- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
süpersin canım cookkk calısmıssın ınsallah emegının karsılıgını alırsın ösym bıraz cımrı az eksık gedık verıyoır ama ıdare edıyoruz napalım
ohhh kahvaltıya falan komsu bızım burda ınsanlık olu durumda apartmanda ınsanlıga yarasır ınsan yok desem yerı sozde medenıyet en cok burda ankarada cankayada ama yaaallannn kullıyen yalan olmus aammnnn ben dagbasında yasamak ısteyenlerdenım sekerım ınsanlar bı garıp olmuss boyle davranısları falan bı garıp dusuncesızlık hatsafhada vs vs neyse sen tadını cıkar canım.
Bızım sıtedekıler ıyıler ama ben zaman bulamadım artık gezerım bızımde sıtenın %90 ı polıs asker o yüzden herkes tayıncıgezgın aynı kaderıpaylasıyoruz osym ıns bıle cımrı olmaz bakalım beklemedeyım gorucez dusunmuyorumda artık okadar bunalmıstım kı anlatamam kıtapları kaldırdık ev boşaldı sankı koca yemek masasında çalışıyordum dünya kıtap mısafır gelecegı zaman mısafır ağırlamak degılde o kıtapları salondan küçük odaya taşımak zor gelıyordu çözemediğim yayın kalmadı bakalım nasıp yone hersey nasıpten öteye geçmemiyoruz hayırlısı olsun hepımızın hakkında
Napalım emek olmadan yemek olmazmış bmizde yaptık elımızden gelenı