- 16 Kasım 2017
- 28
- 6
- 1
- Konu Sahibi Pinkwomen-
Merhaba kk hanımları 2. Üyelik açtım dertlerimi paylaşmak istiyorum ... Konum biraz uzun ama hepsini okuyup yanıtlarsanız çok sevinirim .
Baştan başlamam gerekirse, annem babam ayrı ben doğmadan ayrılmışlar. Sonra annemde babamda evlenmiş çocuk sahibi olmuşlar. Ben bir süre ananemin yanında kaldım. Sonra annem evlendiği adamla beni yanına aldı ben 3 yaşındayken. İlk okul bitene kadar yaşadım onlarla sonra ayrıldılar. Anneme geri döndüm jersey güzeldi ananemle dedemle yasıyordum. Liseyi orda bitirdim derken biriyle tanıstım ama ne tanısma yani .. Adı ali olsun aliyle , 4 sene çıktıktan sonra evlendim . ali uyuşturucu bağımlısı sapık siddet uygulayan biri çıktı. Katlandım , çektim . evlilik öncesi birlikteliğin oldu süründürdü evlenmicem diye baskalarıyla çıktı bu sırada siddet cabası . lise mezunuydum onuda zar zor bitirdim annem istemiyordu ananeme gidemezdim daha fazla onada katlandım en son yeter dedim ve ayrıldım çok zor zamanlarım oldu . 1 sene kendime yas tuttum yaptıklarıma hatalarıma agladım. Sonra karsıma biri çıktı onunda adı mehmet olsun. Mehmetle tanıştım tüm hayatım değişti beni sahiplendi kolladı sınavlara hazırlandım ve üniversite kazandım. İşe girdim çalıştım biriktirdim kendi evime çıktım bir oda bir salon kutu gibi ama başardım . geri de bıraktım tüm olanları alide evlendi bu arada. Asıl sorun Mehmet ... O herseyiyle bana kol kanat geren adam ali gibi kufurler savurup beni irdelemeye şuursuzca bağırmaya basladı en ufak bir şey de. Sanki tüm bunları yaşayan ben değilmişim gibi. Çok dagınık oldu konu farkındayım ama sıkıntılarım var fikrlerinize ihtiyacım var mehmete nasıl davranmalıyım yüz mü verdim bilmiyorum olanlar bunlar aklınıza takılan yerleri cevaplamaya calıscam uzun ve dağınık oldu kusura bakmayın![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Baştan başlamam gerekirse, annem babam ayrı ben doğmadan ayrılmışlar. Sonra annemde babamda evlenmiş çocuk sahibi olmuşlar. Ben bir süre ananemin yanında kaldım. Sonra annem evlendiği adamla beni yanına aldı ben 3 yaşındayken. İlk okul bitene kadar yaşadım onlarla sonra ayrıldılar. Anneme geri döndüm jersey güzeldi ananemle dedemle yasıyordum. Liseyi orda bitirdim derken biriyle tanıstım ama ne tanısma yani .. Adı ali olsun aliyle , 4 sene çıktıktan sonra evlendim . ali uyuşturucu bağımlısı sapık siddet uygulayan biri çıktı. Katlandım , çektim . evlilik öncesi birlikteliğin oldu süründürdü evlenmicem diye baskalarıyla çıktı bu sırada siddet cabası . lise mezunuydum onuda zar zor bitirdim annem istemiyordu ananeme gidemezdim daha fazla onada katlandım en son yeter dedim ve ayrıldım çok zor zamanlarım oldu . 1 sene kendime yas tuttum yaptıklarıma hatalarıma agladım. Sonra karsıma biri çıktı onunda adı mehmet olsun. Mehmetle tanıştım tüm hayatım değişti beni sahiplendi kolladı sınavlara hazırlandım ve üniversite kazandım. İşe girdim çalıştım biriktirdim kendi evime çıktım bir oda bir salon kutu gibi ama başardım . geri de bıraktım tüm olanları alide evlendi bu arada. Asıl sorun Mehmet ... O herseyiyle bana kol kanat geren adam ali gibi kufurler savurup beni irdelemeye şuursuzca bağırmaya basladı en ufak bir şey de. Sanki tüm bunları yaşayan ben değilmişim gibi. Çok dagınık oldu konu farkındayım ama sıkıntılarım var fikrlerinize ihtiyacım var mehmete nasıl davranmalıyım yüz mü verdim bilmiyorum olanlar bunlar aklınıza takılan yerleri cevaplamaya calıscam uzun ve dağınık oldu kusura bakmayın
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)