• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda bu rengi gördünüz mu hic? Ben gördüm salonumda :(

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar hayatımın şokunu yaşıyorum. Salonum 5 senedir uçuk bir gri boyaliydi ,bu sene artik sadeliği bi yana birakayim azıcık renklenelim dedik esimde geriden memnun değildi koltuklarimda su yeşili ve toz pembe velhasıl kelam. Hafta sonu bi avuç para vererek istediğimiz rengi yaptırdık makinede sonracima renk koyu geldi bana ama oldu oldu diyip kapakladilar beni. Bugün boyandı 3 kg beyazboya eklediler içine banamisin dememiş her yer naneli seker gibi inanamıyorum çok acayip eşim bana yükleniyor senin yüzünden diyor o kadar para verdirdin hale bak diyor.epey masraf oldu bütün ev boyandı kapılar vs vs yarında Duvar kağıdı isleri vardı önce yarin burayı beyaza boyat dedi sonra 5 sene daha boyle anlayacağınız renkten tiksindi ben napcami şaşırdım bakıyorum baktıkça bakasim geliyor şaşkınlıktan sizde bir bakin bakalım

Eklentiler

• IMG-20170321-WA0024.jpeg
    IMG-20170321-WA0024.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 1.360
  • IMG-20170321-WA0026.jpeg
    IMG-20170321-WA0026.jpeg
    26,7 KB · Görüntüleme: 1.314
  • IMG-20170321-WA0028.jpeg
    IMG-20170321-WA0028.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 1.311
Ben beğendim tv ünitesinin arkasını düz koyu gri duvar kağıdı yaparsınız. Beyaz boyamayın bence.
Ferah olmuş hem

Duvar kagidi yaptirin ustunede istediginiz renk. Aslinda bu renkde kotu degil ama her yer ayni cok bunaltici

Evet rengi mint yesiline dönseydi güzel olabilirdi duvar kagidi demissiniz birkac yere mi yapilacak eger az bir duvar gorunecekse goz yormaz bence

Herhangi bir absürtlük göremedim ama?
Renk koyu değil. Siz farklı renk istiyormuşsunuz bu farklı olmuş.
Biz bu konuda ne yapabiliriz :)

Kızlar hayatımın şokunu yaşıyorum. Salonum 5 senedir uçuk bir gri boyaliydi ,bu sene artik sadeliği bi yana birakayim azıcık renklenelim dedik esimde geriden memnun değildi koltuklarimda su yeşili ve toz pembe velhasıl kelam. Hafta sonu bi avuç para vererek istediğimiz rengi yaptırdık makinede sonracima renk koyu geldi bana ama oldu oldu diyip kapakladilar beni. Bugün boyandı 3 kg beyazboya eklediler içine banamisin dememiş her yer naneli seker gibi inanamıyorum çok acayip eşim bana yükleniyor senin yüzünden diyor o kadar para verdirdin hale bak diyor.epey masraf oldu bütün ev boyandı kapılar vs vs yarında Duvar kağıdı isleri vardı önce yarin burayı beyaza boyat dedi sonra 5 sene daha boyle anlayacağınız renkten tiksindi ben napcami şaşırdım bakıyorum baktıkça bakasim geliyor şaşkınlıktan sizde bir bakin bakalım

Zaten boyatmiyoruz diyor eşim .bana da çok fena geldi odayı bi gördüm gözlerim yuvalarından çıkacaktı zor tuttum resimleri buyuk ekliyorum goremediniz galiba rengi bu arada ünitenin arkası boyanabilir kâğıt orası biraz da fena duruyor
IMG-20170321-WA0024.jpeg
IMG-20170321-WA0026.jpeg
IMG-20170321-WA0028.jpeg

Okul gibi olmus
Bence duvar kagıdı yaptırın

Ya boya işi uzayinca sizde bi böyle antipati oluşmuş olabilir. Bazen olur ya iş uzar bi türlü istediğin gibi olmaz falan bikar sinir olursun falan. Bi süre kullanın sonra boyatin. Biraz eski zamanlarda kullanılan mavi renge benziyor tekrar iyice baktım da.ama yine de bi süre kullanılabilir.

zevk meselesi elbette.. bence çok güzel bir renk değil ama tiksinecek kadar da iğrenç değil... mobilyalarınıza uymamış ama o bir gerçek.. eşiniz tekrar boyatmayı kabul etmiyorsa mecbur idare edeceksiniz...

Rengi çok güzel neden bu kadar sorun ettiniz ki!

Eski rengini benimsediğiniz için garip gelmiş olabilir size ama güzel bir renk bana göre.

Rengi begendim ben. Gayet ferah ve güzel olmus temizlik yapılıp ev yerleşince gayet güzel olur. Hem gözünüzde alısır bu arada. Acele etmeyin beyaza falan boyamaya gerek yok

Bence abartmışsın renk fena değil bi iki yıl gider bu tarz renkler moda yapacak bişey yok yada ucuz yollu bi boya al geçici olarak ona boya bembeyaz olmasından iyidir

Back
X