Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şuan k,mle evlisin merak ettim doğrusu:ecrin_bebek: bu sinan adlı patronunla mı :ecrin_bebek: cevabun evet ise eğer, erkek arkadaşın sana az bile yapmış.....
şuan k,mle evlisin merak ettim doğrusu:ecrin_bebek: bu sinan adlı patronunla mı :ecrin_bebek: cevabun evet ise eğer, erkek arkadaşın sana az bile yapmış.....
ya yapmayın konu 2009 konusu adam gerçekten sahip çıkmış kıza evlenmişler. diğeri çocuk gibi maşallah sürekli bir yetersizlik güvensizlik. neyse Allah mesut etsin. ilk okuyunca kızdan faydalanıyor dedim ama bir baktım adam kzıla evlenmiş :))))
ya yapmayın konu 2009 konusu adam gerçekten sahip çıkmış kıza evlenmişler. diğeri çocuk gibi maşallah sürekli bir yetersizlik güvensizlik. neyse Allah mesut etsin. ilk okuyunca kızdan faydalanıyor dedim ama bir baktım adam kzıla evlenmiş :))))
bende kız adamdan faydalanıyor dedim başta sevgilisinden ayrılmış masum çaresiz kız numaralarıyla falan adamı kenidne bağlıycak heralde dedim birde baktım ki tahminim doğru çıkmış ama neyse ki başarmış ! kafeslemiş patronunu kıskançlık falan hikayee :hulya: neyse madem evli allah mutlu mesut etsin :ecrin_bebek: