Hayat ne kadar pahalı

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
İyi akşamlar arkadaşlar bu kez size daha iyimser bir konuyla yazıyorum yemek odası takımı almadım ben evimi dizerken almak istiyorum ama en uygunu 5-6 milyar çok uçuk bu fiyatlar dahada çıkıyor bana çok gereksiz geldi sadece yemek masası ve sandalye olarak almak istiyorum bursada tavsiye edebileceğiniz bir mobilyacı var mı ?

Sizin şehriniz neresi bilmiyorum ama illaki vardır yani bizim burada sanayi bölgesinde direk mobilya üreten firmaların kendisi var mağazaya gitmeden oradan daha ucuza alabilirsiniz diye düşünüyorum genelde her şehirde oluyor ben kendim yemek odası takımı almadım Gümüşlük falan almadım sadece masa ve sandalyelerini aldım daha kullanışlı.

Bursa inegölde imotim var üretici firmalar var direk daha ucuza geliyor, ben 8-9 ay önce oturma odası, köşe tkm ve yatak odasını tokata nakliye parası ek 11200 tlye almıştım. Yemek odasını da direk üretimden aldık o zaman 6 sndlye 1 masa 1 konsol ve çokta güzel takımım 3 bin tlye aldık, ama şu anda 6500 tlye satıyorlar İç adam öyle söylemişti. Toplam eşyalarım 14200 E gelmişti nakliyeyle

Çok pahalı şu an maalesef, güya kdv indirimi var ama birkaç ay önceki fiyatların bile neredeyse iki katı. 1-2 sene önce bütün evi düzebileceğiniz fiyata tek bir odanın mobilyasını aldık biz de birkaç hafta önce. Bursa’daymışsınız, atlayın gidin İnegöl’e zibilyon tane mobilyacı var. İlla kesenize göre bulursunuz bir tane.

Bursa inegölde imotim var üretici firmalar var direk daha ucuza geliyor, ben 8-9 ay önce oturma odası, köşe tkm ve yatak odasını tokata nakliye parası ek 11200 tlye almıştım. Yemek odasını da direk üretimden aldık o zaman 6 sndlye 1 masa 1 konsol ve çokta güzel takımım 3 bin tlye aldık, ama şu anda 6500 tlye satıyorlar İç adam öyle söylemişti. Toplam eşyalarım 14200 E gelmişti nakliyeyle
Siz uyguna almışsınız mobiliyumun içindemi acaba

Çok pahalı şu an maalesef, güya kdv indirimi var ama birkaç ay önceki fiyatların bile neredeyse iki katı. 1-2 sene önce bütün evi düzebileceğiniz fiyata tek bir odanın mobilyasını aldık biz de birkaç hafta önce. Bursa’daymışsınız, atlayın gidin İnegöl’e zibilyon tane mobilyacı var. İlla kesenize göre bulursunuz bir tane.
Gidicez önümüzdeki ay koltuk takımımızı İnegöl’den aldık 6.750 tl ye ama çok güzel bir model onun ayarındakiler 10.000 tl diyebilirim size en iyisi yine oraya gitmek çok mağaza var buluruz insallah

Merhaba evinizin tarzına uyar mı bilgim yok ama ben evimin hepsini İkeadan yaptığımdan sorun yaşamamıştım. Fiyatlar o zaman genel piyasaya göre çok uygundu. Ama tabi ağır evlere ikea biraz bebek masası gibi kalabilir :) söyleyeyim dedim yine de :)

Merhaba evinizin tarzına uyar mı bilgim yok ama ben evimin hepsini İkeadan yaptığımdan sorun yaşamamıştım. Fiyatlar o zaman genel piyasaya göre çok uygundu. Ama tabi ağır evlere ikea biraz bebek masası gibi kalabilir :) söyleyeyim dedim yine de :)
Evim spor şık ama ben sağlam bişeyler istiyorum ikeayı gezdim ama pek aklımdaki gibi değildi

İnegöl mobilyada bıraz kalite isteyince fıyatlar uçuyor.Hıc yanına bıle yaklasamamıstık biz.Tüm mobilyalarımı ben de İzmir den almıştım çok çok iyi bir fiyata ki salon ünite takımım tamamn ceviz,koltuk kenarları falan da oyle.Baya da spor.Yine bılındık markalara bakabılırsın.Gerçi oturma odası için köşe takımı aradık.Bellona da falan rezil takımlar 4bucuk 5 bındı.İkeadan 2000 liraya almıştık.

Back
X