• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımı yaşamak için geç kalmamışım meğer...

sinan bana hiç yakınlaşmadı o sırada zaten yeni girmiştim mesafelıydık .yarencim o bunu hep yapıyordu herkesten kıskanıyordu yaslısı gencı onun ıcın farketmıyordu bu olaya bakınca sankı haklıymıs gıbı gelıyor ama öyle degıl ısın aslı.halamın oglundan bıle kıskanan biriydı o.benı sevseydı bukadar çirkinleşmezdı .

kimbilir, gun gelıcek ve goruceksın kı patronun aslında sana gercekten asılıyordu sen farkında degıldın, ve bu baskıcı ve en son hedıyelerı bıle ıstıycek kadar cırkınlesen erkek senı herkesten cok seven erkektı

kımbılır, gun olur devran döner hıc buyuk konusma. :ecrin_bebek:

tatlım sözüm sana değil-erkek arkadaşın hastaymış ama patronuna karşı mesafeli ol bence..ertesi gün yada bir hafta şu dönemde yanlış kararlar verebilirsin

Hiçbir şey için hiçbir zaman geç değildir. Öylesine kıskanç birinden şimdiden kurtulduğuna sevinmelisin. Evlenseydin daha zor olurdu huzurun kalmazdı. Ama güllerin büyüsüne kapılman için erken bence. Bir kendini dinle ve üzerinden zaman geçsin yeni bir ilişki için. Düşünmüyorum desen de farkında olmadan kaptırır gidersin hata üstüne hata yıpratır.

erkek arkadaşının yaptığı kıskançlıklar bir yana da ben senin daha ilişkin biter bitmez hemen yeni bir ilişki düşünebilmene takıldım.
demek ki kıskanmakta haklıymış :)

ayrıca ben ayrıldıktan 1 hafta sonra masama bıraktı hemen ertesı gün değil canım

Canım öncelikle içimden gelenleri söylıyeyım.Patronum hayatımda biri olduğunu biliyor ve ondan ayrıldığımı da biliyor ve ardından gül bırakıyorsa bu noktada durur ve düşünürümkafamçokkarıştı
ikincisi patronum eğer yanında çalışan birine bu şekilde davranıyorsa bu sefer daha fazla düşünürüm
üçüncüsü de ne olursa olsun eski erkek arkadaşım bana güvenmıyorsa ve ardından patronumum benim masama gül bırakabilme cesareti varsa durur bu sefer kendime baakr düşünürüm.Yanlış anlama tatlım seni suçlamıyorum ama bunlar önemli konular bir ilişki başlaması da bitmesi de kolay değildir aşk zor kazanılıyor zor kaybediliyor.a.s.

Canım öncelikle içimden gelenleri söylıyeyım.Patronum hayatımda biri olduğunu biliyor ve ondan ayrıldığımı da biliyor ve ardından gül bırakıyorsa bu noktada durur ve düşünürümkafamçokkarıştı
ikincisi patronum eğer yanında çalışan birine bu şekilde davranıyorsa bu sefer daha fazla düşünürüm
üçüncüsü de ne olursa olsun eski erkek arkadaşım bana güvenmıyorsa ve ardından patronumum benim masama gül bırakabilme cesareti varsa durur bu sefer kendime baakr düşünürüm.Yanlış anlama tatlım seni suçlamıyorum ama bunlar önemli konular bir ilişki başlaması da bitmesi de kolay değildir aşk zor kazanılıyor zor kaybediliyor.a.s.

Evet haklısın canım kafam okadar bulanık ki yanlız kalmak en iyisi..ama ben onu çok sevmiştim keşke biraz normal olabilseydi şuan farklı konumlarda olurduk..:(senağlamasenağlama

kimbilir, gun gelıcek ve goruceksın kı patronun aslında sana gercekten asılıyordu sen farkında degıldın, ve bu baskıcı ve en son hedıyelerı bıle ıstıycek kadar cırkınlesen erkek senı herkesten cok seven erkektı

ne kadar garip dimi ve bir okadar da can yakıcı..

Valla en iyisini yapmışsın ya.
Erkek arkadaş sonuçta, canını sıkınca bitireceksin.
Onunkide biraz eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olmuş.
Yapmadan suçlanacağına, yap ve mutlu ol.
Bundan sonraki yaşantında mutluluklar dilerim.

Valla en iyisini yapmışsın ya.
Erkek arkadaş sonuçta, canını sıkınca bitireceksin.
Onunkide biraz eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olmuş.
Yapmadan suçlanacağına, yap ve mutlu ol.
Bundan sonraki yaşantında mutluluklar dilerim.

hayatım buarada eşek ben mi oluyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tesekkür ederim iyi dileklerin için..

Hadi canım ya bu nasıl bir mantık böyle. Bu kadar kaba, görgüsüz bir adam sevse nolur sevmese nolur, boşversene.

Eski ilşkinin bitmiş olması bence de üzüleceğin bir şey olmamalı,çünkü bu derecede kıskançlık eşittir kendine güvensizlik.:kızgın:
Gelelim patronla ilişkine,cısssssss sengözlerimebaksanab
ama ne kadar da yapma etme desek o seni ayartmayı, sen de yoldan gönüllü çıkmayı çoktaaaan başarmışsınız görünüyor,bilmem yanılıyor muyumyerimseniben

hayatım buarada eşek ben mi oluyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tesekkür ederim iyi dileklerin için..

Saçmalama olurmu öle şey.
Bu aşamada ben oluyorum galiba eşşek, aklıma geldi, atasözü deyiverdim. yerimseniben

Eski ilşkinin bitmiş olması bence de üzüleceğin bir şey olmamalı,çünkü bu derecede kıskançlık eşittir kendine güvensizlik.:kızgın:
Gelelim patronla ilişkine,cısssssss sengözlerimebaksanab
ama ne kadar da yapma etme desek o seni ayartmayı, sen de yoldan gönüllü çıkmayı çoktaaaan başarmışsınız görünüyor,bilmem yanılıyor muyumyerimseniben

Biraz kırıcı olmuş kelimen ama canım şöyle bir durum var ben yeni biriyle lişki yaşamıyorum kimsenin ayarttığıda yok ne kadar üzülmedim desemde 1,5 yılımı paylaştıgım birini hayatımdan cıkarmak okadar kolay değil.hele daha içimde bitmeden başka birinin gözlerine bakamam elini tutamam gerçi o bu kadar önemsenmeyi haketmiyor ama ben kendime bunu yapamam

Saçmalama olurmu öle şey.
Bu aşamada ben oluyorum galiba eşşek, aklıma geldi, atasözü deyiverdim. yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eşek biz değil dengesiz erkekler oluyor canımhihoyyyt

ooowww...bu nasıl bir insandır yaaa...tatlım benm bende annemın kalbını cok kırmıstm zamannda değmeyn bı adam ıcn...sakn ama sakn ck dkkat et annecıgının gonlunu ıyı al..ayrıldgn cock hala buyumemıs sanırım cok mantıksızca davranms..ayrca tlfnu gerı ıstemesıne guldum yanı sadece...boşwer ne halı warsa gorsn.bu arada sinan beye dikkat..kırmızı güller flan hoş yani yerimseniben :roflol:

ooowww...bu nasıl bir insandır yaaa...tatlım benm bende annemın kalbını cok kırmıstm zamannda değmeyn bı adam ıcn...sakn ama sakn ck dkkat et annecıgının gonlunu ıyı al..ayrıldgn cock hala buyumemıs sanırım cok mantıksızca davranms..ayrca tlfnu gerı ıstemesıne guldum yanı sadece...boşwer ne halı warsa gorsn.bu arada sinan beye dikkat..kırmızı güller flan hoş yani yerimseniben :roflol:

Yavas yavas atlatıyorum işte tatlım şimdilik süperim herşey yolunda gidiyor..şimdiden vazoda baya bi gül oldu romantik adam ama sanki çok kuralcıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile biraz kafa dinlemem şart hayatım tertemiz bir benle hayata dönmem şart yoksa onuda kendimi de yorarım..:enbuyukkk:

Back