Vaaayyyy masaj haa? Nası oluyo cnm rahat ediyor musun?
kaynak suyu getirirm ben size oh mis
kızlar bunlar nasıl
caım kaplıcaya gittim paket içindeydi 45 dakka güzeldi valla fizyoterapistler yapıyo zaten.yoksa ay bu hafta sonu masaja gidim bi spa yapıyım falan modunda değilim yani