Hayat yaşamaya ve eğlenmeye değer :)) kendi değerini bilen hanımlar buyrun :)

Çikolata ve sıcak şaraplarda yok ortada :)

vay arkadaş herşeyi devletten beklemeyin valla kpss önüne başka sınav koyarım öle :KK4:
ben şelaleyi tam ortaya koydum drinkler kimdendi :KK52:
tekel bayisini kapatıcaktım bizim içinde işte mayış yetmedi :KK9:

kpss madurları olaraktan iç güveysinden hallice :KK9::KK9:
sen nasılsın bakalım anlat kendini bizim kızlarda başlar birazdan :KK52:

ben quietnrkn özel sektör kurbanıyım bu da yetmedi kpss den bi darbe yedik 70 altında kaldım sürünmeye devam :KK55::KK52::KK52::KK52:

ben açıklise okuyorum sosyoloji okul öncesi öğretmenliği düşünüyorum markete çalışıyorum 21 yaşındayım iyiyim teşekkürler sen nasılsın

vay arkadaş herşeyi devletten beklemeyin valla kpss önüne başka sınav koyarım öle :KK4:
ben şelaleyi tam ortaya koydum drinkler kimdendi :KK52:
tekel bayisini kapatıcaktım bizim içinde işte mayış yetmedi :KK9:

zaten hayatımız sınav bir tane de sen yap ne olecekk bilgiler taze :)

hayirli olsun canim yaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16:
bomba gibi topik olmus masallah hayatin heyecani burdan koktu bana:KK54:

saol datlum :KK54::KK54:
yetti yaşadığımız stres :KK1:
sen napıyosun canım :KK23:

ben açıklise okuyorum sosyoloji okul öncesi öğretmenliği düşünüyorum markete çalışıyorum 21 yaşındayım iyiyim teşekkürler sen nasılsın

ah ah markette çalışmayı bilirim ben 7 gün bi yerde 1 gün bi yerde anca dayandım :KK9:
bende iyiyim işte 26 olmak üzeriyim pskolojim alt üst bende akşına bıraktım 1 hafta içinde 2 beyaz saç buldum depresyondayım :KK35::KK35:

ah ah markette çalışmayı bilirim ben 7 gün bi yerde 1 gün bi yerde anca dayandım :KK9:
bende iyiyim işte 26 olmak üzeriyim pskolojim alt üst bende akşına bıraktım 1 hafta içinde 2 beyaz saç buldum depresyondayım :KK35::KK35:

daha gençsiniz ya girmeyin deprosyana alan neyiniz var gerçekten zormu bende yeni başlıcam çalşmak istiyordum ben ama yarım gün çalışıcam sabah sekiz öğlen bir öğlen dört aksam dokuz vardıyalı reyon bölümü nasıl

daha gençsiniz ya girmeyin deprosyana alan neyiniz var gerçekten zormu bende yeni başlıcam çalşmak istiyordum ben ama yarım gün çalışıcam sabah sekiz öğlen bir öğlen dört aksam dokuz vardıyalı reyon bölümü nasıl

canım vardiya içine girme hiç.ben 7 gün güvenlkte durdum 1 gün kasa açtım başka yerde ama market ı ı yok yani.hele reyon hiiiiiiiiç :KK52:
gerçi şimdiden kasiyerlikten pek farkım yok :KK60:

Napim ya çok gezdım bugün kıyafet aradım açılış ıcın :KK60:

okyonus hani sen pijamalarla gelicektin bacım noldu kırmızı halı misali giyinmiş gelmişin :KK9:

canım vardiya içine girme hiç.ben 7 gün güvenlkte durdum 1 gün kasa açtım başka yerde ama market ı ı yok yani.hele reyon hiiiiiiiiç :KK52:

o kadar zor yani canım bende çıkmamaya söz verdim işe kattı yüzüne bakamam konuşmaz benımle enstem çnkü napıcam bilmiyorum

okyonus hani sen pijamalarla gelicektin bacım noldu kırmızı halı misali giyinmiş gelmişin :KK9:

Yok aslında öyle gelecektım hatta bugün pazardan pembe kalplı pıjama takımı aldım ama bu aksam pariteden sonra orduevıne gerti donucez resim kıyafet gıydım pıjamayla sokmazlar sokakta kalırım:KK53:

X