Söyleyeceğim şeyi ağzımdan aldınız , size %100 katılıyorummm13 yaşında tecavüze uğrayan birinin gidip kendi istegiyle biriyle beraber olacağına inanmıyorum.
Uzgunum hepsi gercekÇok Türk filmi tadında
Umarım yazdığınız bu hikayeyi yaşamamışsınızdır
Suan kaç yaşındaşın peki nerdesin ne yapıyorsun hayatın nasıl meselaUzgunum hepsi gercek
Herkes Maalesef aynı şeyi düşündü bende dahil neden polise siginmadin ki hatta suan bile gidip karakola siginabilirsin eğer gerçekten kötü bir durumdaysanSiz inanın diye yazmadim icimi dokmek icin yazdim inanılmasi guc evet ama bunlarin hepsi yasandi ben yasadim bunlari annemi bulma umuduyla bindigim o taksinin parasini evet bedenimle ödedim tek çarem buydu çünkü
Suan 35 yasindayim o zamanlar 13 yasindaydim ve beni tekrar aileme verirler diye siginmak istemedim polise cocuk akli iste annem sahip cikar sanmistim suan iyiyim kazaniyorum geciniyorum sadece icimi dokmek istedim o kadarHerkes Maalesef aynı şeyi düşündü bende dahil neden polise siginmadin ki hatta suan bile gidip karakola siginabilirsin eğer gereken kötü bir durumdaysan
Tekel kabul etmeseydi muhtemelen taksiciye sorardim ilk olarak taksiciye sormamamin sebebi dedem yasindaydiTekel teklifinizi kabul etmeseydi esnaf esnaf gezecek miydiniz? Taksiciye de sordunuz mu?
Dalga geçmek için sormuyorum.
Ne iş yapıyorsun peki içini dokmek içinse baya geç kalmışın ailen nerde görüşüyormusunSuan 35 yasindayim o zamanlar 13 yasindaydim ve beni tekrar aileme verirler diye siginmak istemedim polise cocuk akli iste annem sahip cikar sanmistim suan iyiyim kazaniyorum geciniyorum sadece icimi dokmek istedim o kadar
Tek çareniz bu muydu?Siz inanın diye yazmadim icimi dokmek icin yazdim inanılmasi guc evet ama bunlarin hepsi yasandi ben yasadim bunlari annemi bulma umuduyla bindigim o taksinin parasini evet bedenimle ödedim tek çarem buydu çünkü