İsaretledıgınız renkle aynı olmus salon zatenşu işaretlegım gıbı bıseydı ıkı tane ısretledım cunku hangısını gosterdım emın degılım. Zaten hazır bır boya degıldı oraya gıdınce sayısız katalog arasından secmıstık adamda bıze bu cok acık olur bıraz rengı bellı etsın salonununuz cok buyuk vs dıyıp yanlıs yonlendırdı bızı . Ben boyle bellı belırsız bısey ıstıyordum . Esımde bır sure kullanacagız bunu al sana mavı dıyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayatınızda bu rengi gördünüz mu hic? Ben gördüm salonumda :(
- Konu Sahibi CuteMom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
hayır benımkı hıc bellı olmayan bır renktı zaten bırebır aynısınıda koymadım benzerınıe kledım ama asla suankı renkle benzesmıyorlar. Bu ben mavıyım ben nanelı mavıyım dıye bagrıyor benım duvarlarımİsaretledıgınız renkle aynı olmus salon zaten
Hatta karısına gecıp konussan dıle gelecek gıbı
- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Bayağı bi nefret etmişsin heralde içine sinmemiş bu renk benimde asla tercih etmiyceğim bişey koltuk rekleride öyle ha kaliteli duruyo o ayrı moda renkler sonuçta
Bi fırsatını bulup arkadaşn dediği gibi duvara desen vs yapabilirsin, koltuklara da örtü kullanabilirsin para durumun el verdiği zamanda istersen değiştirirsin bu kadar stres yapmana değmez cnim tertemiz evin var maşh yakışmış böyle de
Bi fırsatını bulup arkadaşn dediği gibi duvara desen vs yapabilirsin, koltuklara da örtü kullanabilirsin para durumun el verdiği zamanda istersen değiştirirsin bu kadar stres yapmana değmez cnim tertemiz evin var maşh yakışmış böyle de
- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Bence süper olmuş ya. Nasıl beğenmedin hayrey ettim. O mobilyalarla, cıvıl cıvıl harika olmuş. Hiç boşuna 500 lira verip boyatma bence. İstediğin olmadı diye canın sıkılıyor, objektif bakamıyorsun :) Tekrar boyaya ödeme yapana kadar yapacağın dekoratif birkaç dokunuşla tamamlanır oda, harika olur.
Ben de dünden beri kendi evimin duvarına bakıyorum senin duvarlardan sonra çok soluk geldi gözüme, standart kum beji :))
Ben de dünden beri kendi evimin duvarına bakıyorum senin duvarlardan sonra çok soluk geldi gözüme, standart kum beji :))
- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
Bence süper olmuş ya. Nasıl beğenmedin hayrey ettim. O mobilyalarla, cıvıl cıvıl harika olmuş. Hiç boşuna 500 lira verip boyatma bence. İstediğin olmadı diye canın sıkılıyor, objektif bakamıyorsun :) Tekrar boyaya ödeme yapana kadar yapacağın dekoratif birkaç dokunuşla tamamlanır oda, harika olur.
Fri aynen ben de kendi evim onunca ilk isim duvarlari civil civil boyatmak olacak benim koltuklarim bile bej ya nasil ici gecmis bir gelinmisim de bunlari secmisim ben
- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
- 133
- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Bunları seçebilmen bile lütuf bence, o dönem yaşadıklarımızı düşününce Sen de bi tablo bile asmıyorsun ev kira diye, kendi evin olursa zaten affetmez, acısını çıkarırsın bende boş duvar yok, yine de boş geldi gözüme, ne güzel cıvıl cıvıl olmuş mint duvarlar. Senin gitme gelme işleri bitince sizin eve bi el atalım, renklendirelim kırlent filanFri aynen ben de kendi evim onunca ilk isim duvarlari civil civil boyatmak olacak benim koltuklarim bile bej ya nasil ici gecmis bir gelinmisim de bunlari secmisim ben
- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
Bunları seçebilmen bile lütuf bence, o dönem yaşadıklarımızı düşününce Sen de bi tablo bile asmıyorsun ev kira diye, kendi evin olursa zaten affetmez, acısını çıkarırsın bende boş duvar yok, yine de boş geldi gözüme, ne güzel cıvıl cıvıl olmuş mint duvarlar. Senin gitme gelme işleri bitince sizin eve bi el atalım, renklendirelim kırlent filan
Yok yok benim kesin icim gecmis bir insanda hic mi heves olmaz? İsimi görüyor ya bana yetiyor süs pus dusunemiyorum hic. Bir de gereksiz masraf gibi geliyor. Erkek mantigindayim
Bir de kucukken ic mimar olmayi hayal ederdim. İyi ki olmamisim yoksa bu vizyonsuzlukla issiz kalirdim
@CuteMom musait zamanda benim eve de bir el ativerin @frifri yle
- 12 Nisan 2007
- 817
- 815
- 628
Sizin seçtiğiniz renkten daha koyu olmuş evet.
şu işaretlegım gıbı bıseydı ıkı tane ısretledım cunku hangısını gosterdım emın degılım. Zaten hazır bır boya degıldı oraya gıdınce sayısız katalog arasından secmıstık adamda bıze bu cok acık olur bıraz rengı bellı etsın salonununuz cok buyuk vs dıyıp yanlıs yonlendırdı bızı . Ben boyle bellı belırsız bısey ıstıyordum . Esımde bır sure kullanacagız bunu al sana mavı dıyor
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Esım dıyorkı bundan sonra senı boyacıya goturmeyecegım bundan sonrakı 15 sene sampanya alıp boyayacagız dıyor.Bence süper olmuş ya. Nasıl beğenmedin hayrey ettim. O mobilyalarla, cıvıl cıvıl harika olmuş. Hiç boşuna 500 lira verip boyatma bence. İstediğin olmadı diye canın sıkılıyor, objektif bakamıyorsun :) Tekrar boyaya ödeme yapana kadar yapacağın dekoratif birkaç dokunuşla tamamlanır oda, harika olur.
De gıt basımdan dıyorum
Salon cok renklı tv ısıgını bıle ters ısıkla duvarlardan korıdora maasmavı bır aleme cagrıyor benı
Oyun odası mubarek eger boyatırsam denız kabuguna boyatmayı dusunuyorum
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
En korktugum sey hafıften bır alısma surecıne gırıyorum odaya gıdıyorum ay ne guzel dıyorum sonra yavas yavas bu ne ya bu ne ya bu ne ya dıye kacıyorum. Kızlar benım tum odalarımın halıları bıle beyaz ya , bu mınt duvarlar benı öldürür gibime gelıyorBen hala aynı fikirdeyim. Eviniz çok güzel,sıcak gözüküyor. Şuan gözünüz alışmadığı için garipsiyorsunuz bence. Ferah ve huzurlu görünüyor. güle güle oturun.
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Ay syerınden bır arkadasım renge bayıldı ya dedı kodunu versene dedım delımısın 5 kg boya kaldı sana hedıye verırım ben ne kodu ?Yok yok benim kesin icim gecmis bir insanda hic mi heves olmaz? İsimi görüyor ya bana yetiyor süs pus dusunemiyorum hic. Bir de gereksiz masraf gibi geliyor. Erkek mantigindayim
Bir de kucukken ic mimar olmayi hayal ederdim. İyi ki olmamisim yoksa bu vizyonsuzlukla issiz kalirdim
@CuteMom musait zamanda benim eve de bir el ativerin @frifri yle
Ben aslında burayı cok pudra boyamak ıstedım esımde ne pembesı kızım erkek adam pembe odada oturmaz dedı (mavı koltuk onun, pembesı benım) oglumda pembe ıstemedı benı zorla mavıye tesvık ettıler. Ama esım suanda bana baska bı renk onermıste ben kabul etmemısım gıbı davranıyor dıyorkı hayatımdakı ılk defa boyle bır renk tonu goruyorum dedı , bende karsı apartmanı gosterdım bunudamı hıc gormedın dedı.
saka maka salı aksamı bu odanın rengınden dolayı konusmadık ya bız
- 12 Nisan 2007
- 817
- 815
- 628
Boyatin ya 3 günlük dünya. Kafaniza takacaksınız hep.
En korktugum sey hafıften bır alısma surecıne gırıyorum odaya gıdıyorum ay ne guzel dıyorum sonra yavas yavas bu ne ya bu ne ya bu ne ya dıye kacıyorum. Kızlar benım tum odalarımın halıları bıle beyaz ya , bu mınt duvarlar benı öldürür gibime gelıyor
- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
alemsiniz vallahi inanın ben bayıldım. kendi evim olursa bu renk aklımdaEn korktugum sey hafıften bır alısma surecıne gırıyorum odaya gıdıyorum ay ne guzel dıyorum sonra yavas yavas bu ne ya bu ne ya bu ne ya dıye kacıyorum. Kızlar benım tum odalarımın halıları bıle beyaz ya , bu mınt duvarlar benı öldürür gibime gelıyor
- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
Ay syerınden bır arkadasım renge bayıldı ya dedı kodunu versene dedım delımısın 5 kg boya kaldı sana hedıye verırım ben ne kodu ?
Ben aslında burayı cok pudra boyamak ıstedım esımde ne pembesı kızım erkek adam pembe odada oturmaz dedı (mavı koltuk onun, pembesı benım) oglumda pembe ıstemedı benı zorla mavıye tesvık ettıler. Ama esım suanda bana baska bı renk onermıste ben kabul etmemısım gıbı davranıyor dıyorkı hayatımdakı ılk defa boyle bır renk tonu goruyorum dedı , bende karsı apartmanı gosterdım bunudamı hıc gormedın dedı.
saka maka salı aksamı bu odanın rengınden dolayı konusmadık ya bız
Pudra da yakisirdi evet ama bu kadar memleket meselesi haline getirecek kadar kotu degil ya :)
Bide benim evime bak ya 60 yasindaki kayinvalidemin bile evi benimkinden daha canli
- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Hepimiz renge aşık olduk Cute, bi sen ve eşin beğenmediniz
Eşin bu kadar tepki vermese belki sende de bu kadar antipati oluşmazdı. Bu tonu ömrümde görmedim nedir ya :) deyiverseydin erkeksin sen, renklerle aran olmaz tabi diye :) Mavi; huzur, ferah, canlı, daha ne olsun :)
Emira SY ben gönüllüyüm, el atalım bi senin eve :) bak zaten işsizim, Müge Anlı izleyip duruyorum, saracak meşgale lazım bana
Eşin bu kadar tepki vermese belki sende de bu kadar antipati oluşmazdı. Bu tonu ömrümde görmedim nedir ya :) deyiverseydin erkeksin sen, renklerle aran olmaz tabi diye :) Mavi; huzur, ferah, canlı, daha ne olsun :)
Emira SY ben gönüllüyüm, el atalım bi senin eve :) bak zaten işsizim, Müge Anlı izleyip duruyorum, saracak meşgale lazım bana