Hayat kaynağım gözümün nuru DOÇ. DR. HASAN ALTUN hocam

Kuzulu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
122
5
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Ben size obeziteyle nasıl baş ettiğimi mucizeye giden yolculuğumu anlatacağım. Ben çok güzel aileye sahip mutlu ama obez bir anneydim. Annem yüzünden obez doğmadım ama hep obez yaşadım. Yemek yemeyi seven bir kadındım. Her yaptığım diyette 10-15 hatta 20 kg veriyordum. Ancak ilk streste yemeğe düşüyorum ve hemen geri üstelik daha fazlasıyla alıyordum.Eşim de beni aldatmadı. Ama onlara layık olmadığını düşünmek herhalde her şeyden daha acıydı. Eşimin yanında topuklu ayakkabı giyemeyen, erkek reyonlarından geniş taban ayakkabı alan, özel bir yere giderken örtünmenin ötesinde şık bir kıyafet bulamayan bir kadın olmaktan gerçekten bıktım. Bir gün dolmuşta kapladığım yer nedeniyle kimse yanımda oturmayıp yer bulunca hemen kalkmaya başlayıncaya kadar obezdim.
O güne kadar aslında içime atıyor ameliyattan için için korkuyordum. Ne gerek vardı ki.. Bir gün obez arkadaşlarımdan biri ağlamaktan boğularak yanıma geldi “aldatıldım” diye. Ameliyata aldatıldıktan sonra jet hızıyla kara verdi ve oldu. Şu an prenses gibi. Ben aldatılmak istemiyordum. En azından kendimi suçlu hissetmek hiç istemiyordum. Uzun araştırmalar sonrası DOÇ. DR. HASAN ALTUN’U buldum. Servisinde hastanesinde çalışan bir sürü hemşire tanıyorduk. Bir tane insan bana kötü dememiştir. Herkes çok yetenekli cerrah, çok harika insan demiştir. Onu anlatmaya kelimelerin kifayetsiz kalacağını tanıdığımda anladım. Onu tanıdığımız güne şükürler olsun. Hiç abartmıyorum. Öyle sizi kafeslemeye çalışmayan, zorla hemen ameliyat etmek için ikna etmeye çalışmayan, üstelik ben başkalarıyla da konuşup öyle geleceğim dediğimde, “elbette ameliyat kararınız ve doktorunuzu seçmeniz sizin için çok önemli siz kime kendinizi teslim etmek isterseniz o kadar rahat girersiniz ameliyata benim için bu her şeyden önemli” diyecek kadar asil bir adam. Asla ne meslektaşlarını kötülemiş ne de ameliyata zorlamıştır. Önce arkadaşım, birkaç ay sonra ben de tüp mide ameliyatı oldum.
Bizim yeni hayatımızın adı DOÇ. DR. HASAN ALTUN hocam. Ameliyatım harika geçti. Hiç benden bıkmadı. En azından ben öyle sanıyorum. Ağrım sızım ne olursa olsun yok asistanımı arayın, yok hemşiremi, hiç kimseyi değil sadece onu aradım. Gece gündüz özel cebinden onunla konuştum. Artık ailemizden biri olan doktorumun Allahın izniyle bana bağışladığı hayatı sürmek inanılmaz zevkli. Artık daha hareketli, kendini seven her resimde çıkmak isteyen, her düğüne ya da özel yemeğe gitmek isteyen biri oldum. Tartıda ben eridikçe etrafımda hayran kitlem katlanarak arttı. Bir akrabam DOÇ. DR. HASAN ALTUN’ un çalıştığı LİV HOSPİTALDA ameliyat oldu. Çocuklar gibi beni sık sık arar sanki ameliyat etmişim gibi teşekkür eder. Reklam amaçlı üyelik.... Artık çocuklarım bile benimle bu kararım yüzünden gurur duyuyor. Eşim bile sanki bana farklı bakıyor. Eşim beni biliyorum artık çok daha fazla seviyor. 138 kg dan 90 a 8 ayda düştüm. daha önümde yol var. doktorum daha da vereceksin diyor. Bu kilo vermem 1-1,5 sene devam eder sonra dururmuş. heyecanla bekliyorum. Her güne daha mutlu uyanıyorum.
Yeni hayatımın nedeni TÜP MİDE AMELİYATI ve mimarı sayın DOÇ. DR. HASAN ALTUN hocamdır.
Bir obez arkadaşıma bile yol göstersem bana kardır. OBEZİTE KADERİMİZ DEĞİL. NOLUR KORKMAYIN.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar artık 90 ın altına indim o kadar mutluyum ki rabbime şükürler olsun. Artık 80 li kilolardayım. Hedef tam 70. Bundan sonra 143 ten 70 e yolculuk hikayesini yazarım artık.

kuzulu çok sevindim senin adına.benimde tanıdığım hasan altun a tüp mide ameliyatı oldu kendiside çok memnun,en son gördüğümde 30 kilo vermişti inanamadım kendine güveni gelmiş çok mutluydu ameliyatından ve doktorundan.herkesede tavsiye ediyor.:)

adesciğim valla bu doktor gibisini ne özelde ne devlette gören olmadı. Adam devletteyken bile kendi cebini veriyor herkesle birebir kendi ilgileniyordu. komşun adına çok sevindim. Allah kimseyi obez etmesin çaresiz bırakmasın. Asla hastayı ameliyata zorlamıyor. Ben liv hospitaldaki yeni yerine arkadaşımı götürdüm. Başkalarıyla da görüşmüş bana ille de Hasan Altun hocam dedi. diğerleri resmen insanı psikolojik strese sokuyorlar dedi. ameliyat sonrası da bana hep dua eder.

Annemi ameliyat ettirdik Hasan Altun hocama kadıncağız nasıl da rahatladı. Ellerimi her açtığımda önce onun adını söylüyorum der her zaman. Katmerlenen kilolardan bi yaştan sonra kurtulmak çok zor, ne diyet, ne hareket yetmiyor. Diyet falan da biraz gençken hızlı metabolizmayla yapılacak şeyler. En çok hoşuma giden çok efendi saygılı kendinden emin oluşuydu. öyle ikna etmek için laf kalabalığı falan da yapmıyor. Kararı tamamen size bırakıyor. Ameliyatı düşünen ve korkanlar için söylüyorum, obez olarak yaşarken ya da obezken herhengi bir apendisit ameliyatında bile o kadar riskiniz var.Bunu unutmayın. biz hemşire arkadaşlarımın övgüsü sonucu gittik tanıştık. zaten devlette ona yaptıranlar bilir fatih sultan mehmet hastanesinin obezite günü vardı amma çok hastasıyla tanıştık. herkes o kadar sevgiyle bahsediyordu ki ondan doğru yerde olduğumuzu anladım. Kimseden beş kuruş para almadığı halde devlette çalışıp özel cebini veren, her defasında kendisi ilgilenen hiç doktor tanımadım. Hastalrıyla kahvaltı etkinliğine gittiğimde de bunların sadece bana ait duygular olmadığını öğrendim. Tüm hastaları onu o kadar çok seviyor ki hiç şaşırmadım. Sağolsun hasan hocam Liv hospitale geçmiş. geçen bir akrabamı gönderdim. Bana hiç özel doktorlarına benzemiyor dedi. çok mutlu oldu ona gönderdiğime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…