• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımı yaşamak için geç kalmamışım meğer...

RooSE

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
1.004
11
358
35
Kızlar okadar kötü günler geçiriyorum ki konuşmaya ihtiyacım var uzun zamandır gırmıyodum kk ya.Erkek arkadasımla 1,5 yıldır beraberdik hem çok güzeldi hem çok yıpratıcı.1 nisn günü ayrıldık gerçekten hayatımın en kötü şakasıydı.tek sorun kendinden emin olamamasıydı ikide bir beni aldatıyosun kimin yanındaysan onun yanında kal derdi hele son bir aydır çok berbat günler geçirdim kıskanclıgını arttıramasının sebebide iş değişikliğimdi.işimi değiştirdim ve suan gerçekte mutlu oldugum ortamda çalışıyorum ama o bunu bitürlü yenemedi.kıskandıgı da patronumdu 27 yasında oldugu için kıskanıyordu.onun beynine göre evli erkeklerin oldugu ortamda çalışabilirmişim.ama dürüst olmak gerekirse son zamanlarda ondan çok sogumustum benı çok kırmıstı.bitmesi gerekiyordu ama bıtırmeye korkuyordum yapamadım hiç.ama 1 nisan günü toplantım vardı sinan beyle ve girmeden onu aradım haber verdım 10 dk sonra aramıs açmamışım telefonu bunun mantıgı nerede ben anlıyamadım siz bana anlatın ne olur.peşinden msj yazmıs sinanınla napıyosan devam et ben bölmiyim.bunu bana nasıl söyler ya yerı geldı cok hakaret ettı ama hep alttan aldım hep sustum.busefer bende tamam ozaman seni bırakıyorum dedim ve inanın daha o anda hafifledim.farkına varmadan ona olan aşkımın bittiğini o an anladım.geri dönüp bana bu 1 nisan şakasıydı dedi ama inanın o telefondaki bağırısları hiç te şaka değildi ve ayrıldıkk...hiç ağlamadım sadece gece yastıga başımı koyduğumda canımın acısını hissediyordum.bikaç gün aradı ama sonra oda bıraktı.ve bana hediye ettiği bir telefon vardı onu istemek için tekrar aradı.düşünsenize okadar düşebildi.bende buzamana kadar ne almışsa hepsini yolladım tokaya kadar ama ben bu adamı nasıl sevdım dıye en cok kendıme kızıyorum ona değil.bukadar aciz bir adamı nasıl sevebildim..ne kadarda yanlış biriymiş annem dediğinde inanmamıştım çok tartışmıştık annemle onun yüzünden kabul etmiş görünüyordu ama istemedıgını biliyordum ve ayrılıktan sonra o gün gidip annemın dizinin dibinde ağladım ve inanın anneme daha önce dediklerm için çok utandım.senağlamasenağlama değmezmiş hiçbişeye.şuan patronumun bana olan ilgisini anlıyabiliyorum okadar kibar davranıyor ki bana kaybettiğim için üzülmeye bile zaman bırakmıyor bana.kendimi onun yanında mutlu hissediyorum şuan aramızda hiçbir konusma geçmiyor o anlamda ama son 3 sabahtır masamda kırmızı gül buluyorum ve inanın çok mutlu oluyorum güne onunla mutlu başlamak bana iyi geliyor.en azından kendımı bıraz daha iyi hissediyorum.sizinle paylaşıp yeniden gülmek istiyorum.ve ne olur haketmeyen adamlar için zaman harcamayın.bırakın gitsin ben şunu anladım ki erkekler asla değişmezler buyüzden ilk önce kendinizi önemseyin..tekrar burda olmak süper kızlar..iyi ki varsınız..:enbuyukkk::enbuyukkk:

bunaltıcı bi ilişki bittiğinde gerçekten de insan bi ohh diyo...kıskançlıkların dozu arttıkça ilişki eçkilmez boyutlara geliyo ve ozaman bitirmek en mantıklısı oluyo..bu konuda haklısın..yalnız okurken bişi takıldı aklıma..sevgilin seni patronundan kıskanmıştı değilmi?
şimdi sevgilinle ayrılmışsın ve patronun ilgisini hissettiğini yazmışsın..
eski sevgilin haksızmıyımış peki seni kıskanmakta???
söylenenler çirkin tabi,yaşananlarda hoş değil ama bu konuda haksızmıymış????

kesinlikle bence de demekki eski sevgilin senin farketmedigin birseyler sezmiş ve olayı abartsa da haklıymış.. bence sakın bu kadar kısa zaman sonra bir ilişkiye baslama. ve birsey diyim mi ne olursa olsun ilişkiler bittigi asamada can yakmıyor o anki kızgınlıkla insan oh iyi oldu diyor ama sonradan uzuluyor insan.. demekki seni gercekten seviyormus senağlama sadece ifade yolu yanlış olmuş. o da seni kaybetmesine belki de farkında olmadan seni patronuna itmeye yol açmış.. hayırlısı hakkınızda !

sinan bana hiç yakınlaşmadı o sırada zaten yeni girmiştim mesafelıydık .yarencim o bunu hep yapıyordu herkesten kıskanıyordu yaslısı gencı onun ıcın farketmıyordu bu olaya bakınca sankı haklıymıs gıbı gelıyor ama öyle degıl ısın aslı.halamın oglundan bıle kıskanan biriydı o.benı sevseydı bukadar çirkinleşmezdı en azından suan saygı içinde bıtırmıs olurduk ama kendsı yeterınce sorumsuz bırıydı annesı bıle bana acık acık soyledı o senınle büyüycek dedı daha cocuk ruhlu.peki o büyüyene kadar ben kendımı neden yıpratıcaktık 22 yasına kadar sorumluluk sahıbı olamamıs adam benımle sormluluk mu alıcaktı benımkı boş hayaldi.ben onu çok sevdim herseyımı ona göre düzenledım ama hiçbir zaman sorumluluk alamadı.oyüzden bu olaya bakınca sanki haklı gibi görünüyor ama inanın öncesınde neler yasadım ben hep sevdıgımden sustum ama değmedi..

kesinlikle bence de demekki eski sevgilin senin farketmedigin birseyler sezmiş ve olayı abartsa da haklıymış.. bence sakın bu kadar kısa zaman sonra bir ilişkiye baslama. ve birsey diyim mi ne olursa olsun ilişkiler bittigi asamada can yakmıyor o anki kızgınlıkla insan oh iyi oldu diyor ama sonradan uzuluyor insan.. demekki seni gercekten seviyormus senağlama sadece ifade yolu yanlış olmuş. o da seni kaybetmesine belki de farkında olmadan seni patronuna itmeye yol açmış.. hayırlısı hakkınızda !

çok düştü gözümde kendi saçmalıklarıyla bizi bitirdi. sevse bu şekilde mi davranırdı sence

Bir şeyler biter, bir şeyler başlar.
Hayatın döngüsü böyle, bunlar normal şeyler.
Tek bildiğim bundan sonra ağzınla kuş tutsan kimseyi ikna edemezsin.
"Aldattı" olacaktır adı maalesef.

Ama asla onu aldatmadım ki.bana inanmayanlarada kendımı anlatmam zaten ben benim içimin rahat lması önemli değil mi canım.aldatsam en azından yaptıklarını mantıklı bir kefeye koyardım ben bunu hakettım der otururdum..

Şimdi siz sevgilinin kıskandığı adamdan kırmızı güller alıyorsun ve çok kibar oldğunu mu diyorsunuz ?kafamçokkarıştı
Bu durumda ne düşünülebilir ki..
Daha bir ilişkiden yeni çıktın ve patronun sana yakınlık gösteriyor...
Sevgiliniz birşeylerden şüphelenmiş demek ki biraz abartmış ama sonuçta haklı çıkmış fisfisfis

Kızlar bakın yanlış anlıyorsunuz.benım erkek arkadasım patronumu hiç görmedi kendısı istanbulda yasıyo ben adapazarında.onu ve dıger tum erkeklerı kıskanıyordu sadece sinanı değil yanı.insan hiç görmedıgı bırını nasıl kıskanır ki.ben patronumu anlattıgım için biliyor anlatmasam nerden bilecek.olayları karıstırmayın lütfen.şüphelenmesını gerektırecek bir durumda yoktu ortada hayatım sadece kıskanclıgında nereye laf vuracagını şasırmıstı.umarım bu sefer anlatabilmişimdir:(:(

ayrıca ben ayrıldıktan 1 hafta sonra masama bıraktı hemen ertesı gün değil canım

Ama asla onu aldatmadım ki.bana inanmayanlarada kendımı anlatmam zaten ben benim içimin rahat lması önemli değil mi canım.aldatsam en azından yaptıklarını mantıklı bir kefeye koyardım ben bunu hakettım der otururdum..

Ben zaten aldattın demiyorum.
Onun algılayacağı bu olacaktır diyorum.
Sağa sola anlatacağı da bu olacaktır.
Ama şu da var ki hislerinde de yanılmamış işte, patronunun sana ilgisi varmış.
Ha o itmiştir seni bütün bu yanlış hareketleriyle, bi sürü hata yapmıştır, bu konuda haklısın.
Ama patronunla aranda bir ilişki başladığı anda o haksızken haklı duruma gelecek.
Hem içimden bir his senin bu duruma pek de üzülmediğini söylüyor... hoş hisse gerek yok kendin diyorsun zaten üzülmedim diye.
Neyse, bitmiş bir konu neticede ama inşallah canın sıkılmaz bununla ilgili.
Hayırlısı olsun hakkında.

ben anlatamıyorum kızlar o beni herkesten kskanıyordu önceki iş yerimdede aynısını yaptı bana.yanımda bir erkek varsa benden hoşlanıyor ilgisi var oluyordu hemen ona göre.evet üzülmedim sadece içim acıdı harcadıgım zamana.ben ilişkimizi kurtaracak dıye beklerken o benden hediye ettiği telefonu istemek için aradı.

Ben zaten aldattın demiyorum.
Onun algılayacağı bu olacaktır diyorum.
Sağa sola anlatacağı da bu olacaktır.
Ama şu da var ki hislerinde de yanılmamış işte, patronunun sana ilgisi varmış.
Ha o itmiştir seni bütün bu yanlış hareketleriyle, bi sürü hata yapmıştır, bu konuda haklısın.
Ama patronunla aranda bir ilişki başladığı anda o haksızken haklı duruma gelecek.
Hem içimden bir his senin bu duruma pek de üzülmediğini söylüyor... hoş hisse gerek yok kendin diyorsun zaten üzülmedim diye.
Neyse, bitmiş bir konu neticede ama inşallah canın sıkılmaz bununla ilgili.
Hayırlısı olsun hakkında.

canım o istanbulda yaşıyor ben adapazaında sinanı hiç görmedi bile nasıl haklı çıkabilir???

canım o istanbulda yaşıyor ben adapazaında sinanı hiç görmedi bile nasıl haklı çıkabilir???

Şöyle çıkar.. ilişki başlayınca... "ben biliyordum onunla aranda bir şeyler olduğunu, bak yanılmamışım işte" der çıkar.

Demez ki ben kıza eziyet ettim, burnundan getirdim bi sürü şeyi, kırdım, haksızlık ettim. Der mi hiç?

Neticede seni bu duruma sürükleyen kendisi olduğu halde işin adı "sen aldattın" olur.
Bunu anlatmaya çalışıyorum sadece.
Ve bunu göze alman gerektiğini, dilerim olmaz ama, bu yüzden canının sıkılabileceğini.

evet dediklerinde haklısınki büyük ihtimallede yapar.ama şuan ne ben bir ilişkiye hazırım ne de yeniden karmaşa yaşamaya..:(:(:(

Kim ne derse desin umrunda olmasın isteyen de adını aldatmak koysun sen nasıl hissediyorsan o dur.Sadece hayatında yeni bir başlangıç için acele etme.Aynı kıskançlıkları bende eski sevgilimle yaşadım o kadar ki işim,arkadaşlarım,akrabalarım saçma sapan herşeyi kıskanıyordu.Hakkında hayırlı olsunkaydirigubbakcemile4

Benimki de aynıydı işte sadece kıskansa yine iyiydi ama iş artık hakaret boyutuna gidiyordu..dedim ya canım aldatsaydım en azndan hakettim der otururdum ki zaten nun ne düşündüğü bile umrumda değil artık.benim için çok acı bir tecrübeydi:çok üzgünüm:

Şimdi siz sevgilinin kıskandığı adamdan kırmızı güller alıyorsun ve çok kibar oldğunu mu diyorsunuz ?kafamçokkarıştı
Bu durumda ne düşünülebilir ki..
Daha bir ilişkiden yeni çıktın ve patronun sana yakınlık gösteriyor...
Sevgiliniz birşeylerden şüphelenmiş demek ki biraz abartmış ama sonuçta haklı çıkmış fisfisfis

teşekkürler mavrulam düşüncelerimi ifade etmişsin.....:delphin:

aşırı kıskançlık her zaman için ilişkiyi yıpratır yada bitirir
sizde 2. si olmuş.sizi anlıyorum .bencede doğru karar vermişsin
ama sakın patronunla bir ilişkiye başlama.biraz kendi kafanı dinle.daha mantıklı düşün ve hareket et bundan sonra.

Evet bence de patronunla biraz ağırdan almalısın.
Şu anda onun ilgisi ruhunu okşuyor olabilir ama kafan yerine gelmeden yeni bir ilişki çok daha sakıncalı.
Biraz mesafe koy bence.
Masaya güller koymalar falan o kendi çapında baya hızlı gitmeye başlamış, az dur demek lazım bence.

Back