- 18 Nisan 2009
- 5.913
- 3
teşekkürler canım..
Kızlar yarın yanımızda kalem silgi götürmiyecezmi
Sadece su yazıyor giriş belgesinde
Evet canım sadece su kimlik birde giriş belgesi
Saat te yasak ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım..
Kızlar yarın yanımızda kalem silgi götürmiyecezmi
Sadece su yazıyor giriş belgesinde
Bende yarın sınava gireceklerdenim kızlarr
Nasıl bir sayıklama canım :))
Vallahi heralde tamamen bilinçaltıyla ilgili. Defterime yazmazdım tarih ama okuyunca akılda kalıyormuş işte :)
Yarında tüm öyle kalanlar çıkar su üstüne inşallah :)
bende diyorum msjım neden kaydedilmiyo
al tatlım yeterki su olsun istediğin ayazma suyu getirdim sana
bacım davetiye eline geçti bak topic 21:28 de açıldı assolistin ya gelemedin
İçkileri bana getirin sabahtan beri yalnızım şimdide yalnızım sabaha kadarda yalnızım ben içmimde kimler içsin sınavada uykusuz girerim artık eşim olmayınca gece hiç uyuyamıyorum yaaaa sabahlarım artık ((
Aminn canım inşallah...
Birde yarın tv ye çıkarlar önlisans grubu ben ortaöğretim olarak giricem iyice gerilirim yorumlara...
Eşimle gelicem demiş ve ayrı yataklar :) Ne mantıkla anlamışlar acaba.
Onlarda mı kpsszede ki
İyi gene bildiğin bir yer gelmiş canım sevindim.
Canım zaten giriş belgesinde son 1 saatte burda olun diyor yani 8 buçuk civarında.
Arama oluyor ya.
Demekki bilinçaltında kalıyormuş.
Aynen canım ders çalıştım mı beynimde de bir ağrı delicesine uyurum ve uykum ağır olur yatmadan önce çalıştıysam.
Ee kafada yorgun oluyor ister istemez olcak mı olmucak mı nasıl olacak,,,, Sorular sorular ...
Benimde okulum 1 ekimde açılıyor 1 hafta misler gibi yatak keyfi yapmayı planlıyorum :))
Ne güzel yaa çok sevindim senin adına
Bende yarın sınava gireceklerdenim kızlarr
bende diyorum msjım neden kaydedilmiyo
al tatlım yeterki su olsun istediğin ayazma suyu getirdim sana
başarılar canım 1 senedir nerelerdeydin bizim kaynaşmamaız ondan ders çalışıyoduk 1 senedir
bizimki daha çok muhabbet
ünv 1 deyiz 1 hafta boyunca avon hakkında konuştuk her akşam.özel yurtta kalıyoduk kızlarla yatakları birleştirip yatardık.3 kişi bi yatakta rahat batıyo ya o zmanlar
3 kişi yine yatmışız saat 3 gibi uyumuşuz.ortadaki arkadaş ve odadaki 2 kişi dışında ben ve diğer arkadaş uyuyo.olay şu şekilde.
ark:güzelleşmek uğruna avonada çok para harcadık ya (kendisi uykusnda sayıklıyo)
ben:aynen ya paralrı oraya yatırdık (bende uyuyorum ve uykumda kendisine cevap veriyorum )
bunlar sabah uyanıp videoyu izleyince fark ediyoruz tabi
Kızlar ben yatıyorum çok gozlerım ağrıdı hepsinize ıyı geceler yarını sınavınızda basarılar Allah hepımızın gönlüne göre versın çalıştıklarımızın kat kat karşılığını alırız ıns. Hepımızın hakkında en hayırlısı ne ıse olsun öptüm hepinizi
İnşallah sınav salonunda saat olur olmaması gibi bir durum olmaz demi kızlar olmak zorunda?
Kızlar ben yatıyorum çok gozlerım ağrıdı hepsinize ıyı geceler yarını sınavınızda basarılar Allah hepımızın gönlüne göre versın çalıştıklarımızın kat kat karşılığını alırız ıns. Hepımızın hakkında en hayırlısı ne ıse olsun öptüm hepinizi
yaaaahu oyle yerdekılerın zaten kafaları bınbesyuz ya daaaaa soyle kı askerdır adam ben karı yuzu gormuyom bır gecede bu karısız yatsın ayrı yatakları kıcıklık olsun dıye yazmıstır hahahahaa :)))
ehiiii:)) valllaaa uyumak ıstıyorummmm gozumu kapatınca hemencecıkk olmuuyorrr derss calıssammmı ynıden.:))
İnşallah sınav salonunda saat olur olmaması gibi bir durum olmaz demi kızlar olmak zorunda?
Çook güzelmiş anınız canım yaa :))
Hehe paraları oraya yatırdık :)
bazı tuhaf güvenlikçiler suyu bile sokmuyo içeri sınava geliyon ne o eğlenceye gelir gibi bakışlarıyla su yasak diyolar duvardanda sert yüzleriyle
sanırsın gece kulübüne eşofmanla geliyosun
iyi geceler canım
canım zorunlu hatta saat ösym nin sınav için her sınıfa gönderiliyo
he valla şimdide tupperlara yatırıyoruz
Nihayet yaniii şarapsızlıktan öldük burda :)
İyi geceler canım Allah yardımcınız olsun yarın...
Ama yarın akşamda gelin pazarda bizim sınav var az sohbet ederiz olmaz mı :)
Öpüyorum canım inşallah çok güzel geçicek sınavın inanıyorummm
Doğru söyledin valla hiiiç uykum olmadığı zamanları bilirim; elime türkçe testi aldığımda 3. soruda uykuya dalmaya başladığım gibi
Suyu almama gibi bir lüksleri olamaz sınav giriş belgesindede getirebilirsiniz yazıyor hele bi yapsın kapıdaki görevli ortalığı birbirine katarım :)