- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.667
ben beyimi özledimmmmmmmmm
Ah kıyamam ya tez zamanda kavuşun ıns.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben beyimi özledimmmmmmmmm
Cnm yapma gerçekten üzüldüm şimdi Du kafanı dağıtim yaa tatlım büyük bir problemm var benm yardım imdat:) bunu çözze çözze quit çözer dedim
sor bakem
okyonuscum salı günü gelmek bilmiyo
Salı günümü gelıyor sevdıcegınya guıet sana bırsey bende sorucam ben ınsaatteknıkerlıgı mezunuyum ya acıkogretımden 3. Sınıf dıkey gecmis ıstıyorum lısans tamamlama ısıtıyorum kocamda bosver deyıp duruyorya sana sormak ıstedıgım hangı bölümlere gecmis yapabılıyorum bana yardımcı olurmusun
bi değişiklik olmazsa evet tatlım
lisans tamamlama yerine yeni bi bölüm okumanı tavsiye ederim.herkes şöle bi yanılgıya düşüyo.dgs yapanların ik diplomaları geçersiz oluyo.çünkü diplomayı ver 1-2 okuma 3-4 oku mezun ol durumu var
önlisans çıkışlı olduğun için aö e önlisans sınavsız başvurabilirsin bi sürü bölüm var.ama yok ben dgs yapıcam dersen o zaman iktisat işletme kamu yönetimi başka alternatifin yok tatlım
sor bakem
Tatlım bu tek tek olan takma kirpikler 1 kullanımlık mı:) ya hediye gelmiş de araştrdm bulamadım
Yok dgs ıle sadece okunuyor dıye bılıyordum başka nasıl oluyor bana lınkatayım yapıştırırmısın bakayım başka bölüm okursam 1. Sınıftanmı başlayacak ben 3 ten devam edemıyormuyum bu dıploma ıptal olsun ıstemıyorum ben
sor bakem
Tatlım bu tek tek olan takma kirpikler 1 kullanımlık mı:) ya hediye gelmiş de araştrdm bulamadım
heh tam adamına sordun
bilmem ki hiç incelemedim tatlım
kızlar aramızda türkan şoray varmış ya
benim bütün arkadaşlarım bu şekilde yaptılar hatta biri özel bi ünv de önlsians bölüm birincisi olarak mezun oldu ama aö dgs yaptı
eğer dgs yapıcam dersen bu 3.sınıftan başlar linki bu
Dikey Geçiş | Anadolu Üniversitesi
eğer ben başka bölüm okucam dersen diplomanla aö bürosuna başvuruyosun bu hafta son hafta diye biliyorum bu arada.ygs sınavına girmeden aö e hemen kayıt olmuş oluyosun.ben sınavsız ikinci ünv yaptım 2 diplomam var şimdi
sınavsız ikinci ünv içinde link bu
Sınavsız İkinci Üniversite | Anadolu Üniversitesi
yalnız şöle bi durum var önlisans mezun olduğun için saece önlisansı seçebiliyosun burdan.
bide atatürk ünv açtı aö buda sınavsız alıyo şartlarıda bu
2. niversite Nedir?
bu arada ist te sınavsız ikinci ünv alıyo ama lisans çıkışlıları alıyo kızlar
http://auzef.istanbul.edu.tr/
sayfada sorun var galiba açmıyo bende
okyonuscum hani internetten o kek buketleri vardı ya ben gösterdim sana.çanakkaleyede varmış aklında olsun
canlı destek bölümüne yaz ordan bilgi veriyolar ben şimdi ankaraya sipariş verdim
Evet kek olanları gönderıyorlar guıet cıkıolata olanlar gelmıyor
Şeker Sepeti Yerine Hediyelik Lezzet Çiçekleri
canım ben bunu sipariş verdim.sitede buda gönderim olmuyo diye sölüyodu sordum canlı desteğe istediğiniz bölgeye var dedi ama sitede göstermiyo dedim site güncelleniyo o yüzden dediler.istersen bi sor canım canlı destekten
kızlar nerelerdesiniz
canımı bak mantık olarak düşün.sen 2 yıl okumuş mezun olmuşun dgs yapıcan diyoki sana aö sen diplomanı getir bana kanıtla ben seni 1-2 okumuş sayıcam yani 1-2 senin önlisans diploman olmuş olucak.3-4 istediğin bölüm oku ondan mezun ol.yoksa herkes in 3 ten başlamsı lazım aynı ilköğretim mantığı şu an elinde lise diploman var mı yok.çünkü lise diploan ünv de kaldı devamı oldu
bu da aynı mantık iyice bi araştır görüş canım.tamam mezun olmuş oluyosun inşaattan ama son mezuniyetin dgs olan olucak.
mesela bak bende 2 diploma var elimde şu an.ama dgs yapan arkadaşımda 1 diploma var elinde fiziki
uluslararasını tavsiye ederim cnaım sana dgs de yada iktisat
Pazartesı ben ogrencı ıslerını arayım en ıyısı ordan öğreneyım ama ben mezun olurken lıse dıplomamıda verdıler bana oda bende:26:kafam karıştı ıyıce ya