hayat ilginç senaryolarını üstümde deniyor:(

P

PeMpE

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi PeMpE
kızlar uzun bi zamandır çok yakın arkadaşım olan birisi var. zamanla hayata bakış açımız, zevklerimiz,duygusal tepkilerimiz vs. kısacası çok şeyimizin birbirine benzediğini farkedip birbirimizden hoşlanmaya başladık. daha birbirimize açılamadık ama bi gün tesadüfen bilgisayarında yazdıgı bi yazıda beni sevdiğini öğrenmiş oldum, bildiğimi halen bilmiyor. bi gün onunla bulustugumda tam birbirimize açılcak gibiydik.kötü bi sürpriz yaşadım
böyle şeyler filmlerde olur sanırdım meger yanılmısım o esnada beni aylarca oyalayan,bekle diyen,bana aşık oldugunu iddia eden ama zannımca o da yalan olan, kendine aşık edip tutarsızlıklarını esirgemeyen eski erkek arkadaşım diyemiyorum çıkamadık sayesinde. sonra da yok olup gitmişti zaten hayatımdan(ki onla hikayemiz de eski konularda mevcuttur).
neyse konuya döneyim biz gayet tatlı tatlı konuşurken, bi yandan da yürüyoduk bi anda karsıdan bu eski sahsın simasını gözlerimin önünde buluverdim. bulmamla bana seslenip nerlerdesin sen yaa çok özledim ben seni şeklinde sarılması da bir oldu buraya kdr iyi hoş bozuntuya vermedim.
esas şaka gibi kısım şimdi geliyor yakın arkadaşım olanla bu eski şahsiyet çocukluktan bu yana çok yakın arkadaş çıktılar. halimi tahmin etmek zor olmasa gerek...sonra aaaa siz birbirinizi nerden tanıyosunuz muhabbetleri allahtan arkadasız dedi ki öyleydik fazlası olmadı arkadaş bile olamadık hatta adam gibi..
neyse yine bozuntuya vermedim sonra o da bize katıldı 3ümüz biyere oturduk. şamata bundan sonra başladı.benim eski şahıs hala yılış yılış yılışıyor benim surat asık tabii.
dedi işte hayrola neden mutsuzsun sevgilinden mi ayrıldın.
dedim ben de yok senin gibi koleksyon yapıp yapıp bozdurmuyorum ben.
yakım arkadaşım,şimdiki hoşlandıgım hiç tepki bile vermiyo ağzından laf cıkmıyo neşeli çocuk oldu sus pus..
benim eski şahıs iyice saçmalamaya başladı çocuk çocuk abaza abaza muhabbetler yapmaya başladı ben iyice gerildim tabii benim eski zatı muhterem halimi anladı sanırım neyse işim var gibilerinden gideyim ben dedi
ben de dedim gerek yok ben giderim siz iki kafadar anlaşın oturun bana gerek yok napmaya çalıştıgınızı da anlamış değilim diyerek bastım gittim.
sonra da şuan hoşlandıgım olana ne ziyan insanmışsın oysaki seni gerçek dostum sanmıştım yanılmışım yalanın ta kendisiymişsin diye mesaj cektim. oysaki kızgınlıgım eskisineydi duygu karışıklıgında naptığmı fark edemedim:S
aradı beni ben bu sözleri haketmedim.. hakkımdaki gerçek düşüncelerini öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim dedi ben de bi anlık kızgınlıkla dedim onları dedim
ne dediğini bilmen gerekirdi dedi hoşçakal dedi suratıma kapadı telefonu.
sonra da 2 gün açmadı. açtıgında da aradım actı ama sanki onu rahatsız eden biriyle konusuyomus gibi konuşuyor. üstelediğmde ne bekliyorsun diyor ziyan bi kişiyle boşa zaman kaybediyosun benle konuşmakla diyor
uff kızlar bu şaka gibi gelişmelerin üstüne napcağımı şaşırdım 2 gündür kafayı yemek üzereyim ne olur yardım edin:S:S

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi PeMpE
evet arkadaşlarım bana da söylediler anlattıgımda normalde izlemezdim o diziyi ama merak ettim izliycem zaten:) hayatımın monotonluğundan şikayetçiydim ama bu kadar hareket de fazla oldu:S

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi PeMpE
sen niye böle bi msj attın ben anlayamadım sorun ne

• Konu Sahibi PeMpE
bi an eskisini karşımda görünce çok kötü oldum. zamanında o beni çok üzmüştü hep oyalamıştı aşığım diye kandırmıştı ama boşuna beklediğimde kalmıştım.
şimdi de bilmiyorum bi an bütün bu olanlar olunca kurulu bi senaryodayım sandım bian patladım öyle. haketmeyene yaptım herşeyi ama düzelir mi artık herşey bilemiyorum 2 gün öncesine kadar ne zaman dayancak bi dayanak arasam onu bulurdum hayatımda ama artık hiç birşey eskisi gibi değil:bbo:

• Konu Sahibi PeMpE
hmmm şimdi anladım kendi kendine kuruntu yapmışsın ama yalnız hoşlandıgın çocukta biraz gamsız sanırım insan sormazmı nerden çıktı bu ben ne yaptımda böle bi msj attın bana diye çok enteresan valla

• Konu Sahibi PeMpE
başbaşa kaldıklarında olayın özünü öğrenmiştir sanırsam:S
ne konustular onu bile bilmiyorum:/:/

• Konu Sahibi PeMpE
öğrensin işin özünü nolcakki ortada garip bir durum yok
anladığım kadarıyla ikiside birbirini uzun süredir görmüyo tesadüf olmuş bence sadece
endişelencek bir durum yok iki arkadaş arasına falan girdim gibide düşünme :)

• Konu Sahibi PeMpE
Bana kalırsa siniri bir süre sonra geçecek,haberlerini bekliyoruz.

kızlar peki bu kadar şiddetli tepki göstermesi küsmesi falan normal mi?
ekstra bişey yoktur umarım bilmediğim

ilkinin de aksi gibi bana ilgisi canlandı:S
gerçi artık umrumda bile değil

hmmm sakın bu senin eski azatı muhterem seninkine birşey demiş olmasın... oda söylemez şimdi malum çocukluk arkadaşıymış... ama madem seni seviyormuş inşallah herşey yoluna girer ve bizede burdan iyi haberlerini alıp mutluluklar dilemek kalır :)

aslında ağzını aramaya çalıştım. bişey dedi de ya da uydurdu öteki ona mı bozuk diye. ama açıklaması farklı dediklerini sindiremiyorum diyo. oysa çok kötü hakaret ,küfür falan da yok neden hala küs benle tam anlayamıyorum
bzen diyorum sevgisi, sevgisini geçtim dostluğu 2 lafa bitircek kadar basit miymiş

yaa belkide o böyle diyerek onu sorgulamanı istemiyordur belki diğeri birşey demiştir ama bunun içinde onunla konuşup ona herşeyi anlatman gerekiyor da bunun içinde onun biraz da olsa sana yakınlık göstermesi gerekiyor ben olsam ne yapardım die düşündüm ben arardım valla çatır çatır konuşurdum içimden geçenleri ne kaybederdim ki kaybetmişsem zaten kaybetmişimdir eğer bir ihtimal varsa düzelmesi için onuda yüzleşerek hallederdim...

hee herşey dediğin gibi iki lafla bitiyorsa amann zaten bırak gitsin onunla bir ilişkiniz olsa ne olacak ki o zaman sen onu dostungibi görüyormuşsun dostluk güçlü duygular gerektirir ölee hemen biten birşeyse isteme onun dostluğunuda aşkınıda bırak hepsi onda kalsın

2 boyunca özür mesajları yağdırdım hatamı kabul ettim. tamam gelişme var artık açtı telefonu konuştu ama ses buz gibi
biyerden sonra da gurur yapmaya başlıyorum

gerçeğin ne olduğunu bilememek mahvediyo beni
eskisi arayı karıştrdı mı gercekten laflara mı kızdı,yoksa sandığımdan öte bişeyler mi var 2 gündür ihtimalleri düşünmekten uyuyamaz oldum:S

ilki aradı az önce gel de sinir olma
oysaki zamanında aramasını ne çok beklemiştim
diğeri inatla aramıyor o arayana kadar da ben de aramıycam diyorum sizce aramamakla doğru yapıyorum dimi??

bence sen aramalısın hata daha çok sen de çocuk biraz kırılmakta haklı gibi sanki

dün öylesine bişey sormak için mesaj attı. cevapladım sağol dedi nasılsın diye bile sormadı sizce bu iyiye gelişme sayılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…