hayat gercekten bu kadar zormu?

çok geçmiş olsun,ama sende daha ıyı bır tercıhde bulunabilirdin,bende babasız buyudum,ama bu benı çok güçlü sağlam yaptı,doktorlarda nerde açık bulsa oraya yuklenıyor,yok baba eksıklığı falan fılan,hiç öle bişey yok,eşin soğmamıştır,lakın hapis ancak gıren bılır,bence o konuya takılma,ve varsayalımki soğudu,çıkınca senı bırakacak,bence giçlü dur,bak hastalığında var,dua et,ve kızma bana,ama maddi durumlarımız ıyı değilse lütfen çocuk sahıbı olmayalım,lütfennn,nasıl paramız yok dıye arabaya bınmıyorsak,çocukda edınmeyelim(isteyen kızsın)

Allah yardımcın olsun canım..kaymakamlığa başvur istersen ordan yardımcı olurlar gibi düşünüyorum..

Durumumuz iyiydi cok sukur ama su an esim yok olan borclari oduyoruz ancak kumse boyle olacagini bilemezdi

Durumumuz iyiydi cok sukur ama su an esim yok olan borclari oduyoruz ancak kumse boyle olacagini bilemezdi
ok anladım,ama burda bazen birşeyler yazıyoruz,ama genel olarakda herkes okuyor,bilinçlensin adında,senın durumun iyi olabilir,ama o lafım durumu ıyı olmayanlara,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…